Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezzen 10% kedvezményt a következő vásárlása végösszegéből!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Állítsa össze, és rendelje meg most:

CEWE FOTÓ alkalmazás

  • gyors és egyszerű eljutás a fényképes termékhez
  • ingyenes letöltés
  • azonnali szerkesztési lehetőség

Fényképes termékek összeállítása kényelmesen a számítógépen

Ismerje meg a CEWE Fotóvilág szoftver új funkcióit

Új szerkesztő a CEWE Fotóvilág szoftverben

Az új szerkesztőben a CEWE fényképes termékek elkészítése annyira egyszerű és kényelmes, mint még soha: még egyszer átgondoltuk a kiszolgáló elemeket és néhány helyen úgy optimalizáltuk azokat, hogy Ön gyorsabban eljusson azokhoz a funkciókhoz, amiket használni szeretne. Ehhez még hozzá jön, hogy a Segítség funkció minden lépésnél előhívható és mindössze néhány kattintással megadja a választ a leggyakoribb kérdésekre.

Még több stílus a fotókönyv egységes arculatához

Több mint 30 előre telepített stílus, számos további pedig letölthető: tovább bővítettük a legkedveltebb stílusok választékát CEWE FOTÓKÖNYVE egységes arculatához. Ezek olyan előre összeállított oldalak, amelyek tartalmazzák a háttereket, a clipartokat, a maszkokat és a kereteket. Egyszerűen szűrhetők meghatározott témák és alkalmak szerint.

Stílusos témasablonok minden alkalomra

Egy bizonyos alkalomra szeretne CEWE FOTÓKÖNYVET összeállítani? Akkor mostantól még egyszerűbben megteheti! Mindegy, hogy esküvőről, gyermekszületésről vagy utazásról van szó, a különböző témáknak köszönhetően új könyvelrendezések, hátterek, clipartok, maszkok és keretek állnak rendelkezésre. Csak töltse le, illessze be a fotókat és a szövegeket, és módosítsa őket saját ízlése szerint.

Egyszerűbb fotóválasztás a tervezőszoftverben

A digitális fotók mennyiségétől függően időigényes lehetett kiválasztani a megfelelő képeket. Ám mostantól az átdolgozott CEWE FOTÓKÖNYV Asszisztens funkció kiválasztja Önnek a legjobb felvételeket, és automatikusan elrendezi őket a kívánt számú oldalon. Ennek köszönhetően még gyorsabban nekiláthat a szerkesztésnek.

Jobb képkivágás az arcfelismerésnek köszönhetően

Nincs több levágott fej a CEWE FOTÓKÖNYVBEN szereplő fotókon: az új arcfelismerő funkció optimálisan határozza meg a képkivágást a portrékon. Ez az intelligens funkció magától felismeri, hogy ember szerepel-e a képen. Így Ön biztos lehet benne, hogy mindenki kitűnően fog látszódni legszebb felvételein.

Újdonságok, még bőségesebb választási lehetőség az egyedi fényképes termékekhez

Ezek a termékek újak a CEWE Fotóvilág szoftverben

CEWE FOTÓKÖNYV effektlakkozás

Ezért az innovatív találmányért 2018-ban elnyertük a TIPA-díjat. Az arany- vagy ezüst színű, illetve klasszikus effektlakkal ellátott, kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYV mostantól XXL panoráma méretben is rendelhető. Ehhez számos, előre összeállított dizájnt felhasználhat, de saját kreativitását is szabadjára engedheti.

Teljes felületű effektlakkozás CEWE FOTÓKÖNYVE számára

Több mint 50 új effektlakkozható háttér és több mint 100 új szerkesztő elem érhető el a CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ. Ezeknél megrendelőink kívánságára elsősorban az absztrakt és geometriai formákra helyeztük a hangsúlyt.