Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Szerkesztési tippek, dizájn javaslatok

Meghitt hangulat kültéri fali dekorációval

Nyár a teraszon: a CEWE szél- és időjárásálló kültéri fali dekorációival a legszebb utazási emlékeit, kedvenc motívumait és álmai utazását is a saját kertjébe varázsolhatja

Itt a jó idő, ilyenkor legszívesebben egész napra kiköltöznénk a kertbe vagy a teraszra, és élveznénk a madarak csicsergését, a friss levegőt és kellemes szellőt. Fokozza az élményt, tegye még otthonosabbá és igazán egyedivé a kinti miliőt stílusos fali dekorációval.

A bútorok, párnák, növények és kültéri lámpák tökéletes harmonizációja a legtöbb kertben megfigyelhető. A teraszt körülölelő falak dekorálásáról viszont sokan megfeledkeznek. Miért hagyná ki őket, és miért ne töltené meg kültéri falait is élettel? Csipetnyi fűszerként egy jó fénykép vagy motívum igazi WOW hatást nyújt, és hangulatos megjelenést biztosít otthona kinti szegletének úgy, hogy teraszának alapterületéből semmit nem vesz el.

Kültéri fali dekorációink, mint az akrilüveg, az alufotó és a habkarton amellett, hogy egyedi stílust kölcsönöznek, ellenállnak a szélnek és az időjárásnak is. A speciális UV-védelemmel ellátott védőréteg garantálja, hogy sok éven át élvezhesse kültéri dekorációit.

Ötleteljen határtalanul, hiszen akár 100 x 150 centiméteres fali dekorációt is választhat otthona erkélyére, verandájára. Legyen szó akár egy varázslatos tengerparti képről, egy szörfös kirándulásról vagy mediterrán növényekről, minden ötlet keretbe foglalható. Összegyűjtöttünk pár igen impozáns CEWE fali dekorációs ötletet otthona dekorálásához.

Tegye még hívogatóbbá környezetét, dekoráljon bátran, és legyen terasza az új kedvenc szobája!

Terasz, igazi nyaralási hangulattal

Mediterrán városmotívummal díszített kültéri kép, amely a terasz falát díszíti.
Igazi mediterrán hangulat: a kültéri fali dekorok a terasz ékei.
Készítsen fotóiból fali dekorációt

Az utazásai során szerzett legkedvesebb emlékei mindig Önnel maradhatnak. A teraszán elhelyezett képeket nézegetve újra átélheti a helyszínen töltött pillanatokat.Olyan jellegzetes növényekkel vagy tárgyakkal teheti igazán hangulatossá otthonát, amelyek kedvenc nyaralási országaira emlékeztetik Önt. A fali dekorációink egyszerű kialakításának köszönhetően könnyen a ház falára rögzítheti szeretett emlékeit.

Kerti étkező: közelebb hozzuk a tengert

Az étezőasztal mögött, hét különböző méretű, tengerparti motívumommal díszített fali dekoráció színesíti a terasz falát.
A több részből álló kollázs tökéletes választás nagy falfelületek dekorálásához.

Nagyobb falfelületet szeretne dekorálni? Készítsen kollázst, és idézze fel a nyaralás legszebb pillanatait egy kávéval a kezében, stílusos kerti miliőben üldögélve. Türkizkék víz, fehér homok és tökéletes hullámok – kombinálja kedvenc utazási képeit és álmai nyaralásának motívumait.

Nyaralási emlékek kerti miliőben

Nagyméretű, tengerparti motívummal díszített fali dekoráció színesíti a hangulatos bútorokkal berendezett terasz falát.
Fókuszban: A terasz még hangulatosabbá válik egy XXL méretű fali dekorációval.

Ha a kert már mesébe illő, a terasz is kényelmesen berendezve, de még valami hiányzik? Gondoljon a falakra. A CEWE XXL formátumú fali dekorációjával egyedibbé és meghittebbé teheti balkonját. A fali dekor színével harmonizáló párnák, takaró és kiegészítők még stílusosabb megjelenést kölcsönözhetnek otthonának.

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával