Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Babafotókönyvek

Örökítse meg a babakor pillanatait, dokumentálja gyermeke fejlődését, és őrizze meg azokat az utókornak egy gyönyörű babafotókönyv segítségével, mely kreatív babanapló is egyben. A kisbabák pillanatok alatt felnőnek, de a CEWE FOTÓKÖNYV biztosítja, hogy mindig emlékezzünk erre a különleges időszakra.

Várandósságától és az első napoktól kezdve a varázslatos első évig, minden különleges pillanatot felölelő babaemlékkönyvét könnyedén elkészítheti. Alkossa meg személyre szabott babakönyvét, melyet öröm lesz évtizedek múlva elővenni.

Megszerkesztem

Ajándék az egész családnak a babafotókönyv

A lehetőségek tárháza végtelen, ha babafotókönyv elkészítéséről van szó. Képeskönyv? Vagy inkább szöveges történetekkel teli babanapló? Íme, három dolog, melyekkel egyedi babakönyvét még különlegesebbé teheti.

Játék a fotópapírokkal

Hat fotópapír közül választhat, mindegyik egyedi hangulatot kölcsönöz a fotókönyvnek. Babanaplót tervez sok szöveggel? A klasszikus és matt fotópapír tökéletes választás ehhez. Inkább képekben gondolkodik? A fényes fotópapír remek döntés, és könnyedén tisztítható is, gyermekbarát megoldás.

Videók QR-kóddal

Tudta, hogy videókkal is színesítheti a CEWE FOTÓKÖNYV lapozásának élményét? CEWE Fotóvilág szoftverünk lehetővé teszi, hogy QR-kódok segítségével videókat adjon hozzá fotókönyvéhez. A videókat bármikor visszanézhetik a kódokat beolvasva. Tökéletes emlékkönyv, hiszen az első kacajoknak hangjuk is lesz!

Bővíthető oldalszám

A gyerekekről sosem lehet elég fotót készíteni, minden rezdülésüket igyekszünk megörökíteni, hogy később széles mosollyal az arcunkon gyönyörködjünk bennük. A kis méretű fotókönyvek 98 oldalig bővíthetők, míg a nagyobb méretűek 202 oldalasak is lehetnek. Mert minden pillanat számít!

Mindössze 5 egyszerű lépés, és máris kezében tarthatja a saját babafotókönyvét...

A gyermekéről szóló fotókönyv elkészítése sosem volt még ennyire könnyű. Kövesse az alábbi lépéseket és hívja életre prémium minőségű, személyes, egyedi CEWE FOTÓKÖNYVÉT.

1. Töltse le rendelőszoftverünket

Töltse le ingyenes, díjnyertes fotókönyvszerkesztőnket, a CEWE Fotóvilág szoftvert.

2. Töltse fel fotóit

Hívja be a szoftverbe fényképeit a számítógépéről, telefonjáról vagy a CEWE myPhotos-ból.

3. Válasszon könyvméretet és stílust

Tekintse meg teljes fotókönyvkínálatunkat, és válassza ki a tökéletes méretet.

4. Tervezés és testreszabás

Testre szabhatja az oldakat, hogy személyes jelleget adjon saját fotókönyvének.

5. Már csak át kell venni

Új fotókönyvét speciális laboratóriumunkban nyomtatjuk ki, és akár az Ön ajtajáig szállítjuk, hogy évtizedekig gyönyörködhessenek benne.

Egyedi ajándékötlet kerek születésnapokra

Fotókönyveink többféle méretben kaphatóak, a zsebméretűtől az XXL-es babafotókönyvig, és ha már megtervezte saját könyvét, könnyedén rendelhet további példányokat különböző formátumokban is.

Személyre szabott babafotókönyve tökéletes ajándék lesz a nagyszülőknek vagy a keresztszülőknek, akár mint keresztelői emlék. Felnőtt gyermeke is bizonyára meghatódna, ha fotókönyvben látná viszont a babakoráról összegyűjtött emlékeket. Kerek születésnapokra kifejezetten ötletes, egyedi, maradandó ajándék.

Megszerkesztem

Kérdések, melyek felmerülhetnek Önben a babafotókönyvekkel kapcsolatban

Számos módja van annak, hogy a babafotóalbumát rendkívül extrává tegye. Válasszon a különféle clipartok közül, és adjon hozzá saját szöveget a borítóhoz vagy az Ön által készített belső oldalakhoz. Arany-, de akár ezüstszínű effektlakkozást is hozzáadhat a borítóhoz, hogy dombornyomott hatást érjen el. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, hogy igazán egyedi és személyre szabott babaalbumot készíthessen.

Többféle méretű fotókönyv közül választhat, de mi a legnépszerűbb könyvünket ajánljuk; a Nagy méretűt. Közel A4-es méretének köszönhetően tárolás céljából szépen elhelyezhető egy polcon, és rengeteg oldalt kínál az összes különleges babafotónak. A nagyszülők és közeli rokonok számára a Kompakt panoráma CEWE FOTÓKÖNYV ugyanúgy ideális. Már meglévő tervét pedig a CEWE Fotóvilág szoftver segítségével könnyen alakíthatja kisebb vagy nagyobb méretre.

A legtöbben időrendi sorrendet használnak a várandósságtól egészen a baba első szülinapjáig, vagy arra használják a fotókönyvet, hogy visszatekintsenek az első közös évre, mint egy növekvő család, de a választás teljesen az Ön kezében van.

A fényképek elrendezése egyszerű, mivel rengeteg előre megtervezett sablon áll rendelkezésre, amik megkönnyítik a tervezést. A hátteret, a fotóformátumokat és az egyes oldalak elrendezését módosíthatja, ahogyan csak szeretné. A sablonok remek kiindulópontot nyújtanak.

A kiválasztott CEWE FOTÓKÖNYV formátuma határozza meg a hozzáadható oldalak maximális számát. Ha a lehető legtöbb fényképet szeretné az albumban látni, akkor javasoljuk például a nagy és az XXL méretű fotókönyveinket, mivel ezeket akár 202 oldalassá is alakíthatja. A kisebb méretű fotókönyvek 98 oldalt tesznek lehetővé, így bármelyik méretet is választja, bőven lesz helyük az emlékeknek.

Újszülött és baba fotózása otthon – kreatív tippek

Egy gyermek érkezése fotózásra sarkallja a családtagokat. A babák fényképezésébe fektetett minden egyes másodperc egyedülálló emléke egy megismételhetetlen pillanatnak. Próbálja ki trükkjeinket, hogy a lehető legjobb fotók készüljenek otthon.

Keresse a kontrasztokat

Egy fekete-fehér fotó örök klasszikus és roppant elegáns. Varázslatos módon ki tudja emelni a tónusokat, a vonásokat, az érzelmeket. Keresse a kontrasztokat az erőteljes hatás eléréséért. A sötét háttér keretet ad a világos bőrnek és a textilnek. Két módon készíthető el: válassza ki készülékén a monokróm opciót, vagy utólag szerkesztőprogram segítségével alakítsa fekete-fehérré a képet. Extra matt fotópapírunk különösen tökéletes a fekete-fehér felvételekhez, így a kettőt kombinálva fényűző hatást érhet el.

Vegye észre a részleteket

A kompozíció az elemek elrendezését jelenti. Fontosak a részletek, hiszen ezekkel könnyedén tudjuk irányítani a figyelmet. Örökítse meg gyermeke apró lábait, picike ujjait, de alakítsa a környezetet úgy, hogy az ne vonja el a figyelmet a témáról. Mobilját állítsa portrémódba, hogy a képen csak az a terület legyen éles, amit szeretne kihangsúlyozni. Minőségi tintáinknak és papírjainknak, valamint különleges nyomtatási technikánknak köszönhetően a fotókönyv oldalai hűen visszaadják a szépséges valóságot.

Művészi hatás elérése fényekkel

A fény meghatározza a kép minőségét, hangulatát és megjelenését. Érdemes az ablak közelében fotózni, de arra figyeljen, hogy kerülje a direktfényt, vagyis a besütő napot, nem tesz jót a babáknak. Árnyékoljon fehér textillel. A mobiltelefon és a fényképezőgép beépített vakuját érdemes mellőzni, mivel előnytelen fényeket fog kapni, ráadásul a kisbabákra nem ajánlott direktben vakuzni. Bízza magát a természetes fényre, és kísérletezzen! Az ellenfényben való fotózás is különleges eredményeket hoz.

Még több CEWE FOTÓKÖNYV téma...

Utazási fotókönyv

Örökítse meg életre szóló utazásainak izgalmait CEWE FOTÓKÖNYVBEN. A könyv garantáltan a baráti összejövetelek főszereplője lesz, mesélje el, mutassa meg, merre járt!

Nyaralásról szóló fotókönyv

A nyári emlékek felett öröm nosztalgiázni például a téli, bekuckózós időszakban. Gyakran töltekezünk ezekből az emlékekből. Vigyen színt a hétköznapokba, varázsolja kézzelfoghatóvá a nyarat!