CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Naptár > Asztali fényképes naptár
Asztali naptárak
Asztali naptár készítés saját fotóból - Cewe

CEWE FÉNYKÉPES ASZTALI NAPTÁR KÉSZÍTÉS

Tervezze meg egyedi fényképes asztali naptárát az online naptár készítő programmal, vagy az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel! Válassza ki kedvenc fényképeit, majd bátran nekiláthat a naptár készítésnek. Alkalomhoz illő asztali naptár sablonok, elrendezések közül választhat. A naptár minden oldalát (12 oldal + 1 fedőlap) szabadon feliratozhatja feljegyzéseivel. Választhatja a kiváló minőségű 250 g/m2, vagy eredeti fotópapírra nyomtatott asztali naptárat is. Az induló év és hónap szabadon választható, ezért a fényképes asztali naptár kitűnő ajándék egész évben. Lepje meg családtagjait és barátait egy igazán személyes ajándékkal, bármilyen alkalomra!

ÁLLÍTHATÓ ASZTALI NAPTÁR

ÁLLÍTHATÓ ASZTALI NAPTÁR

Képei mindig szem előtt!

Ügyes kialakítása révén az állítható fényképes asztali naptár az asztalon stabilan áll. Így mindig szem előtt lesznek legszebb fényképei. Letölthető, alkalomhoz illő dizájn elemekkel és elrendezésekkel még kreatívabbá teheti saját asztali naptárát!

3290 Ft-tól*
ASZTALI HATÁRIDŐNAPTÁR

ASZTALI HATÁRIDŐNAPTÁR

Fontos teendői szem előtt!

A 29,7 x 10 cm-es asztali fényképes határidőnaptár minden asztalra tökéletesen passzol. Ráadásul van elég hely a legfontosabb teendőket is beleírni. Lepje meg szeretteit vele az év bármely időszakában – a kezdő hónap szabadon választható!

3690 Ft-tól*
NÉGYZET ALAKÚ ASZTALI NAPTÁR

NÉGYZET ALAKÚ ASZTALI NAPTÁR

Naptára négyzetes formátumban!

A négyzetes formátum mind fekvő, mind álló tájolású képek elhelyezésére remek lehetőséget kínál! A fényképes négyzet alakú asztali naptár tökéletes dísze minden íróasztalnak és személyes ajándék minden alkalomra!

 

3990 Ft-tól*
NÉGYZET ALAKÚ ASZTALI NAPTÁR

NÉGYZET ALAKÚ ASZTALI NAPTÁR

Naptára különleges formátumban!

A négyzetes formátum mind fekvő, mind álló tájolású képek elhelyezésére remek lehetőséget kínál. A négyzet alakú asztali naptár tökéletes személyes ajándék minden alkalomra!

 

3990 Ft-tól*
NÉGYZETES ASZTALI NAPTÁR - NAGY

NÉGYZETES ASZTALI NAPTÁR - NAGY

Jól felállítva egész évre!

Akár étkezéskor, akár munka közben: a saját kialakítású nagy Négyzet alakú asztali naptárnak köszönhetően szerettei mindig Önnel lesznek!

4990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.