Oct
2
2020

CEWE tippek egy percben – három fotó két oldalon

cewe fotókönyv

Egy-egy jól sikerült CEWE FOTÓKÖNYV oldal nem csak az emlékeinket őrzi meg, hanem boldog pillanatokat szerez már a szerkesztés során is. A CEWE Fotóvilág program számtalan lehetőséget nyújt arra, hogy kiélve kreativitásunkat, megvalósítsuk elképzeléseinket. Hétről hétre igyekszünk ehhez tippeket adni.

Első fotóra egy maszk került az „Átmenetek” csoportból.

átmenet

Két clipart következik a „Színek” közül. Ha nem talál megfelelő színt, bármelyiket tudja módosítani a „Clipart szerkesztése” panelen. Színekről és átszínezésről itt olvashat. A clipartot 45°-ban el kell forgatni, ezt az „Elrendezés” fülön az „Elemek forgatása” ablakban teheti meg az érték beírásával, vagy egyszerűen a munkaterület felületén a forgató eszközzel.

clipart

A térhatású árnyék elkészítéséről itt talál részletes leírást.

árnyék

Erre jön a második fotó egy maszkkal, melyet a „Formák” csoportban talál.

fotó

Díszítésként még egy háromszög a „Formák” clipartok közül. Ezt hátrébb kell tenni, amit az „Elrendezés” panelen az „Egy szinttel hátrébb” gomb többszöri megnyomásával érhet el.

háromszög

A harmadik fotóra szintén egy maszk került az „Elrendezések” közül. Még kér clipart az „Utazás” kategóriából, és el is készült az oldal.

dupla oldal

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz