Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
A karácsonyra feldíszített nappali asztalon egy asztali naptár áll egy szerelmespár fényképével. Rajta egy pár fotója, fölötte pedig a „2022 - 12 ok, amiért szeretlek” felirat.

Kreatív tippek

Romantikus asztali naptár: Sok kis szerelmi vallomással

Ajándékozzon szerelmének egy személyre szabott, érzelmekkel teli asztali naptárat.

Legyen szó a jó beszélgetésekről, közös nevetésekről vagy a különleges jelleméről: biztosan sok okot tud mondani arra, hogy miért szereti a partnerét. Ezek közül tizenkettő indok helyet is kaphat egy-egy havi oldalon a saját tervezésű asztali naptárjában. Közös fotóikkal kiegészítve ez az ajándék garantáltan egy igazi romantikus meglepetés lesz karácsonykor.

Kreatív naptár a kedvesének

Egy női kéz tartja az asztalon lévő asztali naptárat. Egy nőt ábrázol, aki cappuccinót iszik. Balra egy csésze cappuccino látható. A januári oldalon ez áll: „Mert te készíted a világ legjobb cappuccinóját”.
Fektessen hangsúlyt a naptárában az apró, szeretetteljes üzenetekre.
Tervezze meg asztali naptárát most

Készítse el személyes asztali naptárát a CEWE Fotóvilág szoftverben vagy az online szerkesztőprogramban: miután kiválasztotta a kívánt formátumot, döntsön a kreatív naptár sablonjáról. Így szövegeket, háttereket és clipartokat adhat az oldalakhoz, például ezzel az üzenettel: „Szeretlek, mert te készíted a világ legjobb kávéját”. Hiszen a mindennapi apróságok azok, amelyek szebbé és különlegesebbé teszik a közös életet.

Színek és tónusok

Egy női kéz tartja az asztalon lévő asztali naptárat. Egy nőt és egy férfit ábrázol, akik túráznak. A februári oldalon ez áll: „Mert veled mindig élmény a túrázás”.
Túrázás, kerékpártúrák, teniszezés – megörökített közös programok.

A betűtípus háttereként használjon egy téglalap alakú clipartot a „Clipartok” kategóriából. Hozzon létre rajta egy új szövegmezőt, és fogalmazza meg kedves szavait. Tippünk: Használjon hasonló, különböző árnyalatú színeket a háttérhez, a szövegmezőhöz és a cliparthoz. Ez nyugalmat és eleganciát kölcsönöz a naptár megjelenésének, így összhangot sugározva. Teljesen Önre van bízva, hogy ezt a kreatív ötletet a naptár minden lapján máshogy jeleníti meg, vagy az egész fényképes naptár esetében ragaszkodik egy színsémához.

Meleg színek a szívmelengető pillanatokhoz

Egy női kéz tartja az asztalon lévő asztali naptárat. Egy szerelmespárt ábrázol egy hajón. A márciusi naptárlapon a következő felirat olvasható: „Mert olyan romantikus vagy”.
A naptárban szenteljen egy egész havi oldalt egy különleges pillanatnak.

Színek kiválasztása a fotóról: Így készítse el
Szakmai tippünk: A kifejezetten dekoratív megjelenés érdekében használja a fotók színeit a tervezéshez. Ehhez A Clipart szerkesztése panelen kattintson a „Módosított” színre, A megjelenő ablakban a „Szín kiválasztása” lehetőségre, majd ott a „Szín kiválasztása a szerkesztőfelületről” opcióra, és kattintson az egérrel arra a színre a fényképén, amelyet a cliparthoz szeretne használni.

Szívből jövő szavak

Egy női kéz tartja az asztalon lévő asztali naptárat. Egy szerelmespár látható rajta. A decemberi naptárlapon ez áll: „Mert elfelejtjük azokat az időket, mikor beszélgetünk”.
Mesélje el kedvesének, hogy milyen sokat jelent Önnek kettejük kapcsolata.

Nehezen találja a megfelelő szavakat szerelme kifejezéséhez? Ne aggódjon: nem csak a nagy gesztusok csalnak mosolyt kedvese arcára. Gyakran a közös emlékek, hobbik vagy szokások emlékei azok, amelyek leginkább összekötik önöket. Talán van egy különleges szavuk vagy mondatuk,, ami mindkettejük szívét megmelengeti. Esetleg egy aranyos becenév, amelyet szívesen megörökítenének egy naptár oldalán.

A CEWE csapata kellemes időtöltést kíván a naptár szerkesztéséhez.