Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Kint a szabadban egy napsütötte asztallapon van egy festhető papírtakaró, amin egy kinyitott fémdobozban és amellett színes ceruzák, illetve kiszínezendő képek láthatóak.

Kreatív tippek

Gyereknapi színkavalkád: Színes ceruzák egyedi fényképes fémdobozban

A kreativitásnak most már csak a képzelet szabhat határt a színes ceruzáinkkal, melyeknek fémdobozát legszebb fényképe díszíti. Olvassa el cikkünket és tudjon meg még többet erről a remek ajándékról.

Legyen szó születésnapról, első napról az iskolában, vagy csak egy átlagos szombat délutánról; a gyermekek szemüvegén keresztül mindig színesebb a világ. Ha szeretné, hogy gyermeke a szabad perceiben kreatívan elfoglalja magát és elmerüljön az alkotás örömében, ajándékozzon neki gyereknapra Faber-Castell színes ceruzákat egyedi fémdobozban. Ez a csodákkal teli doboz saját fotókkal tervezhető és tizenkét kiváló minőségű Color Grip színesceruzát tartalmaz, egyet-egyet minden különleges emlékhez.

Ragadjon ceruzát és indulhat a kaland!

Egy lány ül az asztalnál, és egy színező képet néz. Jobb kezében színes ceruzát tart. Az asztalon színes ceruzák fémdobozban és színes szívószálak láthatók.
Bájos színezők gyermekeknek, amik csak a kis művészeket várják

Találja meg a megfelelő fényképes ajándékot

A gyereknapi zsúr tökéletes kelléke a ceruzakészlet és néhány színező. Kedves állatos rajzok, festői tájak vagy aprólékos munkát igénylő mandalák – az ifjú művészek számtalan motívum közül választhatnak. A ceruzakészlet attól válik igazán különlegessé, hogy fém tartódobozának fedelére egyedi dizájnt helyezhet. Válasszon élénk színeket és vidám motívumokat. A fotókat és a kialakítást egyszerűen megszerkesztheti online, vagy a CEWE FOTÓVILÁG rendelőszoftveren keresztül. A színes ceruzákat rejtő fényképes ceruzatartó minden alkalomra tökéletes kiegészítő, erről tippjeinket olvasva Ön is megbizonyosodhat.

Tervezési tippek

Az asztalon színes ceruzák vannak egy gyermekfotót és virágmintát ábrázoló fémdobozban, továbbá kiszínezendő kép.

Virágos design és színező, a tökéletes kombináció

Egy esküvő mindenki számára különleges pillanat, beleértve a gyerekeket is. Ha szeretné, hogy a fiatal vendégek elfoglalhassák magukat, amíg a szüleik beszélgetnek és élvezik a meghitt pillanatokat, akkor mindenképpen készüljön egy gyermekbarát sarokkal a nagy napra. Itt a kis művészek színezhetnek és rajzolhatnak, amihez tökéletes kellék a Faber-Castell színes ceruzákkal egyedi fémdobozban. A borítón például szerepelhet egy fotó az ifjú párról, vagy ha még személyesebbé szeretné tenni, akkor minden gyermeknek készíthet egy saját dobozt a fényképével vagy óvodai jelével. Virágos mintákkal és szíves motívumokkal még ünnepibbé varázsolhatja a dobozt. Online rengeteg virágmintás színezőt találhat, ami stílusában passzol az esküvőhöz is.

Az asztalon egy gyermekfotót és az iskolakezdéshez passzoló állatmintát ábrázoló fémdobozban színes ceruzák vannak, továbbá egy színezhető kép.

Színes iskolakezdés

Számtalan lehetősége van különböző színekkel és motívumokkal egyedivé varázsolni a fém ceruzatartót. Az iskolakezdéshez például a témához illő dizájnt javasoljuk, a fotó mellé kerüljenek füzetek, papírrepülő és iskolatáska a fém dobozra. Gyermeke nevével és fényképével biztosra mehet, hogy senkivel nem cseréli össze a ceruzatartót az iskolában. Minden iskolakezdés előtt álló gyermek garantáltan nagy örömmel fogja használni a színesceruzákat.

Az asztalon színes ceruzák vannak színes víz alatti világot ábrázoló fémdobozban és hozzáillő színezővel.

Színes születésnapi ajándék

Gyermeke születésnapjához tökéletes kellékek a színes ceruzákkal teli egyedi fényképes fém ceruzatartó és egy nagy adag színező. A partin résztvevő gyermekek a buli után hazavihetik a saját fényképes ceruzatartójukat és színezőjüket, így a különleges születásnap emléke örökre velük maradhat.

Nyárias színező party

A pázsiton lévő asztalt papírterítő borítja. Színező képek láthatóak rajta, melyek egy része már ki is van színezve. Mellette egy kinyitott fémdobozban színes ceruzák vannak.
Minden, amire a gyerekeknek szükségük van a mókához: A színezőállomáson a partivendégek azonnal kipróbálhatják új ceruzáikat.

Színes programok: egy vidám nyári színezőparti mindenki kedvenc programja lesz. Mindössze színes ceruzákra és színezőkre lesz szükség. Színes időtöltés: A színezőállomás egyedi ötlet bármilyen partira. Mindössze színes ceruzákra és gyermekbarát színezőkre lesz szüksége. Az interneten rengeteg ilyen színező mintát talál, ha szeretné, ezeket tematikusan is összeválogathatja. A kislányoknak nyomtasson virágos, hercegnős mintákat, a kisfiúknak pedig kalózos vagy állatos sablonokat. A Faber-Castell színes ceruzák egyedi fémdoboza szintén szerkeszthető olyan módon, hogy passzoljon a színezőparti tematikájához. A Color grip ceruzákkal a gyerekek műveinek csak a képzelet szabhat határt.

Unaloműző percek

Egy nyári kerti asztalon két rajzoláshoz használható alátétlap van odaállítva a virágcserepek mellé - az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen. Motívumokat ábrázoló lapok vannak rájuk csíptetve. A motívumok egy része már ki van színezve. Az előtérben egy fotóval ellátott fémdoboz látható, melyből néhány színes ceruza kilóg.
A színezők ideálisak abban az esetben, ha le szeretné kötni a fiatal vendégek figyelmét a partin.

Színes ceruzák, ceruzatartó és képek: Egyedi, fényképes ceruzatartó tervezésre felkészülni és aztán indulhat is a színezős délután!

Jó szórakozást kíván a kis művészeknek a CEWE csapata!

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával