Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

9 hónap boldogság egy fotókönyvben

Szöveg és fotó: 2Be Comm

A várandósság egy olyan időszak, amelyet soha nem felejt el az ember. Egy fotókönyv tökéletes módja annak, hogy megörökítsük ezt a különleges időszakot. Az anyakönyvvezetőként dolgozó Petra, nemrég boldogan mutatta be az esküvőjéről készült CEWE FOTÓKÖNYVET, most azonban már a kislánya lapozgatja a várandósságáról készült kötetet.

Petra és Márió álmában sem gondolta volna, hogy ilyen meseszerűen alakul majd az életük. Megismerkedésük után nem sokkal már tudták, megtalálták egymásban, akit kerestek. Nemrég még a szerelmükről és életük nagy napjáról, az esküvőjükről készítettek CEWE FOTÓKÖNYVET, a gólya azonban nem tétlenkedett, így elkészült az újabb könyv, a várakozással teli kilenc hónapról.

A kis Zoé már most nagy figyelemmel nézegeti az anyukájáról és apukájáról készült fotókönyvet, nem is sejti, hogy bizony ő is rajta van a képeken. Mekkora lesz a boldogsága hosszú-hosszú évek múlva, amikor felismeri e könyv eszmei értékét: szülei megörökítettek minden fontos pillanatot, kedves eseményt, és feljegyezték a különleges tapasztalásokat, amíg várták őt. A sok-sok emlékből Petra CEWE FOTÓKÖNYVET szerkesztett.

Mennyire vannak jelen a fényképek az életetekben?

Nagyon! Próbálunk mindent megörökíteni az utókornak. Szerencsére a szüleink is így tettek. Teljesen más élmény várandósan nézegetni a babakori képeinket és a családi fotókat. A szüleinkkel gyakran elővettük őket, amikor terhes voltam, adogattuk kézről kézre a papírképeket, és tanakodtunk, vajon a kislányunk kire fog hasonlítani. Most ugyanez történik, csak a szülők, nagyszülők gyerekkori képeit Zoé arca mellé tesszük. (nevet.) Az esküvői fotókönyvünk után biztos voltam abban, hogy a babavárás különleges időszakát szeretném CEWE FOTÓKÖNYVBEN viszontlátni. Szeretjük a papírképeket, de rájöttünk, a fotókönyv méltó emlékkönyv a maga eleganciájával és praktikusságával.

Kronológiai sorrend szerint szerkesztetted meg?

Igen, fontos volt számomra, máshogy nem is tudnám elképzelni. Mindig izgatott vagyok egyébként, amikor fotókönyvet szerkesztek, mert az azt jelenti számomra, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett az életem. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy két barátnőm szintén velem egyszerre élte át a várandósság örömeit, ezért a velük készült képek is helyet kaptak a könyvben. Nagyon jólesett nekik, amikor meglátták.

Milyen formátumot szoktál választani?

– Az XL panoráma a kedvencünk, az összes könyvünk ekkora méretű, hogy szépen mutassanak egymás mellett. Fontos számomra az is, hogy a fotók részleteit könnyedén látni lehessen. Egy tájkép vagy egy csoportkép esetén kimondottan jól jön a nagy formátum.

Milyen érzések kavarognak bennetek a fotókönyv lapozgatásakor?

Minden fotónak megvan a maga története, meghatottság fog el bennünket, akárhányszor elővesszük. Alig várjuk, hogy Zoé nagyobb legyen, és lássuk az arcán az örömöt, amikor rájön arra, mekkora kincs ez a fotókönyv!