Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Kreatív tippek

Szívalakú fotómágnesek: így készül egy tökéletes összeállítás

Azok az emberek, akik szeretik egymást, úgy vonzzák egymást, mint a mágnes a fémet. Megmutatjuk, hogyan készíthet harmonikus egységet fotóiból és apró üzeneteiből.

Szívből jövő ajándékot keres évfordulóra, Valentin-napra vagy anyák napjára? A fotómágnes tökéletes választás. A saját fotóival kombinált kedves üzenetek egyszerre személyesek és praktikusak: üzeneteket, képeslapokat és hasonló apróságokat rögzítenek a hűtőszekrényen, így minden pillantás örömforrást jelent. A 10 darabos fotómágnes szettet az online szerkesztőben vagy a CEWE Fotóvilág rendelőszoftveren keresztül lehet egyesével, lépésről lépésre megszerkeszteni.

Szeretetteljes szavak, szeretetteljes tervezés

Hat darab szívalakú fotómágnes látható az asztalon. Négy mágnesen üzenetek vannak, az egyiken egy szív is van, a hatodikon egy szerelmes pár fotója jelenik meg. Balra tőlük csomagolópapírba becsomagolt ajándék látható. Ezen kívül egy virág nyúlik bele a képbe.
Keverje a romantikus clipartokat fotóival.

A fotómágnesek megtervezéséhez egyszerűen csak húzza személyes motívumait a Fotóvilág szoftverben vagy az online konfigurátorban látható szív formára. Tegye változatossá a készletet, és írjon pár mágnesre kedves üzenetet egy divatos betűtípussal. A clipartok „Szerelem” kategóriája alatt számos díszítési lehetőséget talál, amelyek méretét és színvilágát kedve szerint alakíthatja.

Minden fotómágnes egy egyedi darab

Egy női kézben fotómágnes fekszik, melyen „Szeretlek" felirat olvasható. Több mágnes fekszik alatta az asztalon, melyek szerelmespár fotókat ábrázolnak.
Tökéletesen egyedi: a fotómágneseket egyesével szerkesztheti.

A praktikus 10 darabos mágnes szettel egyszerre több embert is megajándékozhat, hiszen minden szív külön-külön is megtervezhető. Ajándékozzon különböző képekkel ellátott fotómágnest barátainak, rokonainak, testvéreinek és mindenkinek, aki fontos az Ön számára.

Válasszon csodálatos pillanatokra vagy helyszínekre emlékeztető fotókat a 6 x 6 cm méretű mágnesekre. Legyen szó profi fotózásról vagy a legutóbbi kiránduláson átélt vicces pillanatról – gondolja meg, mely motívumok mutatják meg legjobban barátaival vagy családjával való kapcsolatát. Milyen színvilág jellemzi fotóit? Használjon clipartokat, és igazítsa ezek színét a fényképek hangulatához.

Kis doboz csupa örömmel töltve

Egy női kéz ajándékba kapott szívalakú fotómágnest tart, melyen  „Szeretlek" felirat olvasható. Több mágnes fekszik alatta az asztalon, melyek szerelmespár fotókat ábrázolnak.
Kicsi, de szép: az ajándékcsomagolást egy mágnes díszíti

Tipp: Használja a fotómágneseket a becsomagolt ajándékok díszítésére. Díszítheti akár magát a fotómágnes-szettet rejtő kis dobozt, de akár egy másik meglepetést is. Tekerjen egy kis csomagolópapírt vagy szalagot az ajándék köré, így létrehozva egy kis zsebet, amibe a mágnest teheti. Vegyen ki egy – lehetőség szerint – feliratos mágnest és helyezze a zsebbe. Máris kész a szívhez szóló ajándék, szívélyes csomagolással!

Kellemes alkotási perceket és ajándékozást kívánunk!