Szerkesztési tippek

Legyen stílusos és naprakész a CEWE névnapos naptáraival!

A szülinapok és az évfordulók mellett a névnapok újabb alkalmat adnak az ünneplésre. Ragadjon hát meg minden lehetőséget, hogy örömet szerezzen szeretteinek, kollégáinak! A CEWE névnapos naptárainak segítségével könnyedén észben tarthatja a jeles napokat, környezete pedig hálás lesz a törődésért és a figyelmességért.

Színezze, jelölje kedve szerint az oldalakat!

A CEWE kalendáriumok elkészítése igazi kaland, csak a képzelet szab határt! Ahogyan minden CEWE termék, a naptárak is számos módon variálhatók. Mindenki elkészítheti az egyedi ízlését tükröző magyar névnapos kalendáriumát, mely garantáltan illeszkedni fog a lakás vagy az iroda stílusához, hangulatához. És az már csak hab a tortán, hogy a CEWE naptárak kezdőhónapját ön választhatja ki, így akár szülinaptól szülinapig tarthat az év. Takács Nóri videóban mutatja meg, ő hogyan hozta létre saját dizájnját. Nem csak képeket válogatott, a színekre is külön figyelmet szentelt, és nem feledkezett meg a clipartokról sem, amelyekkel igazán különlegessé varázsolta a végeredményt.

  1. Kezdjük a legelején! Ha a CEWE weboldalán szeretné megszerkeszteni, mint ahogyan Nóri, akkor kattintson a Naptár menü, Névnapos naptár almenüjére, és már kezdődhet is a varázslat!
  2. Válassza ki a naptár méretét! Kisebb legyen, vagy inkább nagyobb? Téglalap vagy négyzet alakú? – csak győzzön választani!
  3. Ezután jöhet a papír kiválasztása. A matt papírtípusok trendik, a fényesek pedig visszaadják a feledhetetlen fotópapír-élményt. Ha tanácstalan, kattintson rá egyesével mindegyikre, és közelről megmutatjuk milyen lesz a végeredmény!
  4. Ugyanitt választhat falécet is, ami óriási népszerűségnek örvend! Modern köntösbe öltözteti a naptárt, így még a minimalista lakásokban is praktikus, egyben trendi dekoráció lesz!
  5. Ajándékba szánná? Válasszon mellé díszcsomagolást, amivel rengeteg időt spórolhat magának, az eredmény pedig bearanyozza majd az átadást!

Mindezek összeállítása után indulhat a szerkesztés. Nóri javaslata, hogy a képek évszakok szerint kerüljenek tematizálásra, így lesz igazán harmonikus a végeredmény. Érdemes időt fordítani a megfelelő színek kiválasztására is. Minden hónap más-más árnyalatot kaphat, de nem árt, ha összhangban van a fotó fényeivel. A clipartokat vétek lenne kihagyni, hiszen több száz ábra, kép közül válogathatunk. Dekorálhatjuk, személyesebbé tehetjük velük a naptár dizájnját, de használhatjuk azokat arra is, hogy a számunkra fontos dátumokat megjelöljük.

Vannak olyan évek és alkalmak, melyek igazán különlegesek az életünkben, melyek megérdemlik az extra megjelenést! Erre is van ötletünk, Takács Nóri is örömmel ajánlja!

– Extra tippem a számotokra ez a lélegzetelállító, A2-es, aranyozott kiadású prémium falinaptár. Ugyanis vannak olyan évek, amik megérdemlik, hogy csodás emléket állítsunk nekik. Ilyen lehet például az esküvőnk éve is. Elképesztően szép és elegáns végeredményt kapunk az arany feliratoknak köszönhetően – árulta el Nóri a videóban, melyben az ő névnapos naptárába is beleshetünk.

Egyszerre praktikus és mutatós falidísz a névnapos naptár. Szerkesztésre fel!