Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy rózsaszín fal előtt színes húsvéti nyuszikból álló füzér lóg, amelyek arcára a családtagok fotói vannak ragasztva. Alatta egy asztal, amelyen húsvéti tojások, sütemények és egy tulipános váza látható.

Kreatív tippek

Készítsen húsvéti dekorációkat a család azonnali fotóiból

Használja sablonunkat és saját képeit, hogy házi készítésű fotófüzért készítsen

Eljött az ideje a húsvéti dekorációknak! Ezzel a DIY fotófüzérrel nemcsak a tavaszt hozhatja be otthonába, de még a gyerekeket is bevonhatja a húsvéti dekorációs mókába. A gyerekek például kivághatják a családtagok arcát az azonnali fényképekből, amiket aztán aranyos nyuszi és tojás alakú papírra ragaszthatnak. Az ehhez szükséges anyagokat könnyedén kinyomtathatja egy Önhöz közeli fotóterminálnál – így pillanatok alatt kézhez kapja fotóit.

Amire szüksége van:

Az asztalon a család kinyomtatott pillanatképei. Mellettük a sablonok, ragasztó, olló, csomagolószalag és különböző papírlapok.
Húsvéti dekoráció egyszerűen: Az azonnali igazolványképeknek köszönhetően a fotók egyből a megfelelő formátumot kapják, így már csak kerekre kell vágni őket.
Azonnali fotókkal kreatívan
Két kéz vágja ki a sablonból a húsvéti nyuszikat. Jobbra tőle a családról kinyomtatott pillanatfelvételek, balra pedig különböző papírlapok.

Háromféle motívum

Töltse le sablonjainkat, és nyomtassa ki őket. Tojás, virág vagy nyuszi? Válassza ki a motívumot, amely később a füzéren fog lógni. Alternatívaként természetesen kombinálhatja a különböző formákat. A kör megfelelő sablonként szolgál az arcokhoz, amelyeket az azonnali fotókból vág ki.

Két kéz rajzol egy húsvéti nyuszit a papírra a sablon segítségével. Mellette a család kinyomtatott azonnali fotói.

Színes nyuszik

Ezt a lépést akár a gyerekek is elvégezhetik. Helyezze a sablont a kreatív papírra, és ceruzával rajzolja körbe a papírt. Használjon négy különböző színű kartont, ha azt szeretné, hogy a húsvéti dekorációja színes legyen. A nyuszis fotók egymás mellett lógnak majd a madzagon. Tipp: Ha az egyszínű dekorációkat kedveli, maradjon egy vagy két színnél.

Két kéz a sablon segítségével kört rajzol egy családtag feje köré. Melléjük kerülnek a kinyomtatott azonnali fotók és a papírból kivágott húsvéti nyuszik.

Az egész család számára

Ahhoz, hogy a húsvéti díszünk igazán személyes legyen, használja a család összes tagjának fényképét. Nyomtassa ki portréikat fotótermináljaink egyikén 6 darabos azonnali igazolványképként, így a motívumok tökéletes méretűek lesznek. Ezután helyezze a kerek sablont az arcokra, és ceruzával rajzoljon körvonalat a fotókra.

Két kéz ragasztja a családtagok kivágott fotóit a papírból készült húsvéti nyuszikra.

Személyre szabott húsvéti nyuszik

Miután kivágta az arcokat az azonnali igazolványképekből, kenje meg a hátlapokat egy kis ragasztóval, majd rögzítse a fotókat a nyuszifejekre. Így ad arcot a húsvéti nyusziknak, amelyeket később „szemből” láthat a füzéren. A megmaradt nyuszikra egy fehér pompont ragaszthat.

Két kéz kis masnikat ragaszt a családtagok kivágott fotói alá. Mellette van a majdnem elkészült füzér.

Húsvéti nyuszik madzagra felfűzése

Ragasztóval rögzítse a nyuszikra a masnikat és a pomponokat. A masnikat a nyuszik nyakához, a pomponokat pedig közvetlenül a lábak fölé helyezze. Egy tű és egy zsinór segítségével fűzze fel a húsvéti nyuszikat egyenként a fülüknél fogva, hogy füzér készüljön belőlük. Felváltva helyezze fel a különböző színeket és pomponos nyuszikat.

Változatos tavaszi dekoráció

Az asztalon két változatban is van egy kreatív papírból készült húsvéti girland. Az egyik húsvéti tojásokból, a másik kis virágokból áll.
A sablon különböző formákat kínál: Választhat tojások, virágok és nyuszik közül, vagy kombinálhatja az összes motívumot is.

Húsvéti füzérsablonunknak köszönhetően a kézműves papírt tojásokká vagy virágokká is alakíthatja. Ha a tojásokat választja húsvéti dekorációnak, ragassza az azonnali fotókat az egész papírra. Ehhez válassza ki az azonnali igazolványképek nyomtatását a fotóterminálon. A virágokhoz használja a 6 fotóból álló azonnali igazolványképünket.

Ideális ajándék húsvétra

Egy asztalon két cserepes növény, húsvéti kekszek, egy tálban pedig színes tojások vannak. A cserepes növények mindegyikében egy-egy színes kartonból készült, kézzel készített nyuszi van. A nyuszik fejére két gyermek arcfotója van ragasztva.
Egyszerű fapálcákkal a fotókból és nyuszi sablonból aranyos ajándékokat készíthet a húsvéti villásreggelihez.

Ahelyett, hogy az összes nyuszit felfűzné a füzérre, készíthet belőlük különálló dekoratív ajándéktárgyat, amelyeket tavasszal cserepes növénybe tehet. Ez remek ajándék lehet a nagyszülőknek húsvétra. Ragasszon egy fapálcát a nyuszi hátuljára, vágjon ki egy másik nyuszit a sablon segítségével, és egy kis ragasztóval rögzítse a fapálca másik oldalára. Ragasszon hozzá egy fényképes arcot az elejére és egy pompont a hátuljára – és máris kész a személyre szabott nyuszi dísz.

A CEWE csapata jó szórakozást kíván a húsvéti kézműves foglalkozáshoz!

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával