CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció > Fotószalag
Fotó nyomtatás akrilüveg, alumínium, habszivacs felületre - Cewe

Fotószalag formátumok

Akrilüveg fotó,alu fotó,kasírozott fotó,galéria fotó

EGYEDI FOTÓSZALAG KÉSZÍTÉS ONLINE

Fotószalag
Részletek mutatása

Díszítse Ön is otthona falait a fali dekorációk legújabb generációjával!

A fotószalag rendelés álló vagy fekvő elrendezésben, így egyedi dekorációját még jobban testre tudja szabni! Négyféle kivitelezés és méret közül választhat, ízlés szerint. Digitális képeit habkartonra kasírozva, akrilüvegre vagy alumínium lapra nyomtatva, vagy galéria fotó formátumban is megrendelheti. Az új fotószalag tökéletesen kombinálható a CEWE Fali dekorációk többi tagjával, például egy korábban elkészített poszterrel vagy vászonfotóval is.

Az egyedi fotószalag készítés során csak töltse fel legszebb fotóit, válassza ki a kívánt méretet és kivitelt és akár az ajándékozás gondja is lekerülhet válláról!

Opcionálisan választható akasztó - külön rendelhető:

Tükörlemezes rendszer: a 2 db elem a kép hátuljára kerül rögzítésre. A galéria fotó 1 cm-re fog elállni a faltól, az akasztó láthatatlan marad.

Csavaros rendszer: a rendszer választása esetén előfúrást végzünk, melynek során 4 db csavar a kép 4 sarkába kerül, így a csavarok láthatóvá válnak. A galéria fotó ebben az esetben 2 cm-re fog elállni a faltól.

Sínrendszer: a 4 db elemből álló fém sín a kép hátuljára kerül rögzítésre. A galéria fotó 1 cm-re fog elállni a faltól, az akasztó láthatatlan marad.

Kisebb méretek (30x45 cm méretig):

Rendelhető akasztó nélkül, vagy 2 db-os tükörlemezes akasztórendszerrel.

Nagyobb méretek (30x45 cm méret felett):

Rendelhető akasztó nélkül, vagy akasztóval. A nagyobb formátumok esetében csavaros rendszer, vagy a sínrendszer választható.

Tükörlemezes -, csavaros -, sínrendszerrel rendelhető fotószalag
Részletek mutatása

Termékinformáció

Anyag:
Kasírozott fotó
Akrilüveg fotó
Alu fotó
Galéria fotó

Méretek
15x60 cm, 15x90 cm, 20x80 cm, 20x120 cm

Szállítási idő:
8-10 munkanap
7490 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.