Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Az asztalon egy fotópárna, egy instant fotócsíkkal ellátott utalványos tégely és egy keretben rajzolt poszter látható.

Kreatív tippek

Különleges fényképes esküvői ajándékok egy csipet fűszerrel

Személyes és kreatív ötletek, amelyekbe egy kis hozzájárulást is rejthet az ifjú pár részére

Mi más is lehetne az ifjú pár szíve vágya, mint hogy életük legszebb napja egy felejthetetlen ünnep legyen azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szeretnek. Ajándék tekintetében manapság az a jellemző, hogy a vendégek a pár nagy napjához vagy nászútjához járulnak hozzá kisebb-nagyobb összeggel. Ha nem szeretné hozzájárulásához a hagyományos borítékos megoldást választani, összegyűjtöttünk három inspiratív, a CEWE Fotóvilág szoftverrel vagy online formában is könnyen megszerkeszthető ajándékötletet, amelyek garantáltan szeretetteljes és maradandó emlékek lesznek.

Közös ajándék egyedi megvalósítással

Egy poszter készül az asztalon ajándékba, amelyet pénzből hajtogatott papírrepülők díszítenek.
Hozzájárulás a nászúthoz. Egyedi és kreatív közös ajándékötlet baráti körnek.
Tervezzen egyedi plakátot, kerettel.

Többen szeretnének egy, közös ajándékot adni az ifjú párnak? A keretezett Prémium poszter tökéletes választás a meglepetéshez. Tervezzen egy nagy, 30x45 cm-es plakátot, amelyen a frissen egybekelt pár nászútjának helyszíne szerepel. Mi adja majd a kép különlegességét? A barátok közös dekorációja. Internetről merített, helyes papírrepülő hajtogatási tippekre támaszkodva készítsenek bankjegyekből repülőket, majd óvatosan ragasszák fel őket a plakátra. A végeredmény egy különösen impozáns és értékes nászajándék, amely biztosan mosolyt csal majd a pár arcára. Tegye a posztert még színesebbé egyedi fotómatricákkal.

Ölelni való ajándék

Egy fotópárnát díszítenek masnikkal és bankjegyekkel. A párnán a házaspárról készült fényképek látható, „Örökké szeretlek”  felirattal.
Kreatív és személyes: tervezzen fényképes párnát egyedi üzenetekkel és dekorálja nászajándékba szánt bankjegyekkel.

Személyes és praktikus ajándékot választana? A prémium párna amellett, hogy a lakás éke lehet, a szerelmes pár legszebb pillanataival is dekorálható. Valósítsa meg egyedi ötletét, vagy válasszon tervezési sablonjaink közül, és máris kész egyedi fényképes meglepetése. A tervezésekor lehetősége van arra is, hogy kis szöveges üzeneteket helyezzen el az párnán. Tegye még stílusosabbá ajándékát, egy tű és cérna vagy ajándékszalag segítségével rögzítsen feltekert bankjegyeket a fényképes párnára.

Kreatív ötlet jókívánságokkal

Az egyik vendég kis üzenetekkel teli papírdarabot helyez egy befőttesüvegbe az utalványok mellé. A háttérben egy asztalon több papír, szalag és egyéb kézműves kellék is látható.
Egyszerű és szívből jövő: azonnali fotókkal és egy befőttesüveggel pillanatok alatt egyedi ajándékot tervezhet.

Fényképes befőttesüveg dekorációnk nemcsak esküvőre, hanem bármilyen más alkalomra is tökéletes választás lehet. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és kisebb anyagi ráfordítással is igazán látványos és kreatív ajándékot alkothat. Nem kell hozzá más, mint egy csatos befőttesüveg, és az alkalomhoz illő képekből álló fotócsík, amit percek alatt a CEWE Fotóterminálok valamelyikén megszerkeszthet és kinyomtathat. Esküvői ajándék esetében érdemes a pár legszebb pillanatait összegyűjtenie a fotócsíkra, és ezzel dekorálnia az üveget. A befőttesüveg belsejét személyes ajándékkal is megtöltheti, vagy pénzt, utalványt is beletehet.

A CEWE csapata kellemes időtöltést kíván a tervezéshez, és feledhetetlen pillanatot az ajándékozáshoz.

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával