Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Így varázsold hangulatossá az otthonodat! – Elő-adventi DIY

Hamarosan belecsöppenünk a karácsonyi felfordulásba, ezért már most érdemes elkezdeni gondolkodni az idei díszítésen. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan készíthet CEWE képekből varázslatos asztalterítőt.

Első lépésként válogassa ki a kedvenc képeit, amiket majd fel akar használni. Ezeket a fotókat kinyomtathatja CEWE azonnali fotónyomtatással, vagy megrendelheti őket online. Ehhez az asztalterítőhöz a CEWE Art nyomatok a legjobb választások, hiszen különleges stílusukkal hangulatossá varázsolják otthonunkat.

A képeken kívül szüksége lesz még stiftes papírragasztóra és esetleg egy ollóra, ha valamelyik képet meg szeretné formázni egy kicsit. Először ragasztás nélkül tervezze meg a terítőt, hiszen lehet, változtatni kell majd az eredetileg kitalált elrendezésen.

Ezután jöhet a munka oroszlánrésze: a ragasztás. Ezt kétféleképpen csinálhatja. Az egyik, hogy felemeli a részeket, ahol összeérnek a képek, és az aljukat ragasztót nem sajnálva bekeni. Ezzel az a probléma, hogy lehet kimaradnak részek, ezért inkább a másik lehetőséget ajánljuk. A kész terítő-tervezetet fotózza le a telefonjával, majd szedje szét a képeket, és a telefonnal készített fotó alapján építse fel újra a terítőt, ezúttal már ragasztó segítségével.

Még egy ötlet. A terítő közepére elhelyezhet pár kedves gondolatot vagy idézetet egy keményebb papíron, és a köré ragaszthatja fel a képeket. Esetleg készíthet tematikus asztalterítőket, pl. „a Kovács család 2022-ben”.

Valószínűleg sokkal hamarabb meg fog kötni a ragasztó, de érdemes egy napig állni hagyni, hogy biztosan ne essen szét a terítő. Ezután már nincs más dolga, mint felhelyezni az asztalra, és minden egyes vendégnek eldicsekedni legújabb művével.