Oct
2
2020

CEWE tippek egy percben – három fotó két oldalon

cewe fotókönyv

Egy-egy jól sikerült CEWE FOTÓKÖNYV oldal nem csak az emlékeinket őrzi meg, hanem boldog pillanatokat szerez már a szerkesztés során is. A CEWE Fotóvilág program számtalan lehetőséget nyújt arra, hogy kiélve kreativitásunkat, megvalósítsuk elképzeléseinket. Hétről hétre igyekszünk ehhez tippeket adni.

Első fotóra egy maszk került az „Átmenetek” csoportból.

átmenet

Két clipart következik a „Színek” közül. Ha nem talál megfelelő színt, bármelyiket tudja módosítani a „Clipart szerkesztése” panelen. Színekről és átszínezésről itt olvashat. A clipartot 45°-ban el kell forgatni, ezt az „Elrendezés” fülön az „Elemek forgatása” ablakban teheti meg az érték beírásával, vagy egyszerűen a munkaterület felületén a forgató eszközzel.

clipart

A térhatású árnyék elkészítéséről itt talál részletes leírást.

árnyék

Erre jön a második fotó egy maszkkal, melyet a „Formák” csoportban talál.

fotó

Díszítésként még egy háromszög a „Formák” clipartok közül. Ezt hátrébb kell tenni, amit az „Elrendezés” panelen az „Egy szinttel hátrébb” gomb többszöri megnyomásával érhet el.

háromszög

A harmadik fotóra szintén egy maszk került az „Elrendezések” közül. Még kér clipart az „Utazás” kategóriából, és el is készült az oldal.

dupla oldal

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz