Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Jilly Kriszti szerelmes! Itt vannak az első közös fotók!

Hosszú évekig erősítette az Éjjel-Nappal Budapest szereplőgárdáját, főzőműsorokban remekelt, magánéletét azonban féltve óvta Jilly Krisztina. Most viszont elárulta: a legjobb barátja rabolta el a szívét, hamarosan pedig meg sem áll Amerikáig.

Szerző: 2Be Comm

Kriszti rengeteget van távol szerelmétől, ezért az emlékek fontos szerepet játszanak az életükben Fotó: CEWE Magyarország

BARÁTSÁGBÓL SZERELEM

Jilly Krisztina élete néhány hónappal ezelőtt fenekestül felfordult: álmában sem gondolta volna, hogy egy igaz szerelem több mint tíz éve ott van az orra előtt, csak nem vette észre. Legjobb barátjával, Danival már rengeteg közös élményt szereztek, mire rájöttek, hogy egymást keresik. A férfi Amerikában él, és folyamatosan utazik, Krisztina tavasszal még barátként meglátogatta őt. Utána minden megváltozott.

Sok mindent átéltek már együtt. A volt sorozatsztár a közös pillanatokat papírképek formájában is gyűjti Fotó: CEWE Magyarország

NOVEMBERBEN KARÁCSONYOZTAK

Dániel kedvéért még a karácsonyt is előre hozták novemberre, mert akkor volt itthon.
– Fát állítottunk, feldíszítettem a lakást, és sütöttünk is. Hamarosan én utazom hozzá egy hónapra, ott viszont nem lesz lehetőségünk karácsonyfa mellett ünnepelni, ezért előre hoztuk a szentestét. Dani most kamionozik, én pedig beülök mellé. Egy teljes hónapig úton leszünk, alig várom! Mennyi fényképet fogok készíteni, te jó ég! Már látom magam előtt a CEWE FOTÓKÖNYVEKET, amiket szerkesztek majd belőlük! – mosolygott Krisztina, aki nem szeretne üres kézzel érkezni szerelméhez. Jó előre kigondolta: fényképes emlékekkel lepi meg Dánielt, hogy a külön töltött idő alatt is úgy érezze, ott van vele.

A bőröndbe naptár és fényképek kerülnek majd, hogy feldobja párja hétköznapjait Fotó: CEWE Magyarország

– Összegyűjtöttem az emlékeinket, szerencsére jó sok van, papírképeket rendeltem belőlük díszdobozban, és szerkesztettem egy asztali naptárt, ami a kamionban is vele lehet. Jó érzés tudni azt, hogy akárhányszor rápillant majd, az élményeink jutnak eszébe, és jókedve lesz. Nem mellesleg ez a pici formátum gyűrődésmentesen elfér a bőröndben! – nevette el magát a volt sorozatsztár.

Kriszti karácsonykor rendszeresen meglepi szüleit CEWE falinaptárral Fotó: CEWE Magyarország

NOVEMBERBEN KARÁCSONYOZTAK

És ha már karácsony és újév, Krisztina gondolt a szüleire is: ahogyan előző években, most is szerkesztett nekik CEWE falinaptárt. A 2023-as azonban más mint a többi…
– Tudják, hogy az egyik ajándékuk ez lesz, ezért merem megmutatni. De csak egy-két hónaphoz tartozó fotót, a többi maradjon meglepi! Szerintem sejtik egyébként, hogy a közös nyaralásunk emlékei vannak javarészt benne, mivel óriási kaland volt! Édesanyám életében először volt tengerben, én pedig annyira boldog vagyok, hogy velük lehettem abban a pillanatban!

Kriszti tippjei a naptár szerkesztéséhez:

Asztali naptár

  • Asztali naptárból a páromnak a 21 x 21 cm-es méretet választottam, mivel szeretem a négyzet alakú formátumot, és ez kényelmesen elfér a bőröndömben, nem kell aggódnom azon, hogy eldeformálódik. 
  • Háttérnek világos színt szerettem volna, az közelebb áll hozzánk.
  • Prémium dizájnra esett a választásom, tetszettek a letisztult halványszürke elemek. 
  • Minden oldalra egy képet tettem, hogy nagyobb méretben lehessen látni az emlékeket.

Falinaptár:

  • A szüleim falinaptára A5-ös panoráma méretű.
  • Nehéz volt a dizájnok közül választani, mivel rengeteg tetszik, de náluk is a különleges megoldásokat tartottam szem előtt. Mivel fehér otthon a fal, szerettem volna, hogy egy kicsit kiemelkedjen a naptár, így a fehér alapszínt kizártam. A krém, pasztell árnyalatok jól mennek a bútoraikhoz.
  • Egy-egy oldalra két fotót is tettem, hogy még több élmény nézzen vissza rájuk az év során. 

További nagyméretű képek letölthetők itt.