Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy gyermek áll az íróasztal mellett. Fölötte egy tábla lóg, rajta különböző kis, felcsatolt tárolókkal, amelyekben író- és kézműves eszközök vannak.

Kreatív tippek

Stílusos tábla író- és kreatív eszközök számára

Egy saját készítésű táblával az iskolások megalkothatják személyre szabott eszköztárolójukat. Itt mindent elhelyezhetnek, amire szükségük van az iskolában és a kreatív tevékenységek során.

Ahelyett, hogy a tollakat, ollókat, ecseteket és egyebeket közvetlenül az íróasztalon tárolnák, egy eszköztároló segítségével gondoskodhatnak arról, hogy minden helytakarékosan és dekoratívan a fal felett lógjon. Készítsék el a táblát együtt a gyerekekkel, és kialakíthatják a különböző dobozok és más tárolási lehetőségek segítségével, hogy azok megfeleljenek a gyerekek igényeinek. A saját fotók, díszek és színes elemek pedig még személyesebbé teszik az eszköztárolót.

Kartondobozok, olló, vonalzó, ceruzák és zsírkréták, fényképek és egy üres tejesdoboz hever az asztalon.
A kézműves eszközön kívül szüksége lesz személyes fényképekre is, azonnali fényképek formájában.

A szükséges eszközök:

Példánkban a falaphoz 40 x 60 méretű táblát választottunk. A nagy doboz mérete 19,5 x 23,5, a közepesé 24 x 12, míg a kicsié 15 x 10 centiméteres.

Keresse meg az Önhöz legközelebbi CEWE Fotóterminálunk bármelyikét

Készítse így:

A kezek egy kartondobozt vágnak fel egy vágóeszközzel és egy vonalzóval. Az asztalon más kézműves eszközök is vannak.

Először készítse el az összes tárolót.

Hajtogasson a kartonból dobozokat, hagyja nyitva mind a hátsó részt, mind a tetejét, ahol később a ceruzák és egyéb dolgok lesznek. Esetleg ragasszon az üres dobozokra színes kartont.

A kezek egy fényképet csatolnak egy kartondarabhoz, amelyen festékcsövek láthatók. Az asztalon különböző kézműves eszközök vannak.

Tegye még személyesebbé fotókkal.

Engedje szabadjára a kreativitását: Használjon dekorációként egyveleget gyermekfotókból és a tárolókba kerülő eszközök felvételeiből. Az azonnali fotókhoz egy CEWE Fotóterminálon színes keretet adhat, és kinyomtathatja őket. A képeket vagy közvetlenül a dobozokra ragassza fel, vagy először egy kicsit nagyobb kartondarabra alapként.

Egy kéz egy saját készítésű ecsettartót tart egy gyermekfotóval a tábla fölött. Az asztalon különböző kézműves eszközök vannak.

Először készítse el, majd ragassza fel.

A bonyolultabb tárolási lehetőségeket, mint például az ecsettartót, teljesen össze kell szerelni, mielőtt az eszköztartóhoz rögzíti. Ehhez a tárolóhoz ragasszon egy darab papírt egy valamivel kisebb kartondarabra. Erre helyezzen egy dobozt, szintén egy fotóval a tetején. Ezután ragasszon rá egy csillagot vagy más formát kartonból dekorációként.

A kezek a forró ragasztópisztollyal ragasztót kennek a tárolókra. Alul a tárolók már rögzítve vannak.

A táblára

A ragasztópisztollyal rögzítse az egyes tárolókat a táblára. Ehhez három oldalra kenje fel a ragasztót, és néhány másodpercig nyomja az egyes dobozokat - nyitott oldalukkal felfelé – a táblára. Tipp: Ragasztás előtt egyszer próbaképpen helyezze fel az összes tárolót a táblára, hogy megtalálja a megfelelő elrendezést.

A kezek egy dobozt rögzítenek. Rá van ragasztva egy iskolás gyermek fényképe.

Az íróasztalom, a ceruzáim

Az iskolás gyermekről készült fotók természetesen jól illenek az íróasztal fölötti tárgyakhoz is. A fotó színes szegélye szép kontrasztot képez a kék dobozokkal. Ragasztóval rögzítse a fotókat a használati tárgyakon lévő tárolókra. Nyomja le a képeket néhány másodpercig, amíg az egész meg nem szárad.

Minden, amire az iskolásoknak szüksége van

A kéz egy füzetet tesz a tárolóba. Rajta egy iskolás gyerek fotója.
A tárolóban még a jegyzetfüzeteknek is van hely.

Az író- és festőeszközök mellett a gyerekek a nagyobb tárolóikban például füzeteket és jegyzettömböket is elhelyezhetnek. Tipp: Használjon két csavaros kampót és egy fapálcát a kisebb tekercsek tárolásához. A ragasztófólia vagy szalag egyszerűen rögzíthető rájuk, és könnyedén lehúzható a kívánt mennyiség.

Jó szórakozást a kézműveskedéshez