CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Üdvözlőkártya > Arany, ezüst & effektlakk
Aranyozott - ezüstös lakk & effektlakk

Felületkezelt CEWE Üdvözlőkártyák

A kézzel is tapintható különbséget a szó szerint kiemelkedő arany/ezüst színű lakkal vagy effektlakkal ellátott üdvözlőkártyáink nyújtják Önnek!

Az arany/ezüst színű lakkal vagy effektlakkal ellátott felületek sajátossága, hogy kifejezetten az Ön által kijelölt szövegek vagy clipartok kerülnek a kiválasztás alapján kezelésre, azaz a gyártás során egy külön, kitapintható réteggel emeljük ki ezeket.

Aranyozott lakk

Aranyozott lakk

Az üdvözlőkártya aranyozott lakkal kifejezetten elegáns hatást garantál! Karácsonyi üdvözletek, esküvői meghívók vagy egyéb, különleges alkalmak – a legnemesebb fémünk csillogó tulajdonsága köszön vissza a feliratokon vagy egyes dizájnelemeken.

A 300g/m² digitális papír és a kiemelkedő arany lakk bevonat együtt biztosít nemes megjelenést élményeinek!

Ezüstös lakk

Ezüstös lakk

Nem minden arany, ami fénylik! Az ezüstös lakkal felületkezelt üdvözlőkártya a maga visszafogott eleganciájával vonja magára a figyelmet. Az Ön által kiválasztott dizájnelemek, vagy feliratok ezüstös körvonallal való kiemelése teszi különlegessé az üdvözlőlapot.

A fénylő részletek nem csak megjelenésükben, de minőségükben is bizonyítanak! A 300g/m² digitális papír és az enyhén domború textúra garantálja a 3D érzetet.

Effektlakk

Effektlakk

Rafinált dizájn: egyes választható dizájnelemek apró részletei megerősített lakkréteg bevonatot kapnak. Az így kapott bevonat a tapintás élményén túl, csillogóvá és vidámmá varázsol minden személyes üzenetet!

A 300g/m² minőségi digitális papírra történő nyomtatás és az effektlakk kettőse is a megszokott CEWE minőséget garantálja!

Felületkezelt klasszikus üdvözlőkártya

Klasszikus üdvözlőkártya

ÚJ: rendelhető arany/ezüst színű effektlakkal & klasszikus effektlakkal

Felületkezelt XL hosszú oldalon hajtott üdvözlőkártya

XL hosszú oldalon hajtott üdvözlőkártya

ÚJ: rendelhető arany/ezüst színű effektlakkal & klasszikus effektlakkal

Felületkezelt XL rövid oldalon hajtott üdvözlőkártya

XL rövid oldalon hajtott üdvözlőkártya

ÚJ: rendelhető arany/ezüst színű effektlakkal & klasszikus effektlakkal

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.