CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes bögrék
Egyedi fényképes bögre rendelés otthon

Minőségi kerámiából készített fényképes bögrék széles választékban!

FÉNYKÉPES BÖGRE

FÉNYKÉPES BÖGRE

Hogy igazán jól kezdődjön a nap!

A fényképes bögre segítségével ragyogóan indul a nap! A fantasztikus stílusmintákkal még egyedibbé teheti a bögrét. Kiváló minőségű kerámiából készült, jobb- és balkezes változatban egyaránt kapható.

2990 Ft-tól*
ZOMÁNCOZOTT BÖGRE

ZOMÁNCOZOTT BÖGRE

Forrón szereti?

A kultikus bögre bírja a hideget és a meleget is.

4490 Ft-tól*
PANORÁMA BÖGRE

PANORÁMA BÖGRE

Kedvenc fotója körös-körül!

Lehetősége van 19 × 8 cm-es méretben gyönyörködni legszebb felvételeiben! A panoráma fényképes bögre nyomtatási méretének köszönhetően fényképét minden oldalról megcsodálhatja.

3590 Ft-tól*
PORCELÁN BÖGRE

PORCELÁN BÖGRE

Az elegáns napindító!

Reggelihez, ebédhez, vagy az esti teázáshoz: a kedvenc pillanatokat megörökítő egyedi fényképes porcelán bögrével szerettei mindig Önnel lesznek. Magas, kecses formájával és a kiváló, fényes porcelán anyagra nyomtatott fotóval bárkit levesz a lábáról!

4990 Ft-tól*
BÖGRE SZÍNES BELSŐVEL

BÖGRE SZÍNES BELSŐVEL

Hogy színesen induljon a nap!

A színes belsejű fényképes bögre most öt különböző belső színnel, online megrendelhető. A szerkesztő programmal egyedi bögréje gyorsan, könnyedén elkészíthető, kedvenc fényképe segítségével!

3990 Ft-tól*
LATTE BÖGRE

LATTE BÖGRE

Induljon a lehető legjobban a nap!

Az egyedi fényképes latte bögre - társaihoz hasonlóan - kiváló minőségi kerámiából készül! Kedvenc fényképe szinte körülöleli a latte pohár csillogó, fehér felületét, így jobb- és balkezesek is egyaránt használhatják.

4490 Ft-tól*
KIS LATTE BÖGRE

KIS LATTE BÖGRE

A reggeli ébresztő kávéhoz!

Beszállókártya az élményteli pillanatokhoz - 320 ml térfogat és legkedvesebb fotója panoráma formátumban! Kis latte bögre készítés szinte percek alatt, az élmény viszont örök, hiszen a kedvenc fotó mosolyog vissza a bögréről.

3990 Ft-tól*
VARÁZSBÖGRE

VARÁZSBÖGRE

Egyszerűen varázslatos!

Ha forró folyadékot tölt a varázsbögrébe, megjelenik az Ön egyedi fényképe. Ha a fényképes varázsbögre kihűl, felülete ismét fekete színű lesz. Élje át a varázslatot újra meg újra!

3990 Ft-tól*
PANORÁMA VARÁZSBÖGRE

PANORÁMA VARÁZSBÖGRE

Melyik kép rejtőzhet itt?

Könnyen kitalálhatja, hiszen meleg folyadékot kell töltenie a bögrébe, így azonnal láthatóvá válik a panoráma méretű kép. Amint kihűl a fényképes panoráma varázsbögre, a felülete újra fekete lesz.

4490 Ft-tól*
ALUMÍNIUM KULACS

ALUMÍNIUM KULACS

Megnyerő társ az iskolában, sportban és szabadidőben

Helyezze el kedvenc fotóját panoráma méretben. Díszítse attraktív design kiegészítőkkel és feliratozza szöveggel! A fényképes alumínium kulacs nem csak sportolók számára tökéletes ajándék!

4390 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.