Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Személyre szabható tok

Különlegesség az CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ: testreszabható, kiváló minőségű kartonból készült, személyre szabható tok.

Ismerje meg most!

Elérhető az XL és XXL panoráma formátumokhoz

A TIPA World Award nyertese

Többféle dizájnlehetőség közül választhat a strapabíró tok tervezésekor

Legszebb történetei szeretettel becsomagolva

Tárolja CEWE FOTÓKÖNYVÉT egy kiváló minőségű kartonból készült, személyre szabott tokban – vagy lepje meg szeretteit egy különleges ajándékélménnyel. A kiváló minőségű, matt laminált kartonból készült tok tökéletesen illeszkedik a könyvre, a választott papírtípustól és oldalszámtól függetlenül. Néhány kattintással akár át is vehető a javasolt borítóterv, vagy aki kreatív, saját maga is alakíthatja, módosíthatja fényképekkel, clipartokkal és személyes szövegekkel a tok elejét és hátulját. A tok nyitott oldalának köszönhetően a megszerkesztett könyvgerinc látható marad, a CEWE FOTÓKÖNYV könnyen kivehető a tokból – tökéletes választás ajándéknak vagy saját otthona könyvespolcára is.

Egyszerűen adja hozzá a személyre szabott tokot a rendelési folyamat végén a CEWE Fotóvilág szoftverben a kosárhoz.

TOVÁBB A SZOFTVERHEZ

Tökéletesen illeszkedik

Tervezzen dekoratív tokot CEWE FOTÓKÖNYVE számára

Stílusos kísérő

A kiváló minőségű kartonból készült, személyre szabott tok tökéletesen illeszkedik a CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ. A bal oldali nyílás garantálja, hogy a megszerkesztett könyvgerinc látható marad - és a CEWE FOTÓKÖNYV kivételkor egyszerűen kicsúszik a tokból. Így a személyre szabott tok nemcsak az ajándékozás alkalmával nyújt gyönyörű élményt, hanem a polcon való tároláskor is hosszú ideig tartó örömöt biztosít.

Rendelőszoftverhez

CEWE - piacvezető vállalat jövőbe mutató célokkal

Vásárlóink gyakori kérdései

A rendelőszoftver javaslatot tesz arra, hogyan nézhet ki az Ön személyre szabott tokja - és átveszi ehhez a CEWE FOTÓKÖNYV borítótervét. Ezt átveheti egy-az-egyben, vagy kívánságai szerint egyedileg átalakíthatja.

A személyre szabott tok a bal oldalán nyitott - ez megkönnyíti a CEWE FOTÓKÖNYV kivételét, és biztosítja, hogy a megszerkesztett könyvgerinc látható maradjon. Így a személyre szabott tok ideális a CEWE FOTÓKÖNYV polcon való tárolásához is.

Az XL CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ tartozó személyre szabott tokot a CEWE Fotóvilág szoftver aktuális verziójában találja. Miután megtervezte CEWE FOTÓKÖNYVÉT, a kosárhoz könnyen hozzáadhatja a személyre szabott tokot.

Ezt a díszes tokot kifejezetten az XL, kemény borítóval ellátott CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ fejlesztették ki, és jelenleg csak az XL négyzetes formátumú CEWE FOTÓKÖNYVHÖZ kapható. A tok szélessége automatikusan az Ön CEWE FOTÓKÖNYVÉHEZ igazodik. Ez azt jelenti, hogy a kiváló minőségű kartonból készült tok tökéletesen és pontosan illeszkedik az Ön által kiválasztott papírtípushoz és oldalszámhoz.

A személyre szabott tok csak az XL CEWE FOTÓKÖNYVVEL együtt kapható, külön nem. A CEWE FOTÓKÖNYV tervezése után könnyen hozzáadhatja a tokot is a rendelőszoftverben a kosárhoz. Ehhez be kell jelölnie ezt a lehetőséget. Ezután megnyílik egy szerkesztő, amelyben Ön meg tudja tervezni saját személyes tokját.