Kreatív tippek

Vidám, színezéssel eltöltött órák otthon

Kreatív elfoglaltság: ezek a feltűnő, kiszínezhető képek igazán jókedvre derítenek.

Ha a gyerekek otthon már nagyon unatkoznak, akkor eljött az ideje a színezésnek – mégpedig a teljes színskálát felhasználva. A színezés nemcsak megnyugtató elfoglaltság, hanem igazán élvezetes is, jókedvre derít és kikapcsol – ez méginkább igaz az általunk kínált változatos motívumokra. 11 db szórakoztató színező dizájnt készítettünk Önnek, melyek garantáltan gondoskodnak a jó hangulatról. Az ingyenes sablonok PDF-ként letölthetők és kinyomtathatók innen.

Alternatív megoldásként meg is rendelheti a dizájnokat Üdvözlőkártyaként a CEWÉ-től, hogy majd elküldhessék a kiszínezett kis műalkotásokat barátaiknak és családtagjaiknak. Mindez hogyan működik? Megtudhatja cikkünkből.

A nyomtatáshoz szükséges sablonok itt tölthetőek le:

Élettel teli kis műalkotások

Alternatív megoldásként a dizájnok Üdvözlőkártyaként is megrendelhetőek, így a szépen kiszínezett műalkotásokat el tudják küldeni a barátoknak, rokonoknak. A lehetőségeket, és a megvalósítást mutatjuk cikkünkben.

Kisgyermek kezek színes ceruzával szivárványmotívumot színeznek egy hajtott üdvözlőkártyán. Mellette az asztalon még két kártya és sok színes ceruza látható.
Rendelje meg a színezőket üdvözlőkártyaként, és lepje meg vele barátait, családtagjait.
Üdvözlőkártyáink közvetlenül megrendelhetőek itt:

Színezőink sok apró elemet és szimbólumot tartalmaznak, melyeket a gyerekek otthon, nyugodt körülmények között színes ceruzájukkal élettel teli kis műalkotásokká alakíthatnak. Szeretnék meglepni a rokonokat és barátokat a kiszínezett képekkel? Töltsék le a dizájnokat egyesével JPG-formátumban itt és rendeljék meg a motívumokat üdvözlőkártyaként. Ehhez válasszák a CEWE Fotóvilág Szoftverben a klasszikus hajtott üdvözlőkártyát vario-szettben, vagy az Art nyomatokat 13x18 cm-es méretben.

Az üdvözlőkártya dizájnok itt tölthetőek le:

Kis foglalatosság napközbenre

Két kiszínezett kép van felragasztva egy nagyobb kék kartonra úgy, mintha keret lenne. A képen az univerzum és egy szivárvány látható.
Édes és kedves dekoráció: a kiszínezett képekkel színt visz a játékba.

Annak érdekében, hogy a kiszínezett képek optikailag még hangsúlyosabbak legyenek, rögzítse a motívumot egy csipeszes írótáblára, vagy egy kemény, színes kartonra fém kapoccsal. Ezt állítani is lehet, vagy a falra is lehet rögzíteni. Ily módon a képek bármikor kicserélhetőek.

Szabadidős elfoglaltságot keres gyermekének? Szerkesszenek egyszer együtt saját Fényképes puzzle-t kedvenc nyaralási fotójuk, vagy a kedvenc háziállatukról készített fotó felhasználásával.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!

Szerkesztési tippektől a fotókönyv formátumokig

Így lesznek emlékei kézzelfoghatóak