Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Fotós ajándékdoboz személyes utalvánnyal

Kreatív tippek

Húsvétkor is személyes - öt tipp saját töltésű fotós ajándékdoboz készítéshez

Nico Lindner

A tudatosan a partnernek vagy a családnak szentelt szabadidő megfizethetetlen: A húsvéti ünnepek lehetőséget kínálnak az összetartozás ünneplésére is. Ha nem lehetnek együtt személyesen küldjön szeretteinek postán egy fényképes ajándékdobozt!

A doboz tökéletes jele az elismerésnek is: látszik, hogy gondosan és szeretettel állította össze! A fényképek kiválogatásától kezdve, a saját töltésű dobozok tartalmának kitalálása közben - a megajándékozott biztos lehet benne, hogy Ön folyamatosan rá gondolt!

Az alábbi öt tipp egyike az Ön fotós ajándék dobozát is gazdagítani fogja majd, ebben biztosak vagyunk!

Együtt töltött idő

Mit szólna egy utalványhoz? Egy közös vacsorára vagy kirándulásra a kedvenc úti céljukhoz? Valamikor biztosan eljön az ideje!

Egy közös mozizás, vagy egy piknikkel összekötött biciklitúra során is készülhetnek közös képek, amelyek később jó ajándékalapul szolgálnak.

Egy kupont is szuperül el lehet rejteni a fotós ajándékdobozban!

Fotós ajándékdoboz nyitott tolókával
Duplán személyes és egyedi: fotói és az Ön által választott ajándék teszi egyszerivé az fotós ajándékdobozt.

Barkácsolás vagy festés? Akár mindkettő!

A legtöbb gyerek azonnal lázba jön, ha lehetősége adódik a nagyszülőknek ajándékot barkácsolni vagy festeni valamit! Engedje szabadjára, ha legközelebb elkapja őket az alkotás láza! Egy, az asztallapot megfelelően védő alátét, ragasztóstift és egy tompa hegyű olló - máris kezdődhet a régebbi újságok szabdalása és a ragasztott kollázs készítése!

Emlékek, amelyek megmaradnak

Ismeri fotómágneseinket? Méretükből adódóan csodálatosan alkalmasak egy fotós ajándék doboz díszítésére, de a megajándékozott lakásában is tökéletesen a helyükre teszi üzeneteit. Szinte minden háztartásban használják jegyzetelésre a hűtőszekrényt vagy más fémfelületet. De melyik üzenet kihez tartozik? A lakók nevével vagy fotójával ellátott mágnes azonnal megválaszolja a kérdést!

Oldalra nyíló fotós ajándékdoboz - a doboz belseje egy már becsomagolt ajándékot rejt.
Az első lépések egyike: a fotós doboz jobb oldalának kinyitás után az ajándék a dobozba helyezhető.

Személyes üzenet

Egy fénykép sokszor többet mond ezer szónál. Egy személyes ajánlás vagy levélke azonban még jobban növelheti az ajándék értékét. Mondja el például, mit értékel a legjobban a másikban, és miért fontos része az életének. Mondjon köszönetet a közös élményekért! Örüljön az ajándékozottal együtt a jövendőbeli örömteli pillanatoknak! Meg fog lepődni, milyen varázslatot tud okozni néhány egyszerű szavacska. Legyen bátor!

Azonnali élvezet

Házi lekvár kis üvegekben, a gyerekekkel együtt sütött húsvéti süti, tea variációk vagy praliné különlegességek: fotós ajándékdobozunkat mindenféle ízletes örömpillanattal gazdagíthatja.

A különlegességek utalhatnak a következő közös kirándulás úticéljára is, az ajándékozottnak ez alapján kell kitalálni, hova menne el vele szívesen.

Hogy a kirándulásra végül sor kerül-e, már nem is olyan fontos. Ami igazán számít, hogy gondolt az ajándékozottra, és sikerült igazán egyedi meglepetéssel készülnie. Sok-sok örömet kívánunk az ajándékozáshoz!

A fényképes ajándék doboz oldalának ragasztása látható. A ragasztószalag védőfóliájának eltávolítása, és az ajándék behelyezése után az ajándék újra lezárható.
Gyors és egyszerű: Miután behelyezte a doboz tartalmát, zárja le az oldalát a mellékelt ragasztószalaggal.