Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

12 év története egy fotókönyvben | CEWE

Amikor összejöttek, szüleik csak legyintve mosolyogtak: 16 évesek voltak. Teltek, múltak az évek, Tamara és Zsolt szerelme megingathatatlannak bizonyult. Olyannyira, hogy találkozásuk után 12 évvel örök hűséget fogadtak egymásnak. Esküvői CEWE FOTÓKÖNYVÜK szerelmük történetét mutatja be.

Szerző: 2Be Comm

Az extra matt fotópapírnak köszönhetően síkba nyitható a CEWE FOTÓKÖNYV, így középre is bátran lehet tenni képet

– Ez az a könyv, amit bárhol nyitok ki, azonnal megannyi emlék és kedves történet jut eszembe. Ez az esküvői CEWE FOTÓKÖNYV visszarepít az időben, olyan, mint ha filmen nézném végig életünk történetét, ugyanis kapcsolatunk eddigi 12 éve kapott helyet benne, a megismerkedéstől az esküvőig. Alig várom, hogy átadjam a férjemnek, és együtt lapozzuk végig! – kezdte Tamara, aki májusban mondta ki az igent Zsoltnak. A kötetet meglepetésnek szánja, megismerkedésük helyszínén, egy romantikus hétvégén adja majd át párjának.

A megismerkedéssel kezdődik az album…

– Egerben, egy buliban találkoztunk. Óriási tiniszerelem lett, a szüleink jót mosolyogtak rajtunk. Nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatunknak a korunk miatt, de mi már akkor tudtuk, hogy egyszer majd férj és feleség leszünk. Már Pesten élünk, de az esküvőt Egerben tartottuk. A fotóssal a nagy napon végigjártuk azokat a helyeket, ahol tiniként sokat ücsörögtünk, az utolsó állomás pedig a házasságkötő terem volt - mesélte Tamara, aki a kedvenc kávézójában szerkesztette meg életük fotókönyvét.

A CEWE Fotóvilág szoftverben könnyedén feltalálta magát

– XL-es négyzetes formátumot választottam, hogy a mérete még élvezhetőbbé tegye a részleteket. Mindenképpen síkba nyitható albumot szerettem volna, ezért extra matt fotópapírral kértem. Stílusa minimalista, egyszerű, de romantikus, eleganciáját pedig az arany effektlakk emeli ki. A tiniévekkel kezdődik, és az esküvővel végződik – árulta el az ifjú feleség, akinek megakadt a szeme a díjnyertes fotókönyvtokon is.

A díjnyertes tok véd, és dekorál is egyben

– Egyszerűen mesés ezzel a tokkal! Már az élmény, hogy csak nézem! - nevetett Tamara. A tok mindkét oldalát kedvem szerint szerkeszthettem. Úgy választottam ki a képeket, és úgy feliratoztam, hogy teljesen más legyen, mint a fotókönyv borítója, így idomulhat a változó lakásdekorhoz. Imádni fogjuk!

XL-es méretet választott, hogy a fotók jobban érvényesüljenek