Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy asztalon fekvő formátumú fotónaptár fekszik. A borítón két női arc, a háttérben a tenger látható. Alul a „2022: Mindful through the year" felirat olvasható. A naptár mellett mécsesek, karácsonyi díszek és a hozzá illő ajándékcsomagolás kiegészítők láthatók.

Kreatív ötletek

Naptár szeretteinek - a pozitív gondolkodás jegyében

Így tehet boldoggá egy nagyon különleges embert személyes fotókkal és szavakkal - nem csak karácsonykor.

A tudatosság (vagy mindfullness) azt jelenti, hogy tudatosan vagyunk tudatában közvetlen környezetünknek és saját testünknek. Ez segít csökkenteni a stresszt, elősegíti a relaxációt, és a meditációban is fontos szerepet játszik. Ajándékozzon az Ön számára fontos személyeknek egy egész évnyi tudatosságot és pozitív gondolatokat - egy saját tervezésű fényképes naptár formájában, saját szavaival és személyes fotóival.

Találja meg a megfelelő falinaptárt

Fotók, amelyek tartalommal töltik meg a szavakat

Egy asztalon fekvő formátumú fotónaptár fekszik. A borítón tengerparti dűnék képe és az „Our Happy Place" felirat látható. A naptár mellett mécsesek, karácsonyi díszek és a hozzá illő ajándékcsomagolás kiegészítők láthatók.
Egészítse ki az általunk készített dizájn naptár terveket clipartokkal és szövegekkel

Egy fényképes naptár könnyen elkészíthető online szerkesztőnkkel vagy a CEWE Fotóvilág szoftverben. Az A3-as panoráma formátum különösen alkalmas nagyméretű fotómotívumokhoz, amelyek jól kombinálhatók clipartokkal, valamint a tudatossággal kapcsolatos gondolatokkal.

Tipp: Használjon előre megtervezett dizájn naptárat - mint amilyet példánkban is lát, hiszen néhány lépésben testreszabhatja fotóival, clipartokkal és feliratokkal.

Szép kilátások: nyugalmat árasztó felvételek

Egy asztalon fekvő formátumú fotónaptár fekszik. A címlapon egy hegyi tó előtt álló nő látható. A motívumot a „You make me happy" mondat egészíti ki. A naptár mellett mécsesek, karácsonyi díszek és a hozzá illő ajándékcsomagolás kiegészítők láthatók.
Egy mindfullnes naptár lapjaira tökéletesen illenek a széles látszószögű felvételek.

A tudatosság témájához igazodva javasoljuk, hogy oldalanként csak egy fényképet használjon. Egy nagyméretű felvétel nyugalmat sugároz, és mélységet kölcsönöz a naptárlapnak. Használjon tájképeket, természetfotókat vagy olyan motívumokat, amelyekről tudja, hogy az ajándékozott szívéhez szólnak.

Használja ki a természet megnyugtató erejét

Egy asztalon fekvő formátumú fotónaptár fekszik, borítón pampafű közeli fotójával, és a „Never stop dreaming" felirattal. A naptár mellett mécsesek, karácsonyi díszek és a hozzá illő ajándékcsomagolás kiegészítők láthatók.
A teljes felvétel helyett használhat néha csak egy-egy képkivágását fotóiból

Egy érdekes növényt, egy gyönyörű fény-árnyék játékot vagy egy napfelkeltét fotózott? Az ilyen fényképek csodálatosan kombinálhatók kis szövegekkel. Végülis ezek közvetítik a naptár üzenetét: érzékeld és éld meg tudatosan a környezetedet!

A lényegen van a hangsúly

Egy asztalon fekvő formátumú fotónaptár fekszik. A borítón egy virágról látható közeli felvétel, „Love" felirattal. A naptár mellett mécsesek, karácsonyi díszek és a hozzá illő ajándékcsomagolás kiegészítők láthatók.
A nagyméretű formátumnak köszönhetően a fényképek legapróbb részletei is jól érvényesülnek.

Egy szép makrófotó szintén ideális tartalom egy mindfulness naptárba. A feliratot egy clipart segítségével emelheti ki a háttérből. A különösen harmonikus megjelenés érdekében használjon egy színcsoportból származó árnyalatokat - egy naptárlapon vagy az egész naptárban.

Sok örömöt és tudatos pillanatokat kívánunk a naptár tervezéséhez!

Inspirációk – ajándékötletek

Hogy csodálatos legyen a karácsony

Inspirációs ötletek személyes ajándékokhoz

Ajándékozza meg családját és barátait - egy egyedi, saját fotóikból készült ajándékkal.

Inspirálódjon