Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezzen 10% kedvezményt a következő vásárlása végösszegéből!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Dizájnválaszték betöltése...

Tervezze meg Ön saját esküvői meghívóját

Készítsen gyorsan és egyszerűen egyedi esküvői meghívót

Szerezzen örömet szeretteinek személyes esküvői meghívóval

Az esküvő nagyon különleges esemény, hiszen két egymást szerető ember köt házassági szövetséget. Az esküvői szertartás előtt általában széleskörű előkészületek zajlanak. Ezek azzal a kérdéssel kezdődnek, hogy mikor és hol szeretne összeházasodni a pár. Miután kiválasztották a dátumot és a helyet, megtervezhetik az esküvői meghívókat. Függetlenül attól, hogy csak kisebb ünnepet terveznek-e a legközelebbi családtagok körében, vagy nagy ünnepséget tartanak az összes baráttal és ismerőssel, mindkét esetben fontos, hogy kellő időben tájékoztassák szeretteiket a nagy napról. A CEWE-nél könnyen tervezhet egyedi esküvői meghívót és „Save the date” kártyákat is, amellyel jelezhetik barátaiknak, hogy mely időpontra ne tervezzenek más programot.

Többlapos esküvői meghívók tervezése

Az esküvői meghívó nemcsak arra szolgál, hogy a barátokat és rokonokat tájékoztassa a közelgő házasságkötésről, hanem felkelti a nagy nap iránti várakozás örömét is. A CEWE-nél több mint 1200 különböző stílusú elrendezési javaslat közül választhat – klasszikus, modern, elegáns, játékos vagy vicces. Szeretné teljesen maga megtervezni az esküvői meghívót? Adjon szöveget, fotókat és klipartokat a meghívóhoz, és rendezze úgy, ahogyan szeretné. Tegye nemesebbé esküvői meghívóit arany-, ezüst- és rozéaranyszínű, vagy klasszikus effektlakkal – a szeretteinek kiválasztott szöveget is kiemelheti lakkozásunkkal.

Nyomtattasson esküvői meghívókat a CEWE-nél - ennyire egyszerű

A CEWE-nél három lehetősége van esküvői meghívó tervezésére:

  • Webes böngésző
  • Rendelőszoftver
  • CEWE Fotóvilág alkalmazás

Legnépszerűbbek továbbra is a klasszikus hajtogatott kártyák; de számos más formátum is rendelkezésre áll – a többszínű funkciónak köszönhetően, amellyel több mint 30 szín közül választhat, meghívókártyája mindig illeszkedik az esküvő színvilágához. Az intuitív menünavigálással a tapasztalatlan felhasználók is azonnal tudják használni a tervezőnket. Miután a CEWE-vel kívánsága szerint megtervezte az esküvői meghívót, a rendelés végén választhat házhoz szállítást, de termékeit akár személyes átvétellel is megrendelheti.