Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy nyitott CEWE FOTÓKÖNYV nagyméretű esküvői motívumokkal fekszik egy nyáriasan díszített nyugágyon.

Szerkesztési tippek, dizájn javaslatok

Színes esküvői emlékek: Tervezzen és dekoráljon könnyedén cliparttal

Inpsirálódjon Marianne és Lennard fotókönyvéből: Megmutatjuk Önnek a különböző tervezési lehetőségeket az Ön személyes esküvői fotókönyvéhez

Színes és élettel teli! Marianne és Lennart esküvőjükön két világot egyesítettek: az Északi-tenger frissességét és a közép-amerikai hangulatot. Esküvőjük „Spiekeroogon” mexikói stílusban zajlott. A meghívótól a szertartásig – a mottó a „Színes Mexikó” volt. A pár a CEWE FOTÓKÖNYV tervezésében is hű maradt ehhez a stílushoz. A CEWE Fotóvilág szoftverből származó, színben illeszkedő clipartokkal kiegészítve a pár megörökítette a lagzi játékos, színes hangulatát.

Tervezési ötletek cliparttal

A CEWE FOTÓKÖNYV egyik dupla oldalán a tengerparti esküvői ünnepség fotói láthatóak. A könyv egy nyárias sílusú nyugágyon fekszik. A fotókönyv oldalát színes clipartok díszítik.
Egy könyv, amely olyan sokoldalú, mint az esküvő: a színes clipartokkal kombinált fotók keveréke visszatükrözi a házasságkötés hangulatát.
Készítse el CEWE FOTÓKÖNYVÉT

A clipart egy igazán egyszerű tervezési elem: kiemeli a fotók hangulatát, elmeséli a történeteket, és segít a képek tematikáját kiemelni. Ezenkívül szövegek illusztrálására és fényképek díszítésére is tökéletes választás.
Egyszerűen csak válassza ki a legjobban tetsző elemeket: A stílusos, játékos és dekoratív clipartok mellett számos virágmotívum, szegély és szín közül választhat, hogy CEWE FOTÓKÖNYVÉT igazán különlegessé tegye.

Bónusz tipp: A CEWE Fotóvilág szoftver előre telepített clipart választéka igény szerint bővíthető. Kattintson a „Továbbiak letöltése” gombra, ha új motívumokat szeretne hozzáadni a könyvtárához.

Az esküvő kreatív megvalósítása

Egy kinyitott CEWE FOTÓKÖNYV fekszik egy napozóágyon. Több esküvői motívum látható rajta. Csoportkép az összes vendéggel a tengerparton és két egyedi motívum a menyasszonyról és a vőlegényről.
Csempéssze bele esküvője varázslatos hangulatát személyes CEWE FOTÓKÖNYVÉBE.

A készülődés, a szertartás vagy épp az esküvői tánc: a Nagy Nap tele van emlékezetes pillanatokkal. A fotókönyv felépítésénél igazodhat az esküvő eseményeinek időrendi sorrendjéhez. Gondoljon rá úgy, mint egy könyvre, amelynek különböző fejezetei vannak – ez megkönnyíti a motívumok kiválasztását is. A készülődés, amelyet a menyasszony és a vőlegény külön-külön tölt, lehet a fotókönyv bevezetője. Ezt követhetik az esküvői szertartás megható pillanatai, majd később a fergeteges buli. Az esküvői fotókönyvet végül pedig a menyasszony és a vőlegény portréi zárhatják, valamint a családdal és a barátokkal készült csoportképek.

Helyezze esküvői videóját QR-kódként a fotókönyvébe

Egy kinyitott CEWE FOTÓKÖNYV fekszik egy napozóágyon. Több esküvői motívum látható rajta. Van egy QR-kód is, amely az esküvői videóhoz vezet.
Praktikus és modern: Az esküvői videó QR-kódon keresztül beilleszthető a fotókönyvbe.

Videó egy könyvben? A CEWE FOTÓKÖNYVVEL lehetséges. Amint a CEWE Fotóvilág szoftverben a kívánt oldalra húzza a videót, megjelenik egy QR-kód és egy opcionális filmcsík, szerkeszthető előnézeti képpel. Így Ön, barátai és családtagjai bármikor megnyithatják az esküvői videót okostelefonjukon keresztül, és újra átélhetik a legszebb pillanatokat. A bemutató videót itt nézheti meg.

Jó szórakozást kívánunk a tervezéshez
Az CEWE

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával