Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Dohányzóasztal fényképes bögrével, tányérral és villával. A szalvétán két retró fotó látható, „Utalvány" felirattal.

Kreatív tippek

Retró fotókból pillanatok alatt varázsolhat fényképes utalványt

Szerző: Nico Lindner

Az ajándékot mindig a kicsi, de személyes jegyek teszik egyedivé. Az üdvözlőkártya kézzel írott szavai és az egyedi, személyes elemek igazán meghitt és örömteli pillanatot eredményeznek.

Retró fotókból egy pillanat alatt varázsolhat személyes üdvözletet tartalmazó kártyákat. Találjon ki egy kedves, közös „Anya-gyermek" programot, és legyen ez a retró fotó a közös programra szóló utalvány hírvivője. Válassza ki legszebb közös fényképüket vagy akár többet is, és lepje meg édesanyját egy kedves, maradandó ajándékkal és élménnyel.

Összegíűjtöttünk pár szeretetteljes ötletet, amik segítségül lehetnek a tökéletes meglepetés összeállításához.

1. Fotókiválasztás: párban a múlt és a jelen

Az asztalon fényképtároló dobozok fekszenek, retró fotókkal. A jobb felső sarokban egy mobiltelefontok, valamint egy CEWE FOTÓKÖNYV részlet látható.
Fotós emlékeket keres? Gondoljon a legrégebbi, analóg fotóikra is! Scanneléssel- vagy akár fotózással történő digitalizáció után ezeket is fel tudja majd használni.

A sokféleképpen szerkeszthető Art nyomatokkal többféle elrendezéssel és egyedi motívumokkal készítheti el anyák napi ajándékát.

A régebbi pillanatok és az aktuális fotók kombinációja tökéletes választás a közös emlékek felidézéséhez. Különösen jó ötlet például anyák napjára, vagy születésnapra.

A kiválasztott képeket tegyük időrendi sorrendbe, akár kezdve a legújabbal. Visszafele haladva az időben, az elmúlt, olyakor már megfakult közös emlékek meglepetésként köszönnek vissza. A rég elfeledett történetek szempillantás alatt kelnek életre a fényképek láttán. Legkedvesebb pillanatainkat újra átélve melegség önti el a szívünket. Az egyedi anyák napi ajándék és a közös emlékezés igazán mehitté teszi a jeles napot.

2. Tervezés dizájnsablonnal és saját kézírással

Ezt látjuk: Egy női kéz az „Utalvány" feliratot írja egy retró fotóra.
Személyre szóló utalvány: retró fotóinkból egy nagyon különleges egyedi utalványt készíthet Édesanyjának.

Kiválasztotta a fotókat? Szuper! Akkor itt az ideje, hogy úgy tervezze meg a retró fotókat, hogy azok illeszkedjenek az alkalomhoz vagy az ajándékötlethez. Javasoljuk, hogy böngésszen online elrendezésjavaslataink között.

Anyák napjára például kedves választás a „Best mom" sablon, melybe már csak be kell húznia a kívánt fotót. Használjon bátran a clipartok közül is, de ne felejtse, az igazi meglepetés még hátra van, ezért ne essen túlzásba a dizájnolással.

Ha elkészült a fotó, az Ön kézírása teszi majd különösen személyessé! A fotó alatti szabad terület tökéletes helye lesz egy, az Édesanyjának szóló üzenet számára.

Ha a retró fotó utalványként is szolgál majd, érdemes a feliratot előtte egy papírlapon gyakorolni. Javasoljuk, hogy a végleges szöveget vízálló, alkoholos filccel írja, és utána hagyjon elegendő száradási időt.

3. Az adott alkalomhoz illően

Virágcsokor fekszik az asztalon, részben papírba csomagolva. Egy nő egy „Legjobb anya" feliratú retró fotót erősít a csokorhoz.
Tökéletes kombináció: egyedi anyák napi üdvözlet egy retró fotón és egy gyönyörű virágcsokor igazán megható ajándék lehet

Tegyen személyesebbé anyák napi ajándékát. Tegye egyedivé a virágcsokrot, a doboz csokoládét vagy a könyvet retró fotóinkkal! Egy kisebb csipesszel vagy érdekesebb zsinórral könnyedén rögzítheti a fotós üzenetet az ajándékon.

Lyukasztás nélkül

A csipesz biztosítja, hogy a korábban kedves felirattal megrendelt fotót sérülés nélkül tudja a csomagoláshoz rögzíteni. A „Köszönöm, hogy vagy nekem" vagy a „Legjobb anya" feliratok mindig szép visszajelzést jelentenek Édesanyjának.

Ha egy közös élményre beváltható kuponhoz keres ötletet – ebben is segítünk! A közös fotózásban, kirándulásban vagy egy kétszemélyes reggeliben is mindig az együttlét a fontos, csak úgy, mint életünkben minden területén. A közös várakozás az együtt átélt pillanatokra – ezek a legszebb ajándékok, nem igaz? Írja rá a képre a találkozó részleteit, hogy újabb alkalom születhessen közös képek készítéséhez.

Sok örömet kívánunk az ajándékozás során!