Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Két gyermek ül sugárzó arccal a kanapén,  miközben nyitott CEWE-FOTÓKÖNYVET tart a kamerába.

Kreatív tippek

Ezt mind szeretnénk Veletek együtt átélni!

Készítsen gyermekeivel közösen egy olyan CEWE FOTÓKÖNYVET, amelyből képekkel és szavakkal sugárzik a nagyszülőkkel való találkozásra való örömteli készülődés!

Nem csak a karácsony szólhat a várakozásról: a legkedvesebb fényképekből és szeretetteli üzenetekből készített CEWE FOTÓKÖNYV – könnyfakasztó pillanatokat okoz a nagyiknak az év többi részében is! A „Számos dolog, amit Veletek együtt szeretnénk csinálni" című borító már sejtetni engedni a megható tartalmat is... Összegyűjtöttünk néhány szerkesztési és tartalmi tippet, melyekkel szívhez szólóan mutathatatják meg a nagyiknak, hogy mennyire hiányoznak az unokáknak!

Egy nyitott CEWE FOTÓKÖNYV van az asztalon. A bal oldalon az „Life is a collection of moments“ felirat, jobbra egy tésztát keverő kisgyermek látható
Édes pillanatok: a nagyival mindig öröm a sütés-főzés!

A nagyszülőkkel vagy a nagyszülőknek szóló pillanatok tökéletes tárháza egy négyzetes CEWE FOTÓKÖNYV, hiszen ebben mind az álló- , mind a fekvő formátumú fotók tökéletesen mutatnak.

Töltse meg közös program ötletekkel a dupla oldalakat: az egyik oldalon kreatív elrendezésben a várva várt közös tevékenység leírása, ezzel szemben pedig erre a programra utaló fotó az unoká(k)ról. Mintakönyvünkben a Fotóvilág szoftver által kínált klipartokat használtuk fel.

Ötletek közös időtöltéshez

Közösen a kerti munka is móka lesz
Vajon azok a szerencsésebbek, akiknek saját kertjük van, vagy azok, akiknek az unokák személyében apró kezecskék is segítik a kerti munkát? A magok közös elültetése, egy gereblyézés, egy ruha áztató locsolás vagy az első kísérletek egy metszőollóval (szigorúan felnőtt felügyelet mellett!) - mind mind olyan élmény a kicsik számára, amelyről boldogan csacsognak még hetekig. Miért ne örökítsük meg ezeket is CEWE FOTÓKÖNYVBEN? A CEWE Fotóvilág szoftver rengeteg kreatív kiegészítőt kínál a kerti pillanatokkal teli oldalak elkészítéséhez is.

Közös nassolás
A közeli cukrászda meglátogatása mindig egy édes program lehet a nagyszülőkkel! Bár semmi nem finomabb a nagyi sütijénél, egy jó meleg kakaó télen, vagy egy hűsítő fagyi nyáron tökéletes úti célja lehet a környéken tett felfedező sétáknak.

Recsegő lángok
Egy tábortűz mellett töltött melegebb délután, vagy este korosztálytól függetlenül is mindig nagy élmény. Szerencsére egyre több helyen találunk nyilvános tűzrakóhelyet, így kert híján is szuper programot találhatunk ki a nagyszülőkkel, melynek során meg lehet beszélni az élet apró cseprő dolgait, és igen érdekes fényhatású közös fotók is készülhetnek majd.

Ki a szabadba
Ugye mennyi érdekeset rejt közvetlen környezetünk is? Nem feltétlenül kell messzire menni ahhoz, hogy rá tudjunk csodálkozni a természet mindig megújuló kincseire! Hát még micsoda büszkeség ezeket a felfedezéseket a nagyival megosztani, sőt, biztosan a nagyi is megmutatja a közelükben levő titkokat!

Éljünk át közös emlékeket

A sok közös, természetesnek és talán hétköznapi tűnő pillanat az, amelyet az unokák sokszor a legjobban szeretnek együtt tölteni a nagyszülőkkel, különösen, ha régen találkoztak, vagy messze laknak egymástól. Egy séta, egy közös keresztrejtvényfejtés vagy egy biciklitúra a közelben - apró pillanatok, amelyek feldobják a nagyszülők mindennapjait, és sok szép emléket jelentenek majd az unokáknak is.

Egy nyitott CEWE FOTÓKÖNYV van az asztalon. A bal oldalon az „Explore the world” felirat, jobbra egy bicikli túra látható.
Az unokáknak és a nagyszülőknek csak egy dologra van szüksége a kalandok közös megéléséhez: együtt töltött időre.

CEWE FOTÓKÖNYV: a szeretteinkkel megosztott öröm dupla öröm

Így kezdje el következő szívhezszóló projektjét