CEWE Fotóvilág App Rendelés gyorsan és egyszerűen
Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Nagyon fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot - adventi naptáraink esetében is

Édesség szeretteinek – környezetbarát módon - adventi naptárainkkal.

24 db kis ablak mögött rejtőző meglepetés a fenntarthatóság jegyében

Biológiailag lebomló anyagból készült, FSC®-tanúsítvánnyal rendelkezik és klímasemleges

Tervezze meg Ön is közvetlenül környezetbarát adventi naptárát.

Juttassuk el az adventi időszak és a "karácsonyvárás" örömét szeretteinkhez és közben figyeljünk a fenntarthatóságra: mi megteszünk mindent annak érdekében, hogy adventi naptáraink a leginkább fenntarthatóak legyenek, és környezetbarát anyagból készüljenek. Az adventi naptárak belső rész 100%-ban biológiailag lebomló anyagból készül, a külső csomagoláshoz használt papír pedig FSC®-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely vízbázisú festékkel van megnyomva, erőforrás-kímélő módon. Emellett folyamatosan csökkentjük a műanyag csomagolást.

Biológiailag lebomló belső rész

Számunkra a fenntarthatóság azt is jelenti, hogy ne dobjuk ki feleslegesen az anyagokat: Emiatt használjuk fel a megmaradt műanyag belső részeket a kinder® csokis adventi naptárakhoz. Ez azt jelenti, hogy jelenleg nem minden adventi naptár rendelkezik fenntartható belső résszel. Azonban azon vagyunk, hogy minél előbb az összes adventi naptárunkat biológiailag lebomló belső résszel szállíthassuk.

Adventi naptárainkhoz kétféle fenntartható belső részt használunk:

  • Papír fröccsöntés: ennek a 70%-a német burgonyából származó keményítőből, 12%-a papírrostból és 18%-a vízből áll. Ez a papír fröccsöntés ezért sokkal fenntarthatóbb, mint műanyag elődje volt.
  • Friss papírszál: 100%-ban biológiailag lebomló belső rész megújuló nyersanyagokból, amely akár saját komposztba vagy papírhulladékba is dobható

FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező csomagolás

Minden adventi naptár külső csomagolása FSC®-tanúsítvánnyal rendelkezik, mert a beszerzésnél és a gyártásnál odafigyelünk az erőforrás-takarékos anyagok használatára. A digitális nyomtatás során az adventi naptár külső csomagolását ezután vízbázisú tintákkal nyomtatják.

Környezetbarát gyártás és szállítás

Egyes termékek különleges védelmet igényelnek a szállítás során – például a nedvesség ellen. Ezért használunk továbbra is a csomagolásunk 2%-ában műanyagot. Itt is folyamatosan újragondoljuk termékeinket.

Erőforrás-takarékos termelés

A környezetszennyezés csökkentése és a természeti erőforrások megőrzése a CEWE központi célja a klíma- és környezetvédelem előmozdítása érdekében. A műanyagból készült belső rész és a csomagolófólia nélkül az adventi naptár szinte kizárólag megújuló alapanyagokból áll. Csak partnereink csokoládéját csomagoljuk fóliába, mert élelmiszerbiztonsági okokból jelenleg nem lehetséges fenntarthatóbb alternatívával helyettesíteni.

Az elmúlt két évben szinte minden adventi naptárunkat sikerült 100%-ban biológiailag lebomló belső résszel gyártani. Ez egy nagy lépés a fenntarthatóbb termékskála felé.

Fenna Willers, a CEWE fenntarthatóságért felelős menedzsere

Adventi naptáraink

Ismerje meg adventi naptárainkat, melyekkel, ha személyes fotóival készíti el őket, megszépítheti az adventi időszakot.

Rendeléshez