Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

INSPIRÁCIÓ

CEWE FOTÓKÖNYV anyák napjára

„Az év legfontosabb történései” sablon

Szívből jövő, személyes, egyedi: a három ismérve az igazán különleges ajándéknak.

A CEWE FOTÓKÖNYV tökéletes módja annak, hogy megmutassa az ön számára legfontosabb embereknek az őszinte érzéseit. Ahogy a mondás is tartja, egy kép felér ezer szóval.

Legyen szó akár egy kismamáról, a „világ legjobb anyukájáról” vagy egy olyan személyről, aki az ön életében a „pótanya” szerepet tölti be, egy gondosan összeállított anyák napi CEWE FOTÓKÖNYVVEL garantáltan olyan ajándékot készít, amely szerelem lesz első látásra.

Inspirációként szeretnénk bemutatni Daniela Hoggs’ CEWE FOTÓKÖNYVÉT, amit az Édesanyjának, Marianak készített. Maria három gyermek édesanyja és a lánya úgy döntött, hogy egy CEWE FOTÓKÖNYVBEN örökíti meg az elmúlt évek legszebb közös pillanatait.

Tekintsen bele a CEWE FOTÓKÖNYVBE

Daniella „Az év legfontosabb történései” sablont választotta, mivel ez a dizájn tele van páratlan elemekkel, melyek tökéletesen illenek az anyák napjához. A sablon pasztellszíneket, finom vonalú növénymintákat és rengeteg inspiráló idézetet tartalmaz. „Az év legfontosabb történései” tökéletes keretbe foglalja a legszebb családi emlékeket.

Annak érdekében, hogy még különlegesebbé tegye az ajándékot Daniella arany effektlakkozást választott, amely gyönyörűen kiemeli a szöveget a borítón. Az alkotó célja az volt, hogy egy csúcsminőségű fotókönyvet adjon ajándékba Édesanyjának és ez az effektlakk nemcsak elérte a kívánt hatást, hanem szemet gyönyörködtetővé is tette a fotókönyvet. Ezzel az arany szöveggel Maria fotókönyve mindig jól láthatóan fog ragyogni a könyvespolcon.

Daniella a méltán népszerű nagy panoráma formátumú fotókönyvet választotta. Ez a méret tökéletes a családi történetek dokumentálásához, nem is csoda, hogy ez az egyik legkelendőbb fotókönyv formátum A „nagy panoráma” fotókönyv rengeteg helyet biztosít a boldog pillanatokat megörökítő fotóknak, miközben a mérete tökéletesen illeszkedik bármelyik könyvespolcra.

Tipp: Díjnyertes CEWE FOTÓVILÁG szoftverünk nagyban megkönnyíti a fotókönyv szerkesztést. Pár kattintással ön is könnyedén telepítheti az ingyenes szoftvert.

Most vissza a történethez…

Ahogy láthatják, Maria odáig volt a CEWE FOTÓKÖNYVÉRT és alig hitt a szemének, amikor először átlapozta. Mióta megkapta, már vagy ezerszer elővette.

Most Önön a sor, hogy meglepje Édesanyját e jeles ünnepen egy szívet gyönyörködtető különlegességgel. A megannyi szép emléket rejtő CEWE FOTÓKÖNYVVEL egyedi módon viszonozhatja azt a rengeteg szeretetet, amit kapott tőle az évek során.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön első kézből újdonságainkról és kedvezményeinkről!

További információ

A feliratkozással Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, amelyet az oldal alján talál.

Már csak 1 kattintás

a sikeres hírlevél feliratkozáshoz

Adatvédelmi okokból hamarosan megerősítő e-mailt küldünk. **Az ingyenes hírlevélre való feliratkozás megerősítéséhez, kérjük, kattintson az e-mailben szereplő megerősítő linkre. **Természetesen bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

Sajnáljuk

Valami hiba történt

A hírlevelünkre való feliratkozás sajnos sikertelen volt, elképzelhető, hogy már korábban feliratkozott. Kérjük, ellenőrizze levelező rendszerében, vagy kísérelje meg a feliratkozást egy későbbi időpontban.