CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Szállítási & fizetési módok
Karácsonyi rendelési határidők

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Zur Bestellsoftware

Szállítási & fizetési módok

Megrendelési módok


  • online, a weboldalon keresztül
  • a weboldalról ingyenesen letölthető Fotóvilág rendelőszoftverrel
  • iOS és Android rendszereken elérhető mobil applikációval

Szállítási módok


  • személyes átvétel
  • házhoz szállítás
  • FOXPOST csomagautomata

Személyes átvétel:


A megrendelés során, a bejelentkezést/regisztrációt követően az üzletkereső funkció segítségével könnyedén kiválaszthatja az üzletet, ahol átveheti a fényképes terméket. Keresse meg és válassza ki a legközelebbi üzletet irányítószám vagy helységnév alapján!


Házhoz szállítás:


Szeretné otthon vagy a munkahelyén átvenni a megrendelt fényképes terméket? A megrendelés során, a bejelentkezést/regisztrációt követően válassza a kényelmes házhoz szállítást!


Partnerünk:Partnerünk elérhetőségei:


Telefonszám: +36-29-88-67-00
E-mail: info@gls-hungary.com

A GLS ügyfélszolgálata munkanapokon 7 és 20 óra között fogadja hívását.


Mikor történik a kiszállítás?


A fényképes termékek az elkészülésüket követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. A GLS hétfőtől péntekig, munkaidőben kézbesít 8 és 17 óra között.


Hol találhatok meg bővebb információkat a csomagomról?


Csomagkövetés » a GLS weboldalán elérhető csomagkeresés funkció a nap bármely szakában elérhető. A kereséshez szükséges csomagszámot a fényképes termék elkészülését visszaigazoló e-mailben találhatja meg. A keresést követően a csomagtörténet azonnal megjelenik – sikeres kézbesítés esetén az átvételi elismervénnyel együtt.


A kiszállítási napon nem tartózkodom a szállítási címen. Mi a teendő?


Amennyiben változtatni szeretne a kiszállítás helyén, vagy időpontján, azt a kézbesítést megelőző munkanapon teheti meg a csomagom.eu weboldalon. A módosításhoz szükséges jelszót a GLS csomag információ visszaigazoló e-mailben találhatja meg.

3 sikertelen kézbesítési próbálkozás után a csomag visszakerül a szolgáltatóhoz.


Mennyibe kerül a házhoz szállítás?


A házhoz szállítás díja a csomag súlyától függetlenül bruttó 599 Ft.

Amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot, használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot és megrendelését ingyenesen veheti át! A kupon egy termékcsoportból történő, 20 000 Ft-ot meghaladó értékű megrendelés esetén használható fel. Más kedvezményekkel nem vonható össze.


» FONTOS: transzferköltség különböző termékkategóriák rendelése esetén «


FOXPOST csomagautomata:


Állandóan mozgásban van, nem tudja otthon átvenni a rendelését? Kérje megrendelését a FOXPOST csomagautomaták bármelyikébe!Partnerünk elérhetőségei:


Telefonszám: +36 1 999 0369
E-mail: info@foxpost.hu
Weboldal: www.foxpost.hu


A FOXPOST ügyfélszolgálata munkanapokon 9 és 21 óra között fogadja hívását.


Mikor helyezik a csomagot az automatába?


A fényképes termék az elkészülést követő munkanapon kerül elhelyezésre a csomagautomatába.


Hol találhatóak FOXPOST csomagautomaták?


A FOXPOST csomagautomaták bevásárlóközpontokban érhetőek el. Országosan már 118 csomagautomata működik, mely szám csak folyamatosan bővül!


Milyen fényképes termékek kérhetőek FOXPOST csomagautomatába?


Az elhelyezendő csomag maximum 60x36x62 cm nagyságú lehet.


Hogyan jutok hozzá a megrendelt fényképes termékhez?


Mind online, mind a CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során könnyedén kiválaszthatja a legközelebbi FOXPOST csomagautomatát, az átvételi pont kereső segítségével. A kiválasztást követően kérjük, írja be a mobilszámát (Fontos: magyar mobil telefonszám, speciális karakter és szóköz nélkül pl. 06201234567) az adott mezőbe – ez eltérő lehet a regisztráció során megadott telefonszámtól. A csomag elhelyezéséről egy értesítő SMS-t és emailt fog kapni, benne a nyitókóddal, mellyel kinyithatja a csomagot rejtő automata ajtaját.


Mennyibe kerül a fényképes termékek átvétele a FOXPOST csomagautomatákból?


Az átvétel díja bruttó 599 Ft.

Amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot, használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot és megrendelését ingyenesen veheti át! A kupon egy termékcsoportból történő, 20 000 Ft-ot meghaladó értékű megrendelés esetén használható fel. Más kedvezményekkel nem vonható össze.

 


» FONTOS: transzferköltség különböző termékkategóriák rendelése esetén «


Fizetési módok:


Személyes átvétel esetén:


Az elérhető fizetési módok üzletenként változóak. Erről információkat közvetlenül az átvételi pontként kiválasztott üzlettől szerezhet.


Házhoz szállítás esetén:


Utánvét


Az utánvételi díj bruttó 200 Ft.


Utánvét választása esetén a megrendelt termékek árát a futár számára szükséges kifizetni a rendelés kézbesítésekor, a szállítási díjjal és az utánvételi díjjal együtt. A fizetési mód kiválasztásával számlázási címtől eltérő szállítás cím megadása nem lehetséges.Bankkártya


A bankkártyás fizetés mind online, mind Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során is lehetséges - kizárólag bankok által kibocsátott Visa és Mastercard kártyák használatával. Az összeg levonása a számláról a fényképes termék tényleges gyártása után történik meg, nem a rendelés leadás pillanatában. Amennyiben megrendelése sikertelen az összeg csak zárolva lesz a számláján, nem kerül levonásra. Ezen fizetési mód kiválasztásával lehetősége van a számlázási címtől eltérő szállítási címet beállítani.


FOXPOST átvételi pont esetén:


Utánvét


Az utánvételi díj bruttó 200 Ft


Utánvét választása esetén a megrendelt termék árát a helyszínen, bankkártya terminálon keresztül egyenlítheti ki a szállítási díjjal és az utánvételi díjjal együtt.


Bankkártya


A bankkártyás fizetés mind online, mind Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során is lehetséges - Visa és Mastercard kártyák használatával. Az összeg levonása a számláról a fényképes termék tényleges gyártása után történik meg, nem a rendelés leadás pillanatában. Amennyiben megrendelése sikertelen az összeg csak zárolva lesz a számláján, nem kerül levonásra.

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.