CEWE FOTÓ App Rendelés gyorsan és egyszerűen

Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezzen 10% kedvezményt a következő vásárlása végösszegéből!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Négyzetes
Négyzetes nyomatok
Négyzetes nyomatok
Négyzetes nyomatok

Négyzetes nyomat

Nyomtassa ki kedvenc fotóit stílusos, modern, négyszögletes formában. A Négyzetes nyomat lehetőséget ad arra, hogy saját fotóit egyedileg szövegezze, így még személyesebbé varázsolhatja kedvenc fényképeit.

Legyen szó akár személyes ajándékról vagy egyedi dekorációs ötletről, készítsen kedvenc fotóiból különleges Négyzetes nyomatot, négyszögletes formátumban.

  • Közkedvelt termék dekorációnak vagy egy kreatív barkácsötlethez
  • Az első oldala egyedileg szövegezhető
  • Szűrők és sablonok széles választéka
  • Kiváló minőségű tárolódobozban
5990 Ft-tól *

Szerkesztés és rendelés

Rendeljen a CEWE-től!

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Rendelés a partnertől

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Formátum:

Négyszögletes: 12,7 x 12,7 cm

Anyag:

300 g/m² papír

Csomagok & Tartozékok:

16-os, 24-es és 32 db-os csomag

Elegáns tárolódobozban

Négyzetes nyomatok személyes hangulattal

Hozzon létre négyzetes nyomatokat a CEWE-vel

Négyzetes nyomatok – képei modern stílusban

A négyzetes formátumú fotók szokatlan formájuk miatt azonnal magára vonják a figyelmet. Az egyforma hosszú éleknek köszönhetően a négyzetes alakú nyomatok nemcsak dekorációnak, hanem kézműveskedésre is alkalmasak, például mozaik minták készítésére. A négyzetes formátum a képeket teljesen új megvilágításba helyezi, ami igazán egyedivé teszi a négyzetes alakú nyomatokat. A CEWE négyzetes alakú nyomatai nemcsak szokatlan formátumukkal, hanem első osztályú minőségükkel is kitűnnek. A 300 g/m² vastagságú papír különösen stabillá teszi a fotókat, így nem gyűrődnek könnyen. Az érdesített felület különleges tapintást kölcsönöz a képeknek.

Hozzon létre négyzetes alakú nyomatokat és legyen kreatív

A CEWE praktikus, 12,7 x 12,7 cm méretű, négyzet alakú nyomatai számos lehetőséget kínálnak a fotók kialakításához. Használjon például szűrőket a szokatlan effektusokhoz vagy helyezze kedvenc képeit keretbe. Néhány kattintással személyes üzenetet és egyéb szövegeket is beilleszthet a kívánt helyre. A négyzetes alakú nyomatok 16-os, 24-es és 32-es csomagban rendelhetők. Ön dönti el, hogy a nyomatok egyformák legyenek-e vagy mindegyik más-más képet mutasson. Könnyen készíthet memóriajátékot is – a formátum tökéletes hozzá. A képeket stílusos és praktikus tartódobozban kapja meg, amely díszcsomagolásnak is ideális.

Négyzetes nyomatok tervezése és megrendelése a CEWE-nél: ennyire egyszerűen

A négyzet alakú nyomatok tervezéséhez és megrendeléséhez nincs szükség formatervezői tudásra. - Az első lépésben töltse le a CEWE rendelőszoftvert, amely a tervezés összes eszközét tartalmazza. - Utána válassza ki a Négyzetes nyomatok lehetőséget és a kívánt fényképeket. - Végül képeit szűrőkkel, keretekkel és szövegekkel opcionálisan személyre szabhatja – ezzel készen is van!

Alternatív megoldásként négyzet alakú nyomatokat a böngészőben is rendelhet. A négyzet alakú fényképeket a rendelés utáni néhány napon belül máris kézhez kapja.