Rendeléskövetés
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Dohányzóasztal fényképes bögrével, tányérral és villával. A szalvétán két retró fotó látható, „Utalvány" felirattal.

Kreatív tippek

Retró fotókból pillanatok alatt varázsolhat fényképes utalványt

Szerző: Nico Lindner

Az ajándékot mindig a kicsi, de személyes jegyek teszik egyedivé. A kézzel írott szavak egy üdvözlőkártyán például a jelent idézik, és postai kézbesítés esetén is melegséget közvetítenek a címzettnek.

A retró fotókból egy pillanat alatt varázsolhat személyes üdvözletet tartalmazó kártyákat. Találjon ki egy kedves, közös „Anya-gyermek" programot, és legyen egy retró fotó a közös programra szóló utalvány hírvivője!

Milyen fotókat válasszon? Mi mindent hozhat ki a polaroid fotókból? A cikkben megrendelőnk segítségével kalauzoljuk végig a lehetőségeken.

1. Fotókiválasztás: párban a múlt és a jelen

Az asztalon fényképtároló dobozok fekszenek, retró fotókkal. A jobb felső sarokban egy mobiltelefontok, valamint egy CEWE FOTÓKÖNYV részlet látható.
Fotós emlékeket keres? Gondoljon a legrégebbi, analóg fotóikra is! Scanneléssel- vagy akár fotózással történő digitalizáció után ezeket is fel tudja majd használni.

Mintáinkon az új és a régebbi motívumok szép kombinációjára láthat példát. A terített asztalon például egy régi, közös fénykép látható, valamint egy friss kép a felnőtt gyermekről.

A régebbi pillanatok és az aktuális fotók kombinációja szép kört zár be, és különösen jó ötlet például anyák napjára, vagy születésnapra.

A legfrissebb fotó van felül, a korábbi alatta: az élmények felidézésnek módja is hozzájárul az átadás különleges pillanatához, hiszen sorra ébrednek a gyönyörű emlékek.

2. Tervezés dizájnsablonnal és saját kézírással

Ezt látjuk: Egy női kéz az „Utalvány" feliratot írja egy retró fotóra.
Utalvány egy kedves embernek: retró fotóinkból egy nagyon különleges utalványt készíthet Édesanyjának.

Kiválasztotta a fotókat? Szuper! Akkor itt az ideje, hogy úgy tervezze meg a retró fotókat, hogy azok illeszkedjenek az alkalomhoz vagy az ajándékötlethez. Javasoljuk, hogy böngésszen online elrendezésjavaslataink között.

Anyák napjára például kedves választás a „Best mom" sablon, melybe már csak be kell húznia a kívánt fotót. Használjon bátran a clipartok közül is, de ne felejtse, az igazi meglepetés még hátra van, ezért ne essen túlzásba a dizájnolással.

Ha elkészült a fotó, az Ön kézírása teszi majd különösen személyessé! A fotó alatti szabad terület tökéletes helye lesz egy, az Édesanyjának szóló üzenet számára.
Ha a retró fotó utalványként is szolgál majd, érdemes a feliratot előtte egy papírlapon gyakorolni. Javasoljuk, hogy a végleges szöveget vízálló, alkoholos filccel írja, és utána hagyjon elegendő száradási időt.

3. Az adott alkalomhoz illően

Virágcsokor fekszik az asztalon, részben papírba csomagolva. Egy nő egy „Legjobb anya" feliratú retró fotót erősít a csokorhoz.
Csodálatosan egészítik ki egymást: Üdvözletek retró fotón és egy gyönyörű virágcsokor, anyák napjára vagy születésnapra.

Tegyen személyesebbé egy meglevő ajándékot, például egy csokor virágot, egy doboz csokoládét vagy egy könyvet retró fotóinkkal! Egy kisebb csipesszel vagy érdekesebb zsinórral könnyedén rögzítheti a fotós üzenetet az ajándékon.

Lyukasztás nélkül

A csipesz biztosítja, hogy a korábban kedves felirattal megrendelt fotót sérülés nélkül tudja a csomagoláshoz rögzíteni. A „Köszönöm, hogy vagy nekem" vagy a „Legjobb anya" feliratok mindig szép visszajelzést jelentenek Édesanyjának.

Ha egy közös élményre beváltható kuponhoz keres ötletet – ebben is segítünk! A közös fotózásban, kirándulásban vagy egy kétszemélyes reggeliben is mindig az együttlét a fontos, csak úgy, mint életünkben minden területén. A közös várakozás az együtt átélt pillanatokra – ezek a legszebb ajándékok, nem igaz?

Sok örömet kívánunk az ajándékozás során!