Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Puzzle személyes családi fényképekkel Puzzle személyes családi fényképekkel

Puzzle saját fotóval

Készítse el saját fényképes puzzle-jét. A tökéletes ajándék!

A termékkínálathoz

Széles puzzle kínálat

Fényképes puzzle termékek kicsiknek és nagyoknak. A 40 darabos változattól, amit kifejezetten kisgyerekeknek ajánlunk, egészen a 2000 darabosig. Nézze meg kínálatunkat!

Számos jó ok, hogy a CEWE-nél készítse el saját puzzle-jét

Saját készítésű puzzle babáról, baba lábacskáiról és a családról.

Készítse el saját puzzle-jét online, saját fényképével

Készítsen egyedi puzzle-t a CEWE-nél! Válassza ki kedvenc motívumát, és rendelje meg puzzle-jét saját fotójával, online szerkesztőnk segítségével. A puzzle kiváló minőségű, élénk színekkel készül. Különböző típusú és méretű puzzle játékok közül választhat. Így nagyoknak és kicsiknek egyaránt szórakoztató és kedves kihívásokat kínálunk.

Saját készítésű puzzle babáról, baba lábacskáiról és a családról.

Puzzle akár 2000 darabból

Például készíthet egy 1000 darabos puzzle-t is, amely az egyik legnépszerűbb választás. Kapcsolja ki a tévét, tegye félre az iPadet néhány estére, és töltsön el egy kis időt kellemes agytornával.

Az 1000 darabos puzzle mellett készíthet saját puzzle-t 500 darabbal, illetve kisebb, 112 vagy 266 darabos változatban is. Ezen kívül rendelhet gyönyörű Ravensburger puzzle-t akár 2000 darabig. Minden játékunk kiváló minőségű és megfizethető áron kapható.

Ravensburger puzzle saját fotóval, piros szalaggal átkötött dobozban – tökéletes ajándék.

Puzzle ajándékba

Ajándékot keres? Egy puzzle saját fényképpel nagyszerű ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Például ajándékozhat a nagyszülőknek egy puzzle-t, amelyen az összes unoka szerepel. Ez a kedves személyes ajándék remek esti kikapcsolódás lehet számukra, vagy akár együtt is kirakhatják az unokákkal. Nálunk számos méretben készíthet puzzle-t, nézze csak:

Gyakran ismételt kérdések

Esetleg Önben is felmerültek ezek a kérdések? Az alábbiakban megtalálja a válaszokat.

Figyelem: A nagyobb puzzle-k esetén a fotó minőségének megfelelő felbontásúnak kell lennie, hogy nagyításkor ne váljon homályossá. Ha a kép fölött piros figyelmeztető háromszög jelenik meg, az azt jelzi, hogy a fotó alacsony felbontású. Fotószerkesztő programunkban bekapcsolhatja a smiley-funkciót, amely zöld, sárga vagy piros smiley-val jelzi a felbontás minőségét. A piros smiley ugyanazt jelenti, mint a figyelmeztető háromszög. Ha piros smiley-t vagy háromszöget lát, válasszon másik fotót, vagy használjon több képet egymás mellett, hogy ne kelljen annyira nagyítani őket.

A világ legnagyobb puzzle-je rendre egyre nagyobb lesz. 2017-ben 48.000 darabból állt, amit a Grafika nevű gyártó készített el. Később, 2020-ban túlszárnyalták ezt, és egy 54.000 darabból álló puzzle-t hoztak létre, amely mérete 864 x 204 cm.

Igen, a puzzle kirakása mind a gyermekek, mind a felnőttek számára nagyon hasznos. Nemcsak szórakoztatnak, hanem fejlesztik a logikai gondolkodást, a kézügyességet és a türelmet is. Segíti a gyermekek fejlődését. Emellett, ami nem utolsó szempont, hozzájárul a családon belüli kötelékek és kellemes együttlétek kialakításához.

A CEWE-nél elérhető puzzle-k vagy saját gyártásban, vagy a Ravensburger-nél készülnek. Bármelyiket is válassza, a CEWE nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a fenntarthatóságra.

A puzzle segít fejleszteni a gyerekek kézügyességét, a finommotorikát, a megértési készségüket és a térlátásukat. Továbbá, a puzzle kirakása kellemes időtöltést biztosít mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. A felnőttek számára is kreatív és szórakoztató elfoglaltság, ami megmozgatja az agyat is.

Felnőttként a puzzle kirakása olyan, mint egyfajta agytorna – hasonlóan a sudokuhoz. Átmozgatja az agyunkat és türelmet is gyakorolunk, különösen, ha nagyobb puzzle-t választunk, ami hosszabb időt igényel. A fénykép választás meghatározza a puzzle nehézségi fokát is. Minél részletesebb a kép, például sok fű van a képen, vagy látszódik az égbolt, annál nehezebb a kirakás és annál nagyobb fejtörést okoz.

A Ravensburger az egyik vezető európai márka a puzzle játék terén. Világszerte ismert minőségi termékeiről, így a CEWE kínálatából sem maradhatott ki. Készítsen, különleges ajándékot, amit kedvenc fényképével dekorálhat, válassza hozzá a Ravensburger puzzle-t.