Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Szerkesztési tippek, dizájn javaslatok

A tökéletes ajándék ballagásra

CEWE FOTÓKÖNYV

Semmi sem állíthat úgy emléket egy különleges alkalomnak, mint egy CEWE FOTÓKÖNYV. Óvoda, általános iskola, középiskola, vagy akár egyetem, tökéletes ajándék a pedagógusnak, és a család számára is. Koncentrálhat csak magára a ballagás napjára, vagy készíthet egy emlékalbumot az iskolában töltött időszakról.

A sok közös emlék, a barátságok, amelyek sokszor egy egész életre kötődnek. Egy korszak lezárul, és a legjobb módja annak, hogy az emlékek megmaradjanak, egy CEWE FOTÓKÖNYV.

Pár ötlettel szeretnénk segíteni Önnek, ha óvó néninek, tanító néninek készít az osztály nevében fotókönyvet.

Előkészület

Válassza ki a CEWE FOTÓKÖNYV méretét és típusát. Gyűjtse össze a fotókat. Akár digitálisan kapja meg az anyagot, akár ön szkenneli be, mindent nevezzen át úgy, hogy egyértelmű legyen, melyik gyerekhez tartozik. Nyisson egy mappát a számítógépén, és abba helyezze bele azokat a file-okat, amire szüksége lesz.

Tervezés

Nagyjából legyen egy elképzelése arról, milyen legyen a fotókönyv szerkezete. Például minden gyerekről készül egy oldal, két fotóval és valami kis üzenettel, amit a gyerek készít. A CEWE Fotóvilág szerkesztőben alakítson ki egy jobb és bal oldali sablont. Ezeket aztán másolhatja is, és csak a fotókat, nevet, rajzot és szöveget kell cserélgetni.

Dupla oldalak

A CEWE Fotóvilág szoftver az összes eszközt biztosítja ahhoz, hogy kreatív elképzeléseit megvalósítsa. Ha minden gyerek egyéni oldala elkészült, jöhetnek a kirándulásokról, ünnepekről és egyéb vidám pillanatokról készült képek. Ha van valami vicces, kedves történet, az se maradjon ki, hisz pont ezek azok az emlékek, amiket jó lesz feleleveníteni.

Szimpla oldalak és borító

Az első szimpla oldalra jöhet egy szép vers, idézet, vagy pár kedves mondat, amiben kifejezi háláját a pedagógus felé. Az utolsó oldal üresen is maradhat, így a ballagáson készült közös fotót be lehet majd ragasztani. A borítóra kerülhet az osztály neve, évszám és díszítés. Fontos, hogy megrendelés előtt győződjön meg róla, hogy az összeállított anyag hibátlan.

Ajándékozás

Egy csokor virág kíséretében átadva, biztos lehet benne, hogy egy olyan felejthetetlen ajándékot készített, amit mindig nagy becsben fognak tartani.

Kellemes készülődést, és sok örömet kívánunk az ajándék átadásakor!