Ingyenes házhoz szállítás 10.000 Ft felett – használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Cewe apps érkezési oldal slider Cewe apps érkezési oldal slider

CEWE Fotóvilág alkalmazás

Ismerje meg a CEWE széles termékválasztékát okostelefonon vagy tableten.

Ingyenes letöltés

Fedezze fel a CEWE termékeit egyetlen alkalmazásban - EISA díjas a CEWE Fotóvilág alkalmazás

Ingyenes letöltés és egyből kezdheti is a szerkesztést
APP LETÖLTÉSE APP LETÖLTÉSE
Cewe apps
  • Kedvenc termékeit egyszerűen és gyorsan meg tudja szerkeszteni az applikációval
  • Az intuitív kezelhetőségnek köszönhetően okostelefonján vagy tabletjén is össze tudja állítani a rendelni kívánt terméket
  • A legegyszerűbb módja az okostelefonján lévő fényképek felhasználásának
  • Szerkesszen és rendeljen fényképes termékeket bármikor és bárhonnan
  • Ismerje meg széles termékválasztékunkat
  • iOS-re és Androidra is
  • EISA díjas a CEWE Fotóvilág alkalmazás - Ismét nemzetközi zsűri díjazta a CEWÉT - Újabb rangos elismerést kaptunk. További információt az Eisa díjról itt talál.

Frissítés: Újdonságok az alkalmazásban

Fedezze fel most, milyen új termékek és funkciók várnak Önre a CEWE Fotóvilág alkalmazásban!

Kiemelések az alkalmazásban: Effektlakkozza fényképes termékeit!

Evidențieri strălucitoare pentru CEWE FOTOCARTE: acum puteți afișa elegant textul pe coperțile tari, coperțile din piele și coperțile din pânză din aplicație cu ajutorul lacului cu efect premiat. Alegeți dintre lacurile aurii, rose-gold, argintii și cele cu efect transparent - și faceți ca amintirile dvs. să strălucească cu accente vizibile și tactile.

ÚJ: telefon tokok szerkesztése az alkalmazással

Személyes védelem okostelefonjának: Mostantól népszerű telefon tokjainkat is kényelmesen és mobilan szerkesztheti meg a CEWE Fotóvilág alkalmazásban. A szoftver automatikusan felismeri a telefon modellt - és javaslatot tesz a megfelelő termékválasztékra. Ajándéknak is tökéletes: az erős, robusztus tokok minden aktuális és a legtöbb régi modellre is elérhetőek.

Cewe apps

Nagyobb áttekinthetőség és fiókbeállítások módosítása

Mostantól az alkalmazásunk még áttekinthetőbb, még átláthatóbb: tekintse meg egyszerre széles termékválasztékunkat és próbálja ki az új nyitóoldalunkat is. A "Felhasználói fiókom"menüpontban mostantól kényelmesen meg tudja változtatni jelszavát, e-mail címét, számlázási adatait, feliratkozhat hírlevelünkre és kezelheti fizetési adatait.

Cewe apps

Kövesse nyomon megrendelésének állapotát

Folyamatosan nyomon tudja követni, hogy mikor kapja meg a megrendelt termékét: mostantól ez a funkció is elérhető a CEWE Fotóvilág alkalmazásban. Megtekintheti rendelésének állapotát, és bekapcsolhatja az értesítő üzeneteket. Így egyszerűen, valós időben tudathatjuk Önnel, milyen szakaszban tart a megrendelése, és mikor postázzuk azt.

Cewe apps

Fedezze fel új naptárainkat az alkalmazásban

Bővítettük CEWE NAPTÁR termékpalettánkat: mostantól az alkalmazásban is meg tudja egyedileg szerkeszteni a Nagy asztali naptárt és a Négyzetes falinaptárt (XL és XXL méretben is). És személyes gesztusként az adventi időszakban az új adventi naptárak is rendelkezésére állnak - akár a saját ajándékokkal tölthető is.

Képek automatikus elosztása és új stílusok

Így még gyorsabban megy a szerkesztés: Az alkalmazás felismeri mostantól az arcokat, tájakat és portréfelvételeket és optimálisan rendezi el azokat az oldalakon. Ezen kívül új stílusokat is talál az egyes témákhoz és alkalmakhoz, beleértve a háttereket, clipartokat és társait, melyek gondoskodnak a CEWE FOTÓKÖNYVE egységes arculatáról.

Cewe apps

Új funkciók: Fotórendelés még egyszerűbben

A CEWE Fotóvilág alkalmazással történő Fényképrendelés esetén lehetősége van az eredeti képméretarány és a klasszikus képméretarány közül választani. A döntését az segítheti, hogy az egész fotót szeretné felhasználni, vagy a fotónak egy részletét, amely egy tökéletes képkivágással pontosan belefér majd a klasszikus képkeretbe.

Fényképes termékek szerkesztése kényelmesen a számítógépen

CEWE Fotóvilág szoftver - egyszerű használat és sokféle szerkesztési lehetőség