Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Kreatív tippek

Igazi műalkotás: Az Ön fotókönyvei mint dekoratív galériafal

Érzelmeket ébreszt, történetet mesél, kíváncsivá tesz: a borító kelti az első benyomást az emberben, és ez a CEWE FOTÓKÖNYV esetében is igaz. A sok szép emlékkel teli utazás a borítólapon kezdődik, és gyakran sok idő megy el a tervezésére.

Emiatt kár lenne, ha a fotókönyveknek csak a keskeny gerincét látná a szekrényben lévő többi könyv között. A képsín segítségével esztétikusan egymás mellé helyezheti emléktárgyait, és dekoratív elemként használhatja őket. Kis ajtókampókkal kiegészítve kiemelt hangsúlyt helyezhet saját tervezésű könyveire – és egy galériafalat hozhat létre, amely tele van különleges képeivel.

Használjon kampókat exkluzív könyvállványként

Van, akinek diplomák, végzettségek és oklevelek vannak a falán – Ön pedig nemcsak ezeket gyűjthet, hanem könyvcímeket is! Ez a legszebb fotókönyvborítókat jelenti, amelyeket Ön tervezhet. Akár a nappaliban, az otthoni irodában, az előszobában vagy máshol: fotókönyvei szemet gyönyörködtetőek lesznek, ha képsínre sorakoztatja őket, és a legimpozánsabb példányokat kampókra helyezi. Így a borítók szó szerint „kiemelkednek“. Erre különösen alkalmasak a nyaralásokról készült fotókönyvek, de remek választás lehet egy évkönyv is.

A CEWE FOTÓKÖNYVET két kampó tartja, amelyek elegáns könyvsínhez vannak rögzítve.
Mindössze két kampó kell ahhoz, hogy a CEWE FOTÓKÖNYV fókuszba kerüljön.
CEWE FOTÓKÖNYV összeállítása

Egy duó négy szélre

Kicsit sok erőfeszítésnek tűnik? Épp ellenkezőleg: ezt a kreatív tippet gyorsan „kipipálhatja“ – pozitív értelemben. Mindössze egy képsínre, a legszebb fotókönyveire és darabonként két kampóra van szüksége. Ügyeljen arra, hogy a kampók ne legyenek sem lekerekítettek, sem túl keskenyek, és elegendő helyet biztosítsanak ahhoz, hogy a CEWE FOTÓKÖNYV elhelyezhető legyen rajtuk. Ezért különösen alkalmasak a semleges színű, szögletes kampók, amilyeneket az ajtókra szoktak akasztani.

Képsínek: Inkább több, mint kevesebb

Ha már van a falon egy képtartó, egyszerűen rögzítse a kampókat a szélesebb oldalával az elülső él fölé. Galériája különösen gyönyörű lesz, ha két vagy három csíkot rögzít egy falra - a négy falon belüli helytől függően. Helyezzen rájuk illusztrált könyveket, regényeket vagy fotókönyveket. Emelje ki legkedvesebb fotókönyvét.

A falon lévő képsíneken láthatóak a különböző fotókönyvek címei különböző utazásokról és hosszú üdülésekről.
Galéria az álmodozáshoz: a városlátogatásokról és nyaralásokról szóló fotókönyvek felébresztik az utazási vágyat.

A kedvenceknek az első sorban a helyük

Ha több képsínt kombinál, a legjobb, ha a kiemeléseket egymástól eltolva rendezi el, hogy az összképet megtörje. A múltbeli utazásokról készült fotókönyveket egymás fölé, alá és mellé rendezheti, hogy olyan galériát hozzon létre, amely egy pillantás alatt bemutatja a meglátogatott helyeket, és nosztalgiázásra invitálja Önt. Ugyanakkor az utazás gyönyörű érzését keltik, még akkor is, ha épp a kanapén pihen. Ez a gyönyörű gyűjtemény felébreszti a szunnyadó vágyat, hogy új kalandokba vágjon bele és minél többet lásson a világból.

A dekoráció és a növények hangulatosabbá és otthonosabbá teszik a látványt. A barkács-remekmű pedig ezzel el is készült! Reméljük, élvezni fogja az elkészítését, és örömét leli benne.

Jó szórakozást a tervezéshez!

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával