Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Ünnepelje meg a legboldogabb pillanatait egy CEWE FOTÓKÖNYVVEL

Tegye örökéletűvé a 2022-es évet egy személyre szabott évkönyvvel, és ünnepelje a legszebb emlékeit az elkövetkező években.

Megszerkesztem

Készítsen évkönyvet – a legjobb családi emlékek gyűjtőhelye

Örökítse meg az év varázslatos családi pillanatait, és készítsen különleges emléket. Inspirálódjon a Henstock család évkönyvéből.

Keresse meg évkönyvét méret szerint

Mutassa be emlékeit legnépszerűbb fotókönyv méreteinkkel.
1. Válassza ki a dizájnt
2. Töltse fel fotóit
3. Tegye egyedivé fényképeivel

Tudta?

Válogasson 39 tervezési sablon, különböző fotókönyvméret, illetve papír- és borítótípusok közül, amiket bármikor módosíthat a termékszerkesztőben.

Fedezze fel témáinkat, hogy inspirációt találjon személyre szabott évkönyve elkészítéséhez.

Alkosson életre szóló ajándékot, és ossza meg szívből jövő családi emlékeit a jövő generációjával.

Családi pillanatok

Fényképeink képesek megörökíteni a számunkra tökéletes pillanatokat. Visszatekintve az éves családi kalandokra, egy igazi kincs az, ahogyan megtapasztaljuk, hogy a szívből jövő érzelmek életre kelnek.

Az első közös év

Amikor végignézheti kisbabája első életévét és örömét, még a világ sem elég nagy ahhoz, hogy befogadja a szívét elárasztó szeretetet. Örökítse meg ezeket az elképesztő emlékeket évkönyv formájában.

A boldog párnak

Nézze vissza lélegzetelállító és felejthetetlen élményeit szerelmével, amiket saját évkönyvében rögzíthet, hogy bármikor újraélhesse azokat.

Üdülési emlékek

Mutassa be kedvenc nyaralási fotóit és kalandjait 2022-ből egy kreatív és személyre szabott évkönyvben. Élje át újra a feledhetetlen emlékeket és örömöt minden alkalommal, amikor kinyitja egyedi CEWE FOTÓKÖNYVÉT.

Egyedi lehetőségek az évkönyv személyre szabására

Kövesse kreatív tippjeinket, és hozzon létre egy egész évre szóló albumot egyedi fotógyűjteményéből.
Effektek hozzáadása a borítóhoz

Adjon modern és stílusos külsőt az elülső borítóhoz. A kiemelések címekre és clipartokra is alkalmazhatók, dizájnelemként. Válasszon az ezüst, arany, rozé arany vagy fényes színek közül.

Szöveg hozzáadása az elrendezéshez

Testre szabhatja saját fotókönyvét szöveggel, és feliratokat, valamint leírást is adhat a fotókhoz. Élje át újra az elmúlt év boldog pillanatait, és engedje szabadjára kreativitását a betűtípus tetszőleges stílusának, méretének és színének kiválasztása közben.