Május 31-ig várjuk fotóit a CEWE fotópályázatán – Nyerje meg a 100 millió forint összértékű nyeremények egyikét!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Állítsa össze, és rendelje meg most:

CEWE Fotóvilág alkalmazás

  • gyors és egyszerű eljutás a fényképes termékhez
  • ingyenes letöltés
  • azonnali szerkesztési lehetőség

Fényképes termékek összeállítása kényelmesen a számítógépen

Ismerje meg a CEWE Fotóvilág szoftver új funkcióit

Új szerkesztő a CEWE Fotóvilág szoftverben

Az új szerkesztőben a CEWE fényképes termékek elkészítése annyira egyszerű és kényelmes, mint még soha: még egyszer átgondoltuk a kiszolgáló elemeket és néhány helyen úgy optimalizáltuk azokat, hogy Ön gyorsabban eljusson azokhoz a funkciókhoz, amiket használni szeretne. Ehhez még hozzá jön, hogy a Segítség funkció minden lépésnél előhívható és mindössze néhány kattintással megadja a választ a leggyakoribb kérdésekre.

Még több stílus a fotókönyv egységes arculatához

Több mint 30 előre telepített stílus, számos további pedig letölthető: tovább bővítettük a legkedveltebb stílusok választékát CEWE FOTÓKÖNYVE egységes arculatához. Ezek olyan előre összeállított oldalak, amelyek tartalmazzák a háttereket, a clipartokat, a maszkokat és a kereteket. Egyszerűen szűrhetők meghatározott témák és alkalmak szerint.

Stílusos témasablonok minden alkalomra

Egy bizonyos alkalomra szeretne CEWE FOTÓKÖNYVET összeállítani? Akkor mostantól még egyszerűbben megteheti! Mindegy, hogy esküvőről, gyermekszületésről vagy utazásról van szó, a különböző témáknak köszönhetően új könyvelrendezések, hátterek, clipartok, maszkok és keretek állnak rendelkezésre. Csak töltse le, illessze be a fotókat és a szövegeket, és módosítsa őket saját ízlése szerint.

Egyszerűbb fotóválasztás a tervezőszoftverben

A digitális fotók mennyiségétől függően időigényes lehetett kiválasztani a megfelelő képeket. Ám mostantól az átdolgozott CEWE FOTÓKÖNYV Asszisztens funkció kiválasztja Önnek a legjobb felvételeket, és automatikusan elrendezi őket a kívánt számú oldalon. Ennek köszönhetően még gyorsabban nekiláthat a szerkesztésnek.

Jobb képkivágás az arcfelismerésnek köszönhetően

Nincs több levágott fej a CEWE FOTÓKÖNYVBEN szereplő fotókon: az új arcfelismerő funkció optimálisan határozza meg a képkivágást a portrékon. Ez az intelligens funkció magától felismeri, hogy ember szerepel-e a képen. Így Ön biztos lehet benne, hogy mindenki kitűnően fog látszódni legszebb felvételein.

Újdonságok, még bőségesebb választási lehetőség az egyedi fényképes termékekhez

Ezek a termékek újak a CEWE Fotóvilág szoftverben

CEWE FOTÓKÖNYV effektlakkozás

Ezért az innovatív találmányért 2018-ban elnyertük a TIPA-díjat. Az arany- vagy ezüst színű, illetve klasszikus effektlakkal ellátott, kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYV mostantól XXL panoráma méretben is rendelhető. Ehhez számos, előre összeállított dizájnt felhasználhat, de saját kreativitását is szabadjára engedheti.

Teljes felületű effektlakkozás CEWE FOTÓKÖNYVE számára

Több mint 50 új effektlakkozható háttér és több mint 100 új szerkesztő elem érhető el a CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ. Ezeknél megrendelőink kívánságára elsősorban az absztrakt és geometriai formákra helyeztük a hangsúlyt.

Új trendi CEWE Naptár formátumok

Mostantól Négyzet alakú falinaptár XXL (45 x 45 cm) és a nagy Négyzetes asztali naptár is rendelhető. Ezen kívül az XL Négyzet alakú falinaptárhoz (30 x 30 cm) három további, kiváló minőségű papírtípus is választható. Az új, elegáns megjelenésű naptárjaink teszik még élvezetesebbé a szerkesztést.

Négyzet alakú kártyák mostantól effektlakkozással is kérhetőek

A 10 db-os csomagban rendelhető négyzet alakú kártya vagy a 14 x 14 cm-es hajtott üdvözlőkártya mostantól effektlakkozással is kérhető. Készítse el négyzet alakú kártyáját kiváló minőségű effektlakkozással és a válasszon a 90 lehetséges dizájnelem közül.

Újdonságok Cewe falidekoráció

Újdonságok a CEWE FALI DEKORÁCIÓKNÁL

Klasszikus elegancia: a vászonfotó, melyet kiváló minőségű vászonra és stabil, valódi fából készült ékelt vakkeretre készítünk, már 30 x 45 cm-es méretben is választható. Ezen kívül az XXL poszterünket az Ön igényeinek megfelelően testre szabjuk.

Szoftver az Ön kreatív ötletei számára

Győződjön meg Ön is az egyszerű használatról.
Cewe Fotóvilág Slider
  • Ingyenesen letölthető Windows-ra, Mac-re és Linux-ra
  • Gyorsan és egyszerűen telepíthető a számítógépre
  • A szerkesztési lehetőségek legnagyobb választékát kínálja
  • Kezelése egyszerű és intuitív
  • A hozzáférés biztosított a Facebookon, vagy az Instagramon lévő fotókhoz
  • Internet hozzáférés nélkül szerkeszthetőek és kényelmesen online megrendelhetőek a fényképes termékek
  • Fényképes termékek hosszútávú megőrzése a számítógépen

Díjak áttekintése

A CEWE Fotóvilág szoftver többszörösen kitüntetett

Első lépések a CEWE Fotóvilág szoftverrel

Így működik: a fotó kiválasztásától a rendelésig

A CEWE Fotóvilág szoftverről egyszerűen

Használja videós használati útmutatónkat

Sok segítséget adó videós használati útmutatók

YouTube-csatornánkon gyors segítséget és kreatív tippeket kaphat a CEWE Fotóvilág szoftverrel történő szerkesztéssel kapcsolatosan.

Első lépések a CEWE Fotóvilág szoftverrel

Új felhasználó? Nem kell dizájnernek lennie, hogy össze tudjon állítani egy CEWE FOTÓKÖNYVET. Megmutatjuk Önnek, hogyan működik ez.

Vannak még kérdései a rendelőszoftverrel kapcsolatban?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Ingyenes webináriumok.

Szakértőink lépésről lépésre megmutatják Önnek a CEWE Fotóvilág szoftver funkcióit. Kellemes légkörben élőben felteheti kérdéseit is.