Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Első lépések egy évkönyv készítésében

A digitális korban élve rengeteg fotó halmozódik fel készülékeinken és felhőszolgáltatásainkban, amelyek közül sok végül elfelejtődik vagy elveszik. Egy évkönyv készítésével ezek az emlékek újra életre kelnek. Az ön által kiválasztott fotók, szövegek és stíluselemek összefonódása egyedülálló alkotást teremt.

A CEWE Fotóvilág szoftver: sokoldalúság és kreativitás

Az évkönyv készítése kiváló módja az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatainak, nagy utazásainak, családi összejöveteleinek összegzésére. Egy ilyen projekt lehetőséget ad arra, hogy kreatívan megörökítse az év történéseit, így később bármikor visszanézheti és újraélheti ezeket a különleges emlékeket. Az évkönyv nemcsak egy személyes emléktár, hanem egy örökség is, amelyet generációkon át továbbadhat.
Ha most készül belekezdeni az első projektjébe, izgalmas kalandra számíthat. A folyamat nemcsak egyszerű és könnyen érthető, de rendkívül kreatív és személyre szabott élményt is nyújt.
A cikksorozatunk a CEWE Fotóvilág szoftveren keresztüli fotókönyvkészítés folyamatát fogja részletezni, mert ez a platform kínálja a legnagyobb rugalmasságot és leggazdagabb eszköztárat az évkönyv személyre szabásához. Emellett fotókönyvét és fényképes termékeit lehetősége van online, böngészőjén keresztül és a CEWE FOTÓ mobilalkalmazással is megszerkesztenie és megrendelnie, biztosítva ezzel a tervezési folyamat sokoldalúságát.

Fotók gyűjtése és rendezése a CEWE myPhotos-szal

Mielőtt belekezdene az évkönyv projektjébe, ajánlott a képeit egy helyre gyűjteni a CEWE myPhotos használatával. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy a szerkesztési folyamat során kizárólag a kreatív, ajánlott a képeit egy helyre gyűjteni a CEWE myPhotos használatával. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy a szerkesztési folyamat során kizárólag a kreatív munkára összpontosítson. A CEWE myPhotos segítségével a különböző eszközökön tárolt fotóit egy központi helyen rendezheti, címkézheti és értékelheti, megkönnyítve a kívánt képek kiválasztását tematikus csoportok, mint arcok, helyszínek vagy események alapján. A platform arcfelismerő funkciója különösen hasznos lehet, ha egy adott személyről szeretne könyvet készíteni, például születésnapi ajándékként. Ez a funkció automatikusan segít összegyűjteni az adott személyről készült képeket, így könnyebben kiválaszthatja azokat a fotókat, amelyeket be szeretne tenni a könyvbe. Az alkalmazás fejlett keresési funkciói gyors hozzáférést biztosítanak a szükséges fotókhoz, így az évkönyvében valóban a legemlékezetesebb pillanatok kapnak helyet. Emellett a myPhotos biztonságos tárhelyet kínál fotóinak, így nem kell aggódnia azok elvesztése miatt. Az előkészített képekkel nemcsak a szerkesztési időt csökkentheti, hanem biztosíthatja, hogy évkönyve a lehető legteljesebb képet adja az elmúlt év eseményeiről. A regisztráció ingyenes, és minden felhasználó 15 GB tárhelyet kap, amely körülbelül 5000 kép tárolására elegendő. Szükség esetén ez a tárhely bővíthető is, így még több emléknek adhat otthont.

Felhő alapú tárhely fotók és videók számára.

Fotók:

A CEWE myPhotos rendszerében könnyedén rendezheti és szűrheti fényképeit. Az összes kép egy helyen található, így a kiválasztott fotók gyorsan elérhetővé válnak az Ön számára.

Fényképek rendszerezése.

Albumok:

Hozzon létre albumokat, hogy megossza képeit családjával és barátaival, vagy egyszerűen csak tematikus gyűjteményeket alakítson ki.

Fotók rendszerezése események szerint.

Események:

Alkossa meg saját eseményeit, hogy rendezett keretben őrizhesse meg a különleges alkalmakat és az ezekhez kapcsolódó fotókat.

Fotók rendszerezése személyek szerint.

Arcfelismerés:

Az arcfelismerés funkcióval egyszerűen keresheti ki azokat a fotókat, amelyek egy bizonyos személyt ábrázolnak, ideális személyre szabott ajándékokhoz.

CEWE FOTÓKÖNYV projektek mentése.

Projektek:

A projektjei menedzselésével biztosíthatja, hogy fotókönyvei és egyéb kreatív munkái mindig naprakészen és hozzáférhetően álljanak rendelkezésre.

Az évkönyv tervezés alapjai: formátum és stílus kiválasztása

A CEWE különböző fotókönyvtípusokat kínál, ebben a sorozatunkban a négyzetes XL formátumot választottuk, ezen a könyvtípuson keresztül mutatjuk be az évkönyvkészítés lépéseit, kínálva egy univerzálisan kedvelt formátumot, amely tökéletes egyensúlyt teremt minőség és esztétikum között.
A következő részekben lépésről lépésre végigvezetjük Önt a CEWE Fotóvilág használatának minden aspektusán, biztosítva, hogy még sosem próbált eszközökkel is bátran és magabiztosan tudjon dolgozni. A célunk, hogy inspiráljuk Önt, hogy felfedezze a saját kreativitását, és megmutassuk, mennyire egyszerű lehet egy személyes fotókönyvet létrehozni, amely éveken, évtizedeken át őrzi majd az emlékeit.
Az évkönyv több, mint egy album; ez egy utazás a múltba, egy lehetőség az emlékek örök értékűvé tételére. A következő cikkben ebből a pontból folytatjuk tovább, remélve, hogy ebben a kreatív folyamatban Ön is megtalálja a saját hangját, és büszkén mutathatja meg családjának és barátainak a végeredményt. Velünk tart a következő lépésben?

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön első kézből újdonságainkról és kedvezményeinkről!

További információ

A feliratkozással Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, amelyet az oldal alján talál.

Már csak 1 kattintás

a sikeres hírlevél feliratkozáshoz

Adatvédelmi okokból hamarosan megerősítő e-mailt küldünk. **Az ingyenes hírlevélre való feliratkozás megerősítéséhez, kérjük, kattintson az e-mailben szereplő megerősítő linkre. **Természetesen bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

Sajnáljuk

Valami hiba történt

A hírlevelünkre való feliratkozás sajnos sikertelen volt, elképzelhető, hogy már korábban feliratkozott. Kérjük, ellenőrizze levelező rendszerében, vagy kísérelje meg a feliratkozást egy későbbi időpontban.

CEWE FOTÓKÖNYV: a szeretteinkkel megosztott öröm dupla öröm

Így kezdje el következő szívhezszóló projektjét