Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Karácsony

„Last Minute” ajándékok és apró meglepetések karácsonyra vagy Mikulásra

Amikor karácsonyi ajándékokról van szó, általában kétféle vásárlótípus létezik: azok, akik jó előre megterveznek mindent, illetve azok, akik utolsó pillanatra hagyják a vásárlást és emiatt aztán stresszelni kezdenek. Függetlenül attól, hogy Ön melyik táborba tartozik, szeretnénk megmutatni, hogy a CEWE fényképes termékeiből milyen csodálatos ajándékok készíthetőek.

A közkedvelt CEWE FOTÓKÖNYVEK, a fényképek, a személyre szabott bögrék, telefontokokon és párnák széles választékából idén karácsonykor biztosan mindenki számára talál majd megfelelő ajándékot. Azzal, hogy különleges és egyedi meglepetést készít szeretteinek, kifejezheti irántuk érzett szeretetét.

Becsomagolt karácsonyi ajándék Retró fotóval, amit ajándékkísérő címkeként használnak.

Szerkessze ajándékait könnyedén a CEWE Fotóvilág szoftverrel

Mielőtt elmerülnénk az ajándékötletek világába, szeretnénk bemutatni a díjnyertes CEWE Fotóvilág szoftverünket. Bár a „szoftver” szó néhány embert elrettenthet, a szerkesztőfelület nem is lehetne ennél felhasználóbarátabb, hiszen még a kezdőknek is könnyedén kezelhető.

  • Tesztelje kreativitását a szerkesztési funkciók teljes skálájának használatával - próbálja ki például a tematikus sablonokat és az effektlakkozást.
  • Használja a termékek, dizájn elemek, elrendezések és grafikák teljes választékát.
  • Tervezze meg projektjeit offline, és alkosson kedve szerint, a saját tempójában.
  • Importálja fotóit könnyedén a közösségi oldalakról és a felhőalapú tárhelyekből.

Az Asszisztens funkciónk segítségével percek alatt készíthető el egy kész fotókönyv. Egyszerűen húzza át az egyes fényképeket vagy egész albumokat az oldalra, majd válasszon stílust fotókönyvének. Ezután tetszés szerint átrendezheti fényképeit úgy, hogy az Ön számára ideális fotókönyvet hozza létre.

Akár kezdő szerkesztő, akár gyakorlott tervező, a díjnyertes ingyenes szoftverünk segítségével gyönyörű, személyre szabott fényképes termékeket készíthet kedvenc fotóival.

Legkisebb fotókönyveink

Ha szeretne egy apró fényképes meglepetést, például Mikulásra, a Kompakt négyzetes fotókönyv nagyszerű választás. Emellett a kisméretű csodák táborát erősíti még a Négyzetes fotókönyv és a Kompakt panoráma fotókönyv is. A zsebnyi méret ne tántorítson el senkit, hiszen mérete ellenére rengeteg emlék elfér bennük!

A könyveink tűzött kötéssel, füzet formájában is kaphatóak, így elég vékonyak lesznek ahhoz, hogy beleférjenek egy kártyába vagy borítékba. Méretüknek és a tűzésnek hála, könnyedén elküldhetőek postán azoknak a barátoknak és rokonoknak is, akik távolabb laknak Öntől.

Kompakt panoráma CEWE FOTÓKÖNYVBEN  nyaralási fotók láthatók.

Az igazán fontos események, vagy jól sikerült nyaralások után mindig érdemes készíteni egy CEWE FOTÓKÖNYVET, hogy megörökítse a különleges pillanatokat. Ha egy ennyire személyes meglepetést készít szerettei számára, azzal kifejezi, hogy mennyire fontosak ők az Ön számára.

A személyre szabott bögre

Szerintünk vitathatatlan tény, hogy egy forró ital mindig finomabb, ha a kedvenc bögrénkből isszuk. A CEWE Fényképes bögréivel szeretteink reggeli italát extra boldogsággal tölthetjük meg nap mint nap.

Személyre szabott porcelánbögre egy mosolygó pár képével.

A karácsonyi ajándékozás nehéz is lehet, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk valakinek, de ezekre a pillanatokra nyújt tökéletes segítséget a CEWE! Egy emlékekkel teli ajándék mindig jó választás: például egy fényképes bögre egyszerre személyes és praktikus is - és csak egy fotóra van szüksége, hogy elkészítse! Már több száz tervezési sablon közül választhat, az elkészítés pedig mindössze néhány percet vesz igénybe.

A jövő évi naptár készítése

Egy fényképes naptár a karácsonyi ajándékok egyik alapdarabja - de érdemes személyre szabottat készíteni belőle! Az A4-es falinaptár spirálkötéssel és akasztóval ellátott, álló és fekvő formátumban is kapható. Emellett szerkesztéskor a saját stílusának megfelelő sablonok széles választékából választhat. Egy naptár tökéletes módja annak, hogy büszkén mutassa meg kedvenc fotóikat hónapról hónapra. Ha egy családtag számára készít naptárat, válasszon képeket az elmúlt évek során készült fotókból, hogy még személyesebb legyen a végeredmény.

Ha az ajándékozott személy kreatív lélek, mit szólna egy olyan naptárhoz, amelyben fehér területeket hagy üresen, amikre az illető kedve szerint írhat és rajzolhat? Szerezzen néhány színes tollat a naptárhoz, és máris kész a személyre szabott ajándék, amely az ajándékozott fél kreativitásának is teret biztosít!

Kreatív, személyre szabott naptár, színezhető területtel. Mellette színes tollak vannak az asztalon.

Személyre szabott telefontok

Ha az ajándékozni kívánt barátjának mindig a kezében van a mobilja, akkor a Személyre szabott telefontok tökéletes ajándék lesz számára. Személyre szabott telefontokok választékunk iPhone és Samsung készülékekre egyaránt kapható. A telefontokok védelmet nyújtanak és rendkívül stílusos megjelenést biztosítanak a telefon számára.

Fotókkal, clipartokkal és szöveggel dekorált, személyre szabott telefontokok.

A személyre szabott telefontokok lenyűgöző ajándék lehet, hiszen személyessé tehető azáltal, hogy olyan fotó kerül rá, amit az illető imád. Legyen az egy csoportkép a barátokról és a családról, vagy a kedvenc művészéről, biztos, hogy egyedi és különleges lesz az eredmény - és abban is 100%-ig biztos lehet, ez "nem fog szembejönni az utcán" és hogy az illetőnek sincsen még ilyenje!

Legkedvesebb pillanatai, divatos köntösben

A különleges pillanatok különleges dizájnt érdemelnek. Mutassa be fényképeit Retró fotók segítségével, amelyek összetéveszthetetlen vintage bájjal rendelkeznek - ez nagyszerű ajándék lehet szerettei számára. Szerkesztéskor rengeteg keretstílus és szűrő közül lehet választani, illetve szöveg is hozzáadható a termékhez. A fényképek matt és fényes kivitelben is kérhetők, egy imádnivaló fényképtároló dobozban érkeznek, ami nagyon egyszerűvé teszi a becsomagolásukat.

Az új kedvenc párna

A Fényképes párna azok számára tökéletes választás, akiknek mindenük megvan. Nemrég eljegyezték egymást? Vagy van egy házi kedvencük, akitől nem tudnak külön lenni? Akkor egy párna az ő fotójával aranyos, kedves és átgondolt ajándékötlet.

Személyre szabható fényképes párnáink teljes felületű nyomtatással készülnek, mind az első, mind a hátsó oldalon. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a párnáról levehetőek a huzatok, így mosógépben is moshatóak és könnyedén tisztíthatóak.

Személyre szabott fényképes prémium párna egy pár romantikus fotójával, puha takaróval és karácsonyfával ábrázolva.

A kirakós utolsó darabja

Ugye Ön is ismer olyat, aki szeret puzzle-ozással kikapcsolódni és lazítani? Ne essen kísértésbe, hogy egy boltban bárki által beszerezhető ajándékkal lepje meg, ha van lehetőség inkább egyedi, sokat jelentő és szórakoztató fényképes kirakóst választani. A Ravensburger-puzzle 500, 1000 vagy 1500 darabos változatban kapható, Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy olyan közös emlékeket idéző fényképet, amelyet szívesen összeraknának például egy esős napon. Garantáljuk, hogy ezáltal olyan ajándékot készít szeretteinek, amilyet még sohasem kaptak!

És Ön szeret játszani? Ha idén valami különlegessel tervezi megajándékozni szeretteit vagy kedvesét, az egyedi kirakós tökélestes módja annak, hogy azzal fedje fel előttük a tényleges meglepetést, legyen szó akár egy jegyről kedvenc együttesük koncertjére, vagy akár "a nagy kérdés" feltételéről.

Ravensburger puzzle egy mosolygós gyermek fotójával, a személyre szabott dobozában és néhány karácsonyi finomsággal együtt.

Készítsen személyre szabott ajándékokat idén karácsonykor

Érzi magában az inspirációt? Reméljük igen. Tegye az idei karácsonyt még meghittebbé személyre szabott ajándékokkal. Mutassa meg szeretteinek, hogy mennyire fontosak az Ön számára olyan egyedi, személyes és különleges ajándékokkal, amilyeneket eddig még sohasem kaptak.