CEWE Fotóvilág App Rendelés gyorsan és egyszerűen

Ingyenes házhoz szállítás 10.000 Ft felett – használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Mini képek Mini képek Mini képek Mini képek

Mini nyomat

Kisméretű ajándékötlet retró stílusban

Vegye körül magát telefonos vagy a közösségi médiában posztolt fotóival - kreatív szűrők, vidám elrendezések, trendi fotói menő retró hatással!

  • 10 fotószalag díszcsomagolásban
  • Szűrők és sablonok széles választéka
  • Ideális választás okostelefonnal készült, vagy közösségi oldalakról letöltött fotókhoz
  • Kedvelt termék dekoráláshoz vagy könyvjelzőnek
3190 Ft *

Szerkesztés és rendelés

Rendeljen a CEWE-től!

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Rendelés a partnertől

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Formátum:

Külső méret: 14,5 cm x 5,2 cm

Képméret: 4,4 cm x 4,4 cm

Papírtípus:

300 g/m² papír

Csomagok & Tartozékok

10-es csomag 3 motívummal

Elegáns díszcsomagolásban

Rendeljen mini nyomatokat kényelmesen, online

Képek mini nyomatokon – gyorsan és egyszerűen, a CEWE rendelőszoftverével

Tervezzen saját mini nyomatokat a CEWE-nél

Ismét népszerű a fotóautomata. Mindössze egy pillanatig pózol, az automata pedig többfajta mintájú fotócsíkokat készít. Nemcsak a gyorsan elkészülő képek, hanem a fotók retró dizájnja miatt is népszerű. Napjainkban már nem szükséges automata a fotócsíkok készítéséhez. Egyszerűen készíthet mini nyomatokat a CEWE-vel otthon – akár a CEWE rendelőszoftverrel, akár a online szerkeztőben. Rövid időn belül pedig máris a kezében tarthatja az egyedi kialakítású fotócsíkokat.

Mini nyomatok – különleges dísz, egyedülálló ajándék

Mini nyomatok a CEWE-től – három vagy négy fotó egyetlen, 5 x 14,5 cm méretű csíkon, ami számos lehetőséget nyit meg Ön előtt: az egyik fotócsík a felejthetetlen vakációról mesél, egy másikon pedig Ön látható legjobb barátnőjével. Ha szeretné, keretbe vagy fotótartóba teheti a mini nyomatokat, és díszítheti velük például az asztalt. Az elegáns csomagolásnak köszönhetően a mini nyomatok alkalmasak ajándéknak is.

Így rendeljen mini nyomatokat online:

Egyszerűen készíthet személyes mini nyomatokat a számítógéppel. Erre két lehetőség van: tervezze meg mini nyomatait online a webböngészőben vagy az ingyenes CEWE rendelőszoftver segítségével. A szoftver előnye, hogy fotós termékeit útközben is megtervezheti. Csak a megrendelés elküldéséhez van szüksége internet-hozzáférésre. Töltse fel a kívánt fényképeket a rendelő szoftverbe, és alakítsa őket úgy, hogy a legjobb részek legyenek láthatók. Minden megrendelés tíz fotócsíkot tartalmaz. Ön dönti el, hogy többször rendeli meg ugyanazt a motívumot, vagy akár tíz különböző nyomatot rendel. Különböző szűrők és elrendezések segítségével adhatja meg a mini nyomatoknak az utolsó simítást. A megrendelés lezáráskor jelezze, hogy a mini nyomatokat házhoz szállítással kéri-e, vagy egy CEWE partnerüzletben venné át.