Rendeléskövetés
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Annyira egyedi, annyira szeretetteljes - ajándékozzon szívből jövő örömöt

Az, hogy valaki személyesen készít ajándékot szerettei számára, azt jelenti, hogy időt szán rájuk. Megható, mégpedig azzal az egyértelmű üzenettel: fontos vagy számomra. Hiszen vannak pillanatok, közös emlékek, melyek egyediek és megismételhetetlenek. Ha fotóként tekintünk rájuk, történeteket mesélnek - ha ajándékként tekintünk rájuk, akkor melegséggel tölti el a szívünket.

Alkosson azonnali fotókidolgozással kreatívan

Így készíthet fotóiból személyes ajándékot gyorsan, akár az utolsó pillanatban is

Csodálatos ajándék ötletek a családnak

A gyerekekkel, szülőkkel, nagyszülőkkel eltöltött idő értékes. Örökítse meg a legszebb pillanatokat szerettei számára!
Minden egyes családtagnak a megfelelő kreatív ötlet

Szeretetteljes ajándékok Kedvese számára

A közös emlékek, élmények alapozzák meg a szeretetet és összetartást. Örökítse meg emlékeit és ajándékozzon valami olyat, ami szívhez szól.
Kreatív tippek Szerelme számára

Barátokkal megosztani az örömöt

A jóbarát aranyat ér. Használja legszebb motívumaikat egy egyedi karácsonyi ajándék elkészítéséhez. Olyan egyedi, mint a barátságuk.
Különleges ajándékok készítése személyesen

Vásárlóink történetei

Baba-Fotókönyv köszönetképpen

Mutassa meg feleségének egészen különleges módon, mennyire hálás azért, amit minden nap tesz - akkor is ha a hétköznapok az ikrekkel néha igencsak hektikusak tudnak lenni. Pontosan ezt szerette volna Tim Wartman is kifejezni CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL.

Az ígéret, az ígéret, be kell tartani: első alkalommal New Yorkban

Az élet igazán különleges élményeiről készült fotókat az ember legszívesebben örökké megőrizné. Jana Heinritz számára ilyen volt az első utazása New Yorkba, melyet ő ajándékozott lányának, Lilinek a 18. születésnapjára. Hazatérésük után közvetlenül össze is állított róla egy CEWE FOTÓKÖNYVET.

Szerelmük története CEWE FOTÓKÖNYVBEN

Mesélje el személyes, egyedülálló történetét fotók formájában. Például abból az időkből, amikor még fiatal és vad volt. Britta szerkesztési tippjei következnek, aki férjét egy közös emlékekkel teli fotókönyvvel lepte meg.

CEWE FOTÓKÖNYV a barátság bizonyítékaként

Mareike, azért, hogy legjobb barátnőjének, Carinának megmutassa, mennyire fontos a számára, meglepte őt egy CEWE FOTÓKÖNYVVEL. Tele van emlékekkel: kezdve az óvodai és általános iskolai fotókkal, egészen a felnőtt korukban tett városnéző utazásukon készült fotókig.