Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Három naptár fekszik egy asztalon karácsonyi dekorációk, csomagolópapír és tündérfények mellett.

Kreatív ötletek

Egyből három: fényképes naptárak azoknak, akik igazán fontosak Önnek

A saját tervezésű naptárak nem csak az ünnepi asztalnál, vagy a karácsonyfa alatt szereznek örömet, hanem hónapról hónapra emlékeztetnek csodálatos pillanatokra. Legyen szó nagymamáról és nagypapáról, keresztülőkről, vagy testvérekről – végigkísér az év során, és kicsit közelebb hozza egymáshoz a szeretteinket.

Többeknek szeretne naptárt ajándékozni, de csak korlátozott ideje van megtervezni? Van egy tippünk az Ön számára: a CEWE Fotóvilág szoftverben készítse el a tizenkét hónap oldalát, és csak a címlapon szereplő képet, valamint egy-két hónapot változtasson meg - például a megajándékozott személy fotóival. Ezzel a módszerrel pillanatok alatt különböző naptárakat hozhat létre.

Találja meg a megfelelő falinaptárt

Nincs még ötlete, hogyan nézzen ki a naptár borítója? Segítünk ihletet szerezni! Következő három javaslatunk könnyen megvalósítható.

Extra tipp: A hónapok lapjai legyenek minimalisták és egyszerűek, így biztosan mindenkinek tetszeni fognak. A személyesebb és színesebb ötletek kerüljenek inkább a borítóra.

Nagyméretű fotó és clipart képzi az alapot

2023-as CEWE naptár családi fotókkal, szépia árnyalatban
A betűtípus alatti clipartok olvashatóbbá teszik a szöveget. Példákban a keresztanyának szóló üzenet egy festékfolton köszön vissza.

Lehet kicsit játékosabb a keresztanyának készülő borító? Helyezzen egy nagyméretű fényképet az egész borítóra. A clipartok között többek között olyan színes foltokat is talál, mint a példánkban szereplő bézs színű, ami itt a szöveg háttereként szolgál. A mintán a "Chin Up Buttercup Cutecaps" és a "DK Midnight Chalker" betűtípusokat használtuk. A 2023-as feliratnál a szív és a keret szintén clipart, melyeket a CEWE Fotóvilág szoftverben is megtalál.

Kezek terveznek egy naptárat a laptopon a CEWE Fotóvilág szoftverben. Karácsonyi fényfüzérek és csomagolópapír mellett három kész naptár van az íróasztalon.
A CEWE Fotóvilág szoftverben clipartok és feliratok segítségével tervezhet egyedi megjelenést, mint példánkban, de egyszerűen használhatja kész naptárterveinket is.

Szépia tónusok és érzelmes fotók

2023-as CEWE naptár családi fotókkal, szépia árnyalatban
Személyes fedlap mindenkinek.

Tizenkét fotó a gyerekekről és unokákról mindig meghatja a nagyszülőket. Lehet akár már maga a borító is egy nagyon érzelmes kép. Ehhez nincs szükség különösebb tervezésre, a színeket egyszerűen kiválaszthatja a CEWE Fotószerkesztőben, melynek megnyitásához kattintson duplán a fotóra. Az effektek közül válassza a szépia szűrőt.

A borító alsó harmadát / negyedét használja ki a szöveg és az évszám feltüntetésére. Példánkban a "Norfolk" betűtípust használtuk Narrow és Serif változatban, a 2023 színben passzoló taupe/bézs árnyalatot kapott.

A fekete-fehér és színek kombinálása

2023-as CEWE Naptár nagyméretű fekete-fehér családi fotóval, rózsaszín betűkkel, becsomagolt ajándék mellett fekszik egy asztalon. 
Egy régi családi fotó remek borítója lehet egy naptárnak.
Egy régi családi fotó remek borítója lehet egy naptárnak.

Használjon egy régi családi fotót! Szkennelje be, és helyezze a borítóra - kedves kontrasztja lesz a lapokon visszaköszönő friss emlékeknek.

Ha nincs kéznél régi fotó, akkor alakítson át egyszerűen egy aktuális képet vintage stílusban. Ehhez nyissa meg a CEWE Fotószerkesztőt, és válassza ki a fekete-fehér szűrőt az effektek közül. A gammakorrekció segítségével világosíthatja a képet, amíg eléri a kívánt hatást. Így a szöveg is könnyebben olvashatóvá válik.

A példánkhoz a "Liebe Erika" és a "Baginda Script" betűtípusokat választottuk. Az évszámnál használt dobozt megtalálja a clipartok között. Színezze a szöveget élénk korallszínűre, és rendezze az elemeket a borítólap felső harmadába.

Tipp a megrendeléshez

Először csak egy naptárat tervezzen. Ha elkészült, mentse el a munkáját, és használja ezt alapul további variációk készítéséhez. Az újonnan szerkesztett naptárakat mentse el másolatként, és adjon nekik új fájlnevet, hogy jobban visszakereshetőek legyenek. Ha mindegyik naptár elkészült, rakja őket egyenként a kosárba, és küldje el a megrendelést.

Ismeri már a naptárakhoz választható ajándékcsomagolásunkat?

Szeretné az Ön által tervezett naptárát stílusosan védelmező formában átnyújtani? Ajándékozzon falinaptárt a magas minőségű, krémfehér tokba rejtve. Az arany dombornyomású díszcsomagolás A4, A3, asztali- és a négyzetes fali naptárak rendelése esetén érhetőek el.