Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Ein Foto-Adventskalender steht auf einer Anrichte. Auf dem Cover sind eine Frau und ein Mann in winterlicher Kleidung zu sehen. Die Frau umarmt den Mann. Einige Türchen des Adventskalenders sind geöffnet und geben den Blick auf Ferrero-Pralinen frei. Auf den Innenseiten der Türen sind liebe Sprüche zu sehen. Neben dem Kalender stehen weihnachtliche Dekoration und eine Kerze.

Kreatív tippek

Fényképes adventi naptár kedves üzenetekkel és meglepetéssel

Egy mesés ötlet a megható karácsony előtti időszakra: Hogyan készítsünk 24 egyedi adventi ablakot és abba illő üzenetet szeretteinknek?

Egy fényképes adventi naptár elején visszaköszönhet ránk legkedvesebb fotónk, belsejében pedig ízletes Ferrero csokoládék és további személyes üzenetek várják a szeretett személyt. Hogyan lehetséges ez? A CEWE Fotóvilág szoftverben akár egyedileg is megtervezheti a 24 belső ablakot. Használja karácsonyi stílusú elrendezési sablonunkat mintaajtókkal, amelyeket itt tölthet le és telepíthet számítógépére. A másik megoldás, hogy egyszerűen elkészíti a személyes utalványokat, kedves szavakat és képeket saját elképzelése szerint, például közvetlenül a weboldalunkon megtervezve.

Készítse el közvetlenül a fényképes adventi naptárát.
Auf der Innenseite eines geöffneten Türchens stehen die Worte “Wenn wir quatschen, vergesse ich die Zeit”. Darunter befindet sich ein Mistelzwei-Clipart. Hinter dem Adventskalendertürchen steckt eine Kugel Ferrero Rocher.

Minden napra jut egy ok a szeretetre

Szeretne decemberben minden nap dupla örömet szerezni párjának? Helyezzen el szerelmes üzeneteket és apró ajándékutalványokat a kalendárium ablakára. Szüksége van némi inspirációra? Gondolja át, mit szeret a legjobban az ajándékozottban, és próbálja meg néhány szóban kifejezni ezt a tulajdonságát. Minél személyesebb, annál jobb!

Auf der Innenseite eines geöffneten Adventskalendertürchens steht der Text “Gutschein für Frühstück im Bett”. Außerdem befindet sich eine Tasse mit weihnachtlicher Deko als Designelement auf der Tür, hinter der eine Raffaello-Praline steckt.

Ajándékozzon gyönyörű pillanatokat kettejüknek

Milyen utalványokkal lepné meg szerelmét? Mivel összesen 24 ablakot lehet megtölteni, az ajándékok lehetnek különféle kedves kis apróságok, például egy „reggeli az ágyban” kupon, masszázs vagy egy gyertyafényes otthoni vacsora. A legegyszerűbb, ha olyan tevékenységeket választ, amelyeket a közeljövőben közösen megvalósíthatnak.

Az adventi naptár egyik nyitott ablakának belső oldalán a következő felirat olvasható: „Szeretlek”. Mellette két kis szív látható. A kalendárium ablaka mögött egy Ferrero csokifalat található.

Ízletes csokoládék szívmelengető szavakkal

Az A4-es fényképes adventi naptáraink csokoládéval vannak tele, minden ablak mögött egy Ferrero csokoládé, Ferrero Rocher vagy egy Raffaello bújik. A naptár még édesebbé válik az ablakok belső oldalán található kis üzeneteknek köszönhetően. Ez lehet például egy egyszerű „szeretlek”, kis szívvel dekorálva. Tipp: Az apró ablakok belsejében három-négy szónak van elegendő hely.

A nyitott adventi naptár ablakának belső oldalán egy karácsonyi clipart van két gyertyával, három karácsonyi gömbbel és egy fenyőággal. Mellette egy Ferrero csokoládé van a naptárba ragasztva.

Legyen változatos

A meghitt szavakon és utalványokon kívül az adventi naptársablonunk tartalmaz az ablakok méretéhez illeszkedő ünnepi képeket is. Ha szeretné, a CEWE Fotóvilág szoftverben és az online szerkesztőben a clipartok között még sok más szimbólumot és képet is talál, amit a „Karácsony” kategória szerint szűrhet, majd elhelyezhet a belső ablakokon. Emellett használhat apró, személyes fotókat is a dekoráláshoz.

A nyitott adventi naptár ablakának belső oldalán egy szívvel díszített „Az ölelésed a legjobb gyógyszer” felirat olvasható. Mellette egy Raffaello.

A meglepetés varázsa

Adventi naptárunk megtervezésekor ügyeljen arra, hogy a jókívánságok, utalványok és képek változatosan legyenek elosztva az ablakok mögött, hogy egy igazán személyes és izgalmas adventi naptárat alkosson. Így szerettei minden nap felfedezhetnek valami újat a számok mögött. A 24 Ferrero csokoládé tökéletesen eloszlik a naptárban.

Ajándékozza meg szeretteit fenntartható meglepetéssel

Két kéz nyitja ki a fényképes adventi naptár ablakát. A naptárban egy nő és egy férfi látható téli ruhában. A nő megöleli a férfit. A kezek kivesznek egy Raffaellót az ablakból. Az ablakok belsejében egyedi kuponok és meghitt üzenetek vannak.
Az adventi naptárban lévő belső buborékfólia 100 százalékban biológiailag lebomló anyagból készült.

Egyszerre nyújt boldogságot és védi a környezetet: [csokoládéval töltött adventi naptárunkhoz][cp-gifts:advent-calendar] FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező papírt használunk. A belső része pedig 100 százalékban biológiailag lebomló anyagból készült. Így fényképes adventi naptára nemcsak csodás meglepetés, de rendkívül környezetbarát is.

Reméljük, örömét leli az ajándék tervezésében és szerkesztésében.