Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
A kisgyerek húsvéti csokitojást eszik

Inspiráció

Az 5 biztos befutó tipp a húsvéti tojásvadászathoz

A húsvét közeledtével ideje olyan programokat tervezni, amiből az egész család kiveheti a részét. Akár tojásvadászatról a kertben, izgalmas kincskeresésről a közeli parkban, vagy más, a lakásban is végezhető húsvéti elfoglaltságot keres, nekünk mindenre van egy jó ötletünk.

Itt az idő, hogy kilépjen a szürke hétköznapokból és vigyen egy kis friss és mókás csavart a megszokott húsvéti programokban. A továbbiakban olyan ötleteket osztunk meg önnel, amelyekből az egész család, a legkisebbek és az idősebbek is egyaránt kivehetik a részüket. A húsvéti tojásvadászat mellé készítsen idén egyedi fotós ajándéktárgyakat is. Cikkünkben megtudhatja, hogy teheti családi fotóit a húsvét részévé.

1. Memóriajáték egy kis csavarral

Teszteljék közösen ki gondolkozik a leggyorsabban a személyre szabott Memóriajátékunkkal. Alakítsa át a kedvenc családi fotóit egy 25 párból álló játékká. (A készlet összesen 50 kártyát tartalmaz). Fektesse őket fejjel lefelé és haladjanak sorban, miközben mindenkinek meg kell találnia a kártyák párját. A szórakozás garantált.

Ha szeretne egy plusz csavart tenni a játékba, fotók helyett tegyen „nyomokat” a kártyákra, amelyek segítenek elvezetni a játékosokat a húsvéti tojásvadászat elrejtett kincseihez. Csak adjon hozzá fotók helyett szöveget a kártyákhoz a CEWE Fotóvilág szoftverében. Ne felejtse el használni a kreatív Clipartokat sem, amelyekkel feldobhatja a játékot. Válassza ki a clipartoknál a „húsvét” kategóriát és válogasson kedve szerint a szebbnél-szebb ünnepi dizájnok közül.

Tipp: Ne felejtse el, hogy minden kártya kétszer szerepel a játékban. A húsvéti tojásvadászat játékhoz készíthet például fejtörőket és rájuk válaszoló megfejtés kártyákat. Miután megfejtették a fejtörőt a játékosok, a jutalom lehet például egy csokitojás.

2. Illessze össze a darabokat a húsvéti kirakóssal

A puzzle az egyik legjobb családi program húsvétkor is. Készítse el a saját személyre szabott fényképes kirakósát amelyet húsvéti fotókkal és clipartokkal dekorálhat. Ez garantáltan olyan játék lesz, amelyben az egész család örömét leli. A kincskeresés során rejtse el a kirakós darabjait is és változtassa át ezt a játékot is a húsvéti tojásvadászat részévé.

Annak érdekében, hogy a tojásvadászat egyszerűbb legyen a gyermekei számára, azt javasoljuk, hogy a kirakós darabjait tölthető műanyag tojásokba rejtse el. Ezeket megvásárolhatja bármelyik hobby boltban. Tegyen a tojásba a puzzle mellé egy kis csokoládét is, így még izgalmasabbá teheti a játékot.

Tipp: Tegye igazán különlegessé a kirakóst . Az összeillesztett darabok jelképezzenek egy hatalmas húsvéti meglepetést, például egy óriási csokitojás csomagot.

3. "Nyomok" hátra hagyása személyre szabott mágnesekkel

Szerencsére nincs rá szabály, hogy mikor kezdődhet a húsvéti tojásvadászat. Miért ne indulhatna egy héttel az ünnepek előtt? Személyre szabott fotómágneseink segítségével minden nap egy kis „nyomot” rejthet el a lakás bármely pontján. Készítsen találós kérdésekkel ellátott fotómágneseket, amelyek megoldásával húsvét napján a család minden tagja megtalálhatja az elrejtett kincseket. Ha locsolkodók érkeznek vendégségbe számukra is ideális ajándék lehet a piros tojás mellé egy egyedi fotómágnest.

Javasoljuk, hogy a család minden tagjának készítse egy egyedi fotómágnest, hogy senki ne maradjon ki a játékból. A találós kérdés vagy nyom mellé elfér egy fotó is arról a családtagról, akinek címezte kérdést. A mágneses kincskeresés tökéletes módja, hogy lázba hozza vele az egész családot a nagy naphoz közeledve.

Tipp: Hogy a felnőttek se maradjanak ki a mókából, készítsen számukra nehezebb fejtörőket és rejtse el az ajándékokat nehezen elérhető helyekre. Ha a korábban előbb említett megtölthető tojásokat használja, viccelje meg a felnőtteket és rejtsen el üres tojásokat is.

4. Fotómatrica móka

A húsvéti kincsvadászat és tojáskeresés elengedhetetlen kelléke a fonott kosárka. Ha tojásvadászatot tervez gyerekeknek, javasoljuk, hogy készítsen egyedi fotómatricát a kis kosaraikra, így biztosan nem keverednek majd össze. Ha nem a gyermek fotójáról szeretne matricát készíteni, meglepheti őket az óvodai jelükkel, kedvenc mesefigurájukkal vagy egy általuk készített rajzzal is. A kisebb méretű matricákkal a húsvéti tojásokat is egyedivé varázsolhatja. A matricák nagyszerű ajándékok húsvétra kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ha nagy a család, vagy húsvéti partit tervez sok vendéggel akkor érdemes a 16 darabos matricát választani. Ebben a formátumban 16 kisebb, különböző fotót tud matricává varázsolni. Ha kicsit nagyobb matricákra van szüksége, akkor a 8 darabos, közepes méretű opciót javasoljuk. A legnagyobb matricáink a 4 darabos kiszerelésben érhetőek el, ezek nagyobb ajándékokra tökéletes dekorációs elemek.

5. Húsvéti üdvözlőkártyák

A fényképes üdvözlőkártyákat húsvétkor is sokféleképpen felhasználhatja. Például kis térképet készíthet a gyerekeknek arról, hogy hová rejtette el a húsvéti nyuszi a csokitojásokat, vagy a locsolkodóknak adhatja a piros tojás mellé. Bármire is használja fel az üdvözlőkártyákat a CEWE Fotóvilág szoftverben számtalan lehetősége van dekorálni a kártyákat a saját fényképeivel, frappáns szövegekkel és clipartokkal. A dizájn választásakor a „húsvét” fül alatt rengeteg ünnepi üdvözlőkártya sablont talál, amik megkönnyítik a szerkesztést.

Vigyázz, kész, kincskeresésre fel!

Sosincs túl korán ahhoz, hogy elkezdjen felkészülni a húsvéti időszakra! Hozza ünnepi hangulatba az egész családot a személyre szabott egyedi húsvéti kiegészítőkkel és izgalmas kincsvadászattal idén tavasszal. Amennyiben elkészíti tippjeink egyikét ne felejtse el megosztani a közösségi médiában és megjelölni benne a CEWE MAGYARORSZÁGOT.
Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a CEWE!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön első kézből újdonságainkról és kedvezményeinkről!

További információ

A feliratkozással Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, amelyet az oldal alján talál.

Már csak 1 kattintás

a sikeres hírlevél feliratkozáshoz

Adatvédelmi okokból hamarosan megerősítő e-mailt küldünk. **Az ingyenes hírlevélre való feliratkozás megerősítéséhez, kérjük, kattintson az e-mailben szereplő megerősítő linkre. **Természetesen bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

Sajnáljuk

Valami hiba történt

A hírlevelünkre való feliratkozás sajnos sikertelen volt, elképzelhető, hogy már korábban feliratkozott. Kérjük, ellenőrizze levelező rendszerében, vagy kísérelje meg a feliratkozást egy későbbi időpontban.