CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Naptár > Fali fényképes naptár
Fényképes fali naptár rendelés –  Cewe

CEWE FÉNYKÉPES FALINAPTÁR KÉSZÍTÉS

Az online naptár készítő programmal, vagy az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel könnyedén megtervezheti egyedi fényképes fali naptárát! A naptár készítéshez csupán legkedvesebb digitális fényképeire van szükség. Alkalomhoz illő fali naptár sablonok, elrendezések közül választhat, saját ízlése szerint. A naptár minden oldalát (12 oldal + 1 fedőlap) szabadon feliratozhatja feljegyzéseivel. Kiváló minőségű 250 g/m2 matt, vagy magasfényű, valamint eredeti fotópapírra nyomtatott fali naptárat is választhat. Ha szeretné a napi teendőket, programokat naptáron feljegyezni, a határidő naptár segítségével könnyedén megteheti! Az induló év és hónap szabadon választható, így a fényképes fali naptár készítés az év bármely időszakában lehetséges! Lepje meg hozzátartozói és barátait egy igazán személyre szóló ajándékkal!

A5 PANORÁMA FALINAPTÁR

A5 PANORÁMA FALINAPTÁR

Egy egész év kompakt kísérője!

Az A5 panoráma falinaptár kiváló választás fekvő tájolású fotóihoz! Kísérje végig figyelemmel az egész évet, melyhez tökéletes társa lesz az A5 falinaptár, melynek mind a 12 lapját és a borítóját is egyedileg tervezheti meg fényképei és alkalomhoz illő dizájnelemek segítségével.

3290 Ft-tól*
A4 FALINAPTÁR

A4 FALINAPTÁR

Legszebb emlékei hónapról-hónapra!

Dekorálja otthona falait egyedi készítésű A4 fényképes falinaptárral! A CEWE fotónaptár készítés során maximális a szerkesztői szabadság. Az A4 falinaptár nem hagy kívánnivalót maga után, ráadásul praktikus ajándékötlet bármilyen alkalomra!

3890 Ft-tól*
A3 FALINAPTÁR

A3 FALINAPTÁR

Különösen sok hely képeinek!

A szabadon választható álló és fekvő formátum a fénykép elrendezési lehetőségek kimeríthetetlen tárházát nyújtja Önnek az A3 fényképes falinaptár készítése során. Válassza ki kedvenc képeit, és a naptár sablont, majd indulhat a szerkesztés!

5890 Ft-tól*
A2 FALINAPTÁR

A2 FALINAPTÁR

Extra fotói extra méretben!

Most mutassa meg legszebb digitális képeit az óriás méretű, fotópapíros A2 fényképes falinaptár segítségével! A fényes fotópapír garantálja a ragyogó színek harmóniáját. Dekorálja otthona falait ezzel a gyönyörű fali dekorációval!

11990 Ft-tól*
A3 FALINAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

A3 FALINAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

Ha szereti előre tervezni a programokat!

Az A3 fényképes falinaptár elrendezése (3 hónap egy lapon) tökéletes azok számára, akik szeretik előre tervezni és egészben átlátni a következő 3 hónap legfontosabb programjait. Nem utolsó sorban a méretnek köszönhetően nagyon dekoratív kiegészítő minden falon!

5890 Ft-tól*
ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

Akik szeretik egészben látni a terveket!

A fényképes éves tervezőnaptárral otthon vagy az irodában egy szempillantás alatt áttekintheti az egész évet! Dobja fel naptárát digitális képeivel és a letölthető hátterekkel. Biztosan megtalálja a hangulatához legjobban illő naptár sablont!

1390 Ft-tól*
A2 ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

A2 ÉVES HATÁRIDŐNAPTÁR

A legnagyobb segítség a tervezéshez

Tervezze meg kedvenc fotóival személyes, nagyméretű, A2-es formátumú éves határidőnaptárát, amelynek segítségével egyetlen pillantással áttekintheti egész éves programjai időpontját.

3290 Ft-tól*
NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR

NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR

Stílusos és egyedi!

Ezen a négyzet alakú fényképes falinaptáron minden motívum megtalálja a helyét. Válassza ki kedvenc fényképeit és az alkalomhoz illő naptár sablonok közül a legmegfelelőbbet, majd készítse el az online naptár szerkesztő programmal!

6590 Ft-tól*
XXL PANORÁMA FALINAPTÁR

XXL PANORÁMA FALINAPTÁR

Széles látószög minden hónapra!

Különleges tájak vagy expresszív portrék - az XXL méretű panoráma falinaptár formátumú ideális választás egyedülálló képeihez! A fotókat kiváló minőségű matt papírra nyomtatjuk.

10490 Ft-tól*
NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR XXL

NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR XXL

Hónapról-hónapra az Ön emlékeivel

Igazán személyes ajándékötlet, hiszen nem csak azt határozhatja meg, hogyan nézzenek ki a naptár lapjai, hanem azt is, hogy mely hónappal kezdődjön az év.

11590 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.