Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy naptár lóg a falon a nappaliban a komód fölött, melynek a borítóján két lány látható.

Szerkesztési tippek

Ettől elolvadnak a nagyszülők: fényképes falinaptár gyerekrajzokkal

Az unokák és a nagyszülők közötti kapcsolat gyakran nagyon különleges. A fényképes naptárral megmutathatják a nagymamának és a nagypapának, hogy mennyire élvezik az együtt töltött időt, és emlékeztethetik őket arra, hogy megannyi közös élmény vár még rájuk!

Ezt az ajándékot minden nagyszülő megkönnyezi majd! A klasszikus családi fotók mellé helyezze az oldalakra az unokák rajzait, még személyesebbé téve a naptárt. Egyszerűen szkennelje be a gyerekek alkotásait, és tervezzék meg együtt a hónapokat!

Találja meg a megfelelő falinaptárt

Mivel a falinaptár sok kis műalkotást kíván bemutatni, ezért érdemes nagyobb formátumot választani. Az A3-as méret már elegendő teret biztosít a fényképeknek és a rajzoknak ahhoz, hogy jól érvényesüljenek.

Rajzolás, szkennelés, és mehet is a naptárba!

A naptár lapján ez áll "Veletek a legfinomabb a fagyi". A bal oldalon egy festett fagylalttölcsér látható.
A gyerekek rajzait könnyen digitalizálhatja szkennerrel, majd fényképként beillesztheti a naptárba.

A naptár elkészítésébe vonja be gyermekeit már az első lépéstől. Az előkészítő munkához a kis művészeknek filcekre és színes papírra lesz szükségük. Fagyizás, korcsolyázás, szülinapi tortasütés, strandolás, és így tovább: minden hónaphoz rajzoljanak valamit. Mit szeretnének jövő évben a nagymamával és a nagypapával együtt átélni? Milyen közös programokra vágynak?

A kész műveket ezután szkennelje be, vagy fotózza le, és egyszerűen hívja be a képeket a CEWE Fotóvilág szoftverbe, majd húzza a kívánt naptárlapra.

Fotók és rajzok keverése

A naptár lapján két gyerek és a "Veletek a legszebb az erdőben sétálni" szöveg látható.
Dupla öröm: helyezzenek szívhez szóló szöveges üzeneteket a fotókra.

Meseolvasás, séta az erdőben, játék a parkban, óriási kacajok a boltban – minden apró, hétköznapinak tűnő pillanatban ott a boldogság, melyekre öröm visszaemlékezni. A mobilját bújva biztosan talál ilyen alkalmakkor készült fotókat. Párosítsa a gyerekek beszkennelt, vagy lefotózott rajzaival. Egyik hónaphoz illesszen fotót, míg a másikhoz rajzot. Ha például márciusban van a nagyi szülinapja, akkor kérje meg a kicsiket, rajzolják le, hogyan fogják együtt megünnepelni, majd húzza az alkotást a hónap oldalára. A CEWE Fotóvilág szoftver segítségével írhatnak a képekre kedves üzeneteket is. CEWE-TIPP: A szöveget húzzák a fénykép semleges, akár homogén részére, hogy jól olvasható legyen.

Díszítsék ötletesen az oldalakat!

"Boldog karácsonyt nagymama és nagypapa" szöveg olvasható, továbbá kézzel rajzolt téli kesztyű látható a naptár lapján.
A világos háttér kiemeli a rajzokat és a feliratot.

A tervezéskor használhat clipartokat, de hagyhatja, hogy a gyerekek utólag filcekkel díszítsék ki a kész naptárt. Clipart választékunkban számos szimbólumot és alakzatot talál, melyeket a kis művészek kedvük szerint színezhetnek, alakíthatnak tovább.

CEWE-TIPP: Érdemes világos színű háttereket választani, mint a képen, hogy a gyerekrajzok és a szövegek jól érvényesüljenek. Készítsenek szeretetteljes köszöntőoldalt a nagyiéknak!

Jó szórakozást kívánunk a tervezéshez!