Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Doppelseite im CEWE FOTOBUCH. Das Thema lautet Ostern. Für die Verzierung wurden unter anderem Ostereier verwendet.

Varázslatos húsvéti fotókönyv tippek

Szerző: Nico Lindner

Egy csipetnyi clipart, egy elképesztő háttérkép, majd egy kis maszk és filter a fotókhoz – és máris kész a húsvéti témájú CEWE FOTÓKÖNYV. Próbálja ki magát a fotókönyvalkotásban, találja meg sajátos, egyedi stílusát!

Húsvéti hangulatú clipartok

Apró üzenetek, témához illő színvilág, vagy a könyv minden lapján újra és újra szembeköszönő kis elemek: a húsvét témakör clipartjait már felfedezni is élmény, hát még viszontlátni egy nyomtatott könyv lapjain.

Érdemes a CEWE Fotóvilág szoftver többi kategóriájában is körülnézni, hiszen a „szerelem”, a „scrap design” vagy akár a „természet” kategória is rejthet gyönyörű, húsvétkor is felhasználható illusztrációkat. A clipartokat egyszerűen, bal egérgombbal „megfogva” csak a kívánt oldalra kell húzni. Itt már kedvére méretezheti és alakíthatja, sőt, akár a fotóihoz illő színvilág alapján át is színezheti ezeket a kedves kiegészítőket.

CEWE FOTÓKÖNYV borító, családi fotó maszkolással
A maszkok tudatos használatával – például a borítón vagy egy nagy családi fotónál – fotókönyve még lenyűgözőbbé válik

Maszkok különleges fotókhoz

Ha szeretné fotóit különlegessé tenni, kísérletezzen a maszkokkal. A kiválasztási terület „Maszkok & keretek” részében számos olyan témát talál, amely megkönnyíti a keresést.

A maszkok pillanatok alatt új megjelenést kölcsönöznek egy fényképnek. Egyik klasszikusunk például a „Family” feliratú maszk. Ha ezt ráhúzza a kiválasztott fényképre, fotója máris új, modern kinézetet kap.

Tavaszias háttér

Úgy érzi, már csak egy apróság hiányzik ahhoz, hogy elkészüljön egy újabb tökéletes CEWE FOTÓKÖNYVVEL? Milyen hátteret választott? Mivel egy alkalomhoz illő színes háttér az első pillanatra átadja például a húsvét hangulatát, érdemes erre is gondosan odafigyelni. Az általunk összeállított könyvben a tavaszra jellemző zöld szín mellett egy változatos minta teszi izgalmassá emlékeit.

Egyszerűsítse a szerkesztést: ha megtalálta kedvenc hátterét, vegye át egy kattintással minden oldalra! Ha a kiválasztott háttér fölé viszi az egeret, a jobb egérgomb lenyomásával számos további lehetőség is rendelkezésére áll!

Csodás pillanatokat kívánunk a szerkesztéshez!