CEWE Fotóvilág App Rendelés gyorsan és egyszerűen

Ingyenes házhoz szállítás 10.000 Ft felett – használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Négyzet alakú nyomatok Négyzet alakú nyomatok Négyzet alakú nyomatok Négyzet alakú nyomatok

Négyzetes nyomat

Személyes pillanatok modern formátumban

Legyen szó akár személyes ajándékról, egyedi dekorációs-, vagy nem mindennapi barkácsötletről: készítsen fotóiból Négyzetes nyomatot szokatlan négyszögletes formátumban.

  • Közkedvelt termék dekorációnak vagy egy kreatív barkácsötlethez
  • Az első oldala egyedileg szövegezhető
  • Szűrők és sablonok széles választéka
  • Kiváló minőségű tárolódobozban
5990 Ft-tól *

Szerkesztés és rendelés

Rendeljen a CEWE-től!

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Rendelés a partnertől

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Formátum:

Négyszögletes: 12,7 x 12,7 cm

Anyag:

300 g/m² papír

Csomagok & Tartozékok:

16-os, 24-es és 32 db-os csomag

Elegáns tárolódobozban

Négyzetes nyomatok személyes hangulattal

Hozzon létre négyzetes nyomatokat a CEWE-vel

Négyzetes nyomatok – képei modern stílusban

A négyzetes formátumú fotók szokatlan formájuk miatt azonnal magára vonják a figyelmet. Az egyforma hosszú éleknek köszönhetően a négyzetes alakú nyomatok nemcsak dekorációnak, hanem kézműveskedésre is alkalmasak, például mozaik minták készítésére. A négyzetes formátum a képeket teljesen új megvilágításba helyezi, ami igazán egyedivé teszi a négyzetes alakú nyomatokat. A CEWE négyzetes alakú nyomatai nemcsak szokatlan formátumukkal, hanem első osztályú minőségükkel is kitűnnek. A 300 g/m² vastagságú papír különösen stabillá teszi a fotókat, így nem gyűrődnek könnyen. Az érdesített felület különleges tapintást kölcsönöz a képeknek.

Hozzon létre négyzetes alakú nyomatokat és legyen kreatív

A CEWE praktikus, 12,7 x 12,7 cm méretű, négyzet alakú nyomatai számos lehetőséget kínálnak a fotók kialakításához. Használjon például szűrőket a szokatlan effektusokhoz vagy helyezze kedvenc képeit keretbe. Néhány kattintással személyes üzenetet és egyéb szövegeket is beilleszthet a kívánt helyre. A négyzetes alakú nyomatok 16-os, 24-es és 32-es csomagban rendelhetők. Ön dönti el, hogy a nyomatok egyformák legyenek-e vagy mindegyik más-más képet mutasson. Könnyen készíthet memóriajátékot is – a formátum tökéletes hozzá. A képeket stílusos és praktikus tartódobozban kapja meg, amely díszcsomagolásnak is ideális.

Négyzetes nyomatok tervezése és megrendelése a CEWE-nél: ennyire egyszerűen

A négyzet alakú nyomatok tervezéséhez és megrendeléséhez nincs szükség formatervezői tudásra. - Az első lépésben töltse le a CEWE rendelőszoftvert, amely a tervezés összes eszközét tartalmazza. - Utána válassza ki a Négyzetes nyomatok lehetőséget és a kívánt fényképeket. - Végül képeit szűrőkkel, keretekkel és szövegekkel opcionálisan személyre szabhatja – ezzel készen is van!

Alternatív megoldásként négyzet alakú nyomatokat a böngészőben is rendelhet. A négyzet alakú fényképeket a rendelés utáni néhány napon belül máris kézhez kapja.