Ingyenes házhoz szállítás 10.000 Ft felett – használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Fényképes adventi naptár

A legszebb ajándék az adventi időszakra. Szeretettel teli kis meglepetéseket rejtenek az ablakok.

Ismerje meg most!

Legkedveltebb adventi naptáraink

24 db meglepetés csokival

Melyik adventi naptárral szeretné meglepni szeretteit?

kinder® csokival töltött
Ferrero pralinéval töltött
Tony's Chocolonely-val töltött
Ablakfotókkal
Saját ajándékokkal tölthető

Adventi naptárak kinder® csokival

Adventi naptárak Ferrero pralinéval

Fair gyártott és FSC®-tanúsítvánnyal rendelkezik

XXL adventi naptár Fairtrade Tony's Chocolonely termékekkel

Szív küldi szívnek: lepje meg szeretteit a Tony's 27 db csokoládé-finomságával – egy személyes adventi naptárban, amelyen kedvenc fényképe látható. 100%-ban környezetbarát, mérete: 48 x 36 cm.

Adventi naptárak csoki nélkül

24 db kis meglepetés

Fenntarthatóság a CEWE adventi naptárainál

Hogyan szeretné adventi naptárát elkészíteni?

Projektjeit bármikor elmentheti és átdolgozhatja

CEWE FOTÓ alkalmazás

  • Közvetlenül fel tudja használni az okostelefonján lévő fotókat
  • Bárhol és bármikor tud rendelni vele
  • Gyorsan, néhány lépésben össze tudja állítani termékét
Ajánlás

CEWE online szerkesztő

  • Nincs szükség telepítésre
  • Tervezés PC-vel, laptoppal, okostelefonnal vagy táblagéppel
  • Nagyon sokféle termék sokféle dizájnlehetőség

CEWE Fotóvilág szoftver

  • Minden funkció és szerkesztési lehetőség
  • Ideális a sok fotót tartalmazó projektek számára
  • Ingyenes a Windows-ra, Linux-ra és Mac-re

Egyedi fényképes adventi naptárak

Tegye szebbé az adventi időszakot saját fotóival

Különlegesen egyedi: adventi naptár az Ön saját fotóival

Az adventi naptárak a karácsonyt váró időszak részei éppúgy, mint a forralt bor és a sütemény. Az adventi naptárak gyakran rejtenek csokoládét, néha apró ajándékokat, verseket vagy képeket. Aki szeretné idén gyermekeit, barátait vagy partnerét különleges ajándékkal megörvendeztetni, az most saját adventi naptárat tervezhet a CEWE-nél. Választhat a kis ablakok mögött megbújó Ferrero termékeket vagy saját képeket tartalmazó naptárt, de olyat is, amelyet saját maga tölt meg ajándékokkal. A borítón mindig az Ön által kiválasztott és megtervezett minta látható. Az Ön döntése, hogy hogyan nézzen ki a naptár.

Tervezzen egyszerűen és gyorsan adventi naptárat a CEWE segítségével

Az első lépés a borítófotó kiválasztása. Az elmúlt évek karácsonyi ünnepeinek fotói, vagy a téli szabadságról készített képek mindig megfelelő motívumok. Miután kiválasztotta a szép képet, néhány lépésben megtervezheti adventi naptárát. Válassza ki az adventi naptár típusát - válassza ki, hogy fekvő vagy álló formátumot szeretne - illessze be a borítóképet, majd esetleg szövegekkel és clipartokkal tegye teljessé a dizájnt - illesszen be további képeket, ha a választott modell egy fényképes adventi naptár fotókkal az ablakai mögött - ellenőrizze le a naptár tervét a termék előnézetében, majd küldje el a megrendelést. A felhasznált képek felbontását automatikusan ellenőrzi a szoftver; a rendszer tájékoztatja Önt, ha a képminőség nem lenne megfelelő a nyomtatáshoz. Tervezés közben bármikor másikra cserélheti a képet.

Válassza mindig a legmegfelelőbb adventi naptárt

Hogy ne csak a minta, és az ablakok mögötti ajándék legyen találó, hanem hogy a saját készítésű adventi naptár tökéletesen illeszkedjen is a lakásban a számára biztosított helyhez, a legtöbb modell különböző méretekben, továbbá fekvő és álló formátumban is kapható. Attól függően, hogy mivel van töltve, a naptár vastagsága lehet akár 3,5 cm is. Az egyes modellek magassága és szélessége 30 x 21 cm és 63 x 46 cm vagy 36 x 48 cm között változik.

Egyedi adventi naptár fényképpel

Tegye szebbé az adventi időszakot saját fotóival!

Különlegesen egyedi: adventi naptár saját fotókkal

Az adventi naptárak a karácsonyt váró időszak részei éppúgy, mint a forralt bor és a sütemény. Az adventi naptárak gyakran rejtenek csokoládét, néha apró ajándékokat, verseket vagy képeket. Aki szeretné idén gyermekeit, barátait vagy partnerét különleges ajándékkal megörvendeztetni, az most saját adventi naptárat tervezhet a CEWE-nél. Választhat a kis ablakok mögött megbújó Ferrero termékeket vagy saját képeket tartalmazó naptárt, de olyat is, amelyet saját maga tölt meg ajándékokkal. A borítón mindig az Ön által kiválasztott és megtervezett minta látható.

Így tervezzen adventi naptárt a CEWE segítségével:

Az első lépés a borítófotó kiválasztása. Az elmúlt évek karácsonyi ünnepeinek fotói, vagy a téli szabadságról készített képek mindig megfelelő motívumok. Miután kiválasztotta a szép képet, néhány lépésben megtervezheti adventi naptárát. Válassza ki az adventi naptár típusát - válassza ki, hogy fekvő vagy álló formátumot szeretne - illessze be a borítóképet, majd esetleg szövegekkel és klipartokkal tegye teljessé a dizájnt - illesszen be további képeket, ha a választott modell egy fényképes adventi naptár fotókkal az ablakai mögött - ellenőrizze le a naptár tervét a termék előnézetében, majd küldje el a megrendelést. A felhasznált képek felbontását automatikusan ellenőrzi a szoftver; a rendszer tájékoztatja Önt, ha a képminőség nem lenne megfelelő a nyomtatáshoz. Tervezés közben bármikor másikra cserélheti a képet.

Mindig a legmegfelelőbb adventi naptár

Hogy ne csak a minta, és az ablakok mögötti ajándék legyen találó, hanem hogy a saját készítésű adventi naptár tökéletesen illeszkedjen is a lakásban a számára biztosított helyhez, a legtöbb modell különböző méretekben, továbbá fekvő és álló formátumban is kapható. Attól függően, hogy mivel van töltve, a naptár vastagsága lehet akár 3,5 cm is. Az egyes modellek magassága és szélessége 30 x 21 cm és 63 x 46 cm vagy 36 x 48 cm között változik.