Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Az asztalon egy esküvői vendégkönyv látható, hozzá tervezett, egyedi tokkal. A borítón az ifjú pár fotója látható. A könyv mellé fotómatrica lapok vannak bekészítve. A háttérben csodás virágdekoráció.

Kreatív tippek

A nagy nap emlékei CEWE FOTÓKÖNYVBEN

Az esküvő a párok életének egyik legszebb napja. Ajándékozzon örök emléket, készítsen személyre szóló vendégkönyvet

Szeretne az ifjú párnak egy igazán személyes ajándékot adni, ami közös életüket emlékként végigkíséri? Készítsen egyedi vendédkönyvet. Hogy hogyan? Tervezze meg a könyvet elképzelései alapján, majd tegye egyedivé személyre szóló üzenetekkel. A kész vendégkönyvet vigye magával a nagy napra, és kérje meg a násznépet, írjanak bele jókívánságokat, kedves gondolatokat. Az XL CEWE FOTÓKÖNYV négyzetes, 30 x 30 centiméteres, 202 oldalas fotókönyv elegendő helyet kínál ahhoz, hogy minden családtag és barát legszebb gondolatait akár dupla oldalon is leírhassa a párnak. A még elengánsabb megjelenésért a vendégkönyvhöz tok és díszdoboz is rendelhető. A fotókönyvhöz előre gyártott rövid, kedves üzenetekkel ellátott matricák is letölthetők a még színesebb tartalomért.

Szívet melengető esküvői emlék

Egy vendég kiteszi az asztalra a fotókönyvet a dísztokból. A borítón a „vendégkönyv” felirat olvasható. A könyvhöz  dekorációs matricák is készültek, amiket a vendégek ragaszthatnak be.
Elkészült a meglepetés: egyedi vendégkönyv, stílusos díszdobozzal, megannyi kedves gondolattal.
Készítse el CEWE FOTÓKÖNYVÉT

Ahhoz, hogy a vendégkönyv egy igazán izgalmas és különleges ajándék lehessen, érdemes titokban tartania a pár előtt. Az eskövű napján, egy másik vendéggel szövetkezve, észrevétlenül vonja be a násznépet az ötletébe, és asztalról asztalra gyűjtse be az üzeneteket. Hatalmas örömet fog szerezni az ifjú párnak, amikor megkapják az ajándékot, és elolvassák azt a rengeteg szívből jövő gondolatot és kedves mondatot. Garantáltan megható meglepetés lesz, egy örök emlék, amit évekkel később is boldogan vesznek majd le a polcról, és lapoznak át újra és újra. Felidézve és átélve ezzel életük legszebb napját.

Tipp: A könyv tartalmát igazítsa az ünnepség forgatókönyvéhez, a vendégek számához vagy a dekorációhoz. Íme egy kis segítség:

Tervezzen minden vendégnek külön oldalpárt, színesítse személyes fényképpel, hogy az egyedi jókívánságok mellett visszaköszönjön egy kedves arc is.

Vendégkönyv oldalszerkesztési tipp

Klasszikus dupla oldalas megjelenés: a bal oldalra az adott személy, pár vagy a család fotója kerül. Ehhez szerezzen be előre a vendégektől pár közös fényképet, vagy instant géppel készítsen képeket az esküvőn, és ragassza bele a könyvbe. A könyv jobb oldala a képen szereplő családtag vagy barát gratulációjának vagy üdvözletének biztosít elegendő helyet.

A gyerekek a kreativitás nagymesterei. Tervezzen nekik is külön felületet, színesítse az egyik oldalt fényképekkel, egy másikat pedig hagyjon üresen. Tegyen a könyv mellé színes tollakat, kiegészítőket, hogy még élvezetesebb legyen az alkotás.

Üzenetek a legkisebbektől

A gyerekek az esküvői ünnepségek egyedi színfoltjai. Ha a vendégek között több gyerkőc is van, tervezzen a könyvbe több oldalt számukra is, hogy kreatív gondolataikat ők is megfogalmazhassák. Meglátja, néhány zsírkréta és vicces matrica segítségével igazán egyedivé teszik majd a párnak szóló meglepetést.

A vendégköny egyik oldalát szép idézet díszíti, a másik oldal pedig helet biztosít a személyes üzenetnek. Ne feledkezzen meg tollat, és dokerelemeket is bekészíteni a könyv mellé.

Klasszikus idézetek

„Minden álmotok váljon valóra” – az ilyen klasszikus mondatoknak mindig helye van a jókívánságoknál. Egyes vendégek szeretik jól ismert idézetekkel fűszerezni saját üzenetüket. A könyv szerkesztésénél már előre betervezhet matricás idézeteket, hogy ezzel is inspirálja a vendégeket a kitöltéskor.

A vendégek nagy kedvence lesz a könyvbe ragasztható matrica. A fotómatricák igazán színes megjelenést adnak az ajándéknak. Készítsen előre többféle verziót.

Inspirációs matricák

Egyik-másik vendégnek szüksége lehet némi inspirációra a kitöltéshez. Ehhez nyújtanak segítséget letölthető matricáink. Az olyan gondolatok, mint az „Ezt kívánjuk neked”, „Tipp egy hosszú házassághoz” vagy „A mai nap legszebb pillanata” amellett hogy színesítik a vendégkönyvet, ötletet is adnak a személyes üzenetek megfogalmazásához. Töltse le, és tetszés szerint szabja egyedire a matricákat.

Közeli kép a vendégkönyv borítójáról, az ifjú pár fényképével. A könyvet virágos esküvői dizájn és fehér alapon effektlakkozás teszi elegánssá.

Tegye még tökéletesebbé a nagy napot

A belső oldalak és a borító tervezéséhez számtalan ötlet megvalósítható. Díszítse CEWE FOTÓKÖNYVÉT virágmintával és effektlakkozással. Ez az elegáns megjelenés minden esküvői fotókönyvhöz tökéletes választás.

Oly sokféleképpen lehet a párnak jókívánságot küldeni – ajándék formájában is: örökítse meg a násznép legkedvesebb gondolatait egyetlen vendégkönyben

Egy vendég épp jókívánságait írja a könyvbe. Az oldalakat még színesebbé és egyedivé teszik a matricák.
Egy esküvői vendég épp a vendégkönyvbe írja jókívánságát. A könyvben már van néhány gratuláció és fényképes matrica is.

Tervezze meg a vendégkönyvét a CEWE Fotóvilág szoftverrel, a CEWE Fotóvilág alkalmazásban vagy egyszerűen az online szerkesztővel. Díszesebb vagy inkább minimalista stílust képzelt el? Több kis fotót vagy nagyobb képeket tervez az oldalakra? Bármelyik ötletet is válassza, mindegyiket megvalósíthatja szerkesztőprogramunkkal. Érdemes előre megterveznie a vendégkönyv felépítését, átnéznie a vendéglistát, és ehhez igazítania az üres és dupla oldalak számát. Így minden vendég és minden vendégpár könnyedén megtalálhatja, hol kell megörökítenie kedves gondolatait. A könyv mellé már csak néhány tollra, kitöltést segítő matricákra és – ha szeretné – kézműves eszközökre, például ragasztószalagra és gyermekbiztos ollóra lesz szüksége.

További tippünk: Vendégkönyvhöz kifejezetten az extra matt papírunkat ajánljuk. Erre bármilyen típusú íróeszközzel lehet írni.

Egy szeretettel teli könyv

Amikor az utolsó lapot is kitöltötték, az utolsó jókívánságok is megszülettek, és az utolsó fotómatricát is felragasztották, akkor áll össze a könyv. Egy ajándék, amely szeretettel készült és maradandó emlékként foglalja magába a násznép legkedvesebb gondolatait. Örökre megőrizve őket az ifjú pár számára.

A CEWE csapata reméli, hogy olyan maradandó örömet szerez majd az ajándék, mint az előkészületek hozzá.

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával