CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció
CEWE Fali dekorációk
CEWE Többrészes fali dekoráció készítés - Cewe

TÖBBRÉSZES FALI DEKORÁCIÓ

Hozzon ki többet digitális képeiből!

 Modern és kreatív, egyedi CEWE lakásdekoráció - digitális fényképe darabokra tördelve, melyek egymástól 3 cm távolságban a falon elhelyezve alkotnak egy egészet.

2980 Ft-tól*
VÁSZONFOTÓ

VÁSZONFOTÓ

Kedvenc fotója művészvászonra nyomtatva!

A CEWE Vászonfotó mind kiváló minőségű fali dekorációként, mind egyedülálló ajándékötletként is tökéletesen megállja a helyét! Igazi szemet gyönyörködtető élmény. Engedje szabadjára kreativitását és dekorálja nappaliját vászonfotóval!

5990 Ft-tól*
POSZTER

POSZTER

Van, amit érdemes nagyban megörökíteni!

Különleges formátum a legszebb pillanatokhoz. A nyaralásról készült fotók, a legszebb esküvői fotó vagy szeretteiről készült portrék – és sok olyan pillanat van, amelyek poszter formátumban érvényesülnek!

279 Ft-tól*
PRÉMIUM POSZTER

PRÉMIUM POSZTER

12 új formátum!

Csakis kiváló minőségű, szabadon választható fotópapír típusok, új designelemek mind a 12 választható formátumhoz - ezek jellemzik legújabb prémium poszterünket. Gyönyörködjön kedvenc fényképében nagy formátumban is!

1890 Ft-tól*
XXL POSZTER

XXL POSZTER

Különlegesen nagy méret képeihez!

Mindegy hogy a klasszikus, a négyzet alakú, vagy a panoráma formátumot választja, mindenképp csodálkozni fog, milyen hatása van kedvenc képeinek XXL poszterre nyomtatva. Dekorálja otthona falait ezzel az egyedi fali dekorációval!

1190 Ft-tól*
FOTÓSZALAG

FOTÓSZALAG

A fali dekorációk új generációja!

Fotószalag készítés álló vagy fekvő formátumban! Ráadásul több kivitelezési mód közül választhat, hogy milyen anyagra kerüljön rá kedvenc képe - habkartonra kasírozva, akrilüvegre - vagy alura nyomtatva, esetleg galéria fotó formátumban.

8490 Ft-tól*
FAFOTÓ

FAFOTÓ

A természet szerelmeseinek!

Ennél rusztikusabb stílusban szinte már lehetetlen prezentálnia fényképeit - a választott képet közvetlenül fenyőfa felületre nyomtatjuk.

9990 Ft-tól*
AKRILÜVEG FOTÓ

AKRILÜVEG FOTÓ

Csodálatos mélységet ad képeinek!

Az akrilüveg mögött eredeti fotópapírra nyomtatott legszebb digitális fényképe igazán tündökölni fog! A nyomtatott poszter védelméről, és a varázslatos csillogásról, maga az akrilüveg gondoskodik. Készítse el Ön is kényelmesen, online!

8490 Ft-tól*
CSALÁDI AKRILÜVEG TERVEZŐNAPTÁR

CSALÁDI AKRILÜVEG TERVEZŐNAPTÁR

Anyának, Apának és a gyerekeknek is!

Elég egy pillantást vetnie a naptárra és az egész heti program átláthatóvá válik! Az akrilüvegre nyomtatott családi tervezőnaptár készítés gyors és egyszerű az online szerkesztő programmal, 4 formátum közül választhat.

14990 Ft-tól*
ALU FOTÓ

ALU FOTÓ

Mintha képei galériában lennének!

A stílusos alumínium lap emeli ki igazán digitális felvételének szépségét! Készítse el Ön is ezt az egyedi CEWE lakásdekorációt, melynek során legszebb fotóját eredeti fotópapírra nyomtatjuk, és alumínium lapra erősítjük.

7490 Ft-tól*
HABKARTON FOTÓ

HABKARTON FOTÓ

Óriás formátum elegáns megjelenéssel!

A habkarton nyomtatás technológiája modern megjelenést ad fényképeinek. Egyedi fali dekoráció, melynek készítése során legszebb digitális fényképét közvetlenül habkartonra nyomtatjuk. Készítse el könnyedén, az online szerkesztő programmal!

5990 Ft-tól*
GALÉRIA FOTÓ

GALÉRIA FOTÓ

Fényképe a legkiválóbb kivitelezésben!

Szeretné kipróbálni az alu fotót és az akrilüveg fotót együtt? Amikor a csillogó akrilüveg fotó és a fémes alu fotó tulajdonságai egyesülnek, megszületik a galéria fotó. Opcionálisan többrészes fali dekorációként is megrendelhető!

10990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.