CEWE Fotóvilág App Rendelés gyorsan és egyszerűen

Május 31-ig várjuk fotóit a CEWE fotópályázatán – Nyerje meg a 100 millió forint összértékű nyeremények egyikét!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Fényképes puzzle Fényképes puzzle Fényképes puzzle Fényképes puzzle Fényképes puzzle

Fényképes puzzle

Egyedi fényképes puzzle saját fotójával

Darabról - darabra kirajzolódó emlékek - fényképes kirakóink a nagyszerű időtöltés mellett remek lehetőséget nyújtanak emlékeinek felidézésre.

  • Precíz vágástechnika
  • Erős anyag
  • Ragyogó színek
3990 Ft-tól *

Szerkesztés és rendelés

Rendeljen a CEWE-től!

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Rendelés a partnertől

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Méret:

112 darabos (20 x 30 cm)

266 darabos (30 x 45 cm)

Anyag:

Fotókarton

Ajánlott felbontás:

3545 x 2535 Pixel

Figyelem!

Az apró darabok fulladásveszélyt jelenthetnek!

Felejthetetlen emlékek összerakása apró darabokból

Fényképes puzzle nyomtatása egyedi motívumokkal

Örökítsen meg különleges élményeket a fotókirakón

Készítsen rendkívüli formátumú, csodálatos emlékeket. Az egyéni, fotós kirakóval nemcsak a mintát tervezheti meg saját maga. Bármikor újra összerakhatja, és újra és újra életre keltheti az egyedülálló emlékeket. A saját tervezésű puzzle ideális arra, hogy összehozza a családot és a barátokat egy játékestére. A hozzá tartozó díszdobozzal a puzzle tökéletes ajándékötlet nagyszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak és mindenkinek, akinek örömet okoz a kirakón lévő minta.

Készítsen saját kirakót kedvenc képeivel

A fotópuzzle minden eleme stabil és kiváló minőségben készül, így minden része tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és hosszú időn keresztül minőségi játékot garantál. A CEWE hozzá illő, szép kartondobozban szállítja a puzzle-kockákat, nehogy egy darab is elvesszen. Rakja össze időről-időre a személyes kirakójátékot, és idézze fel a szép családi kirándulás, a barátokkal eltöltött szórakoztató este emlékét vagy számtalan más élményt, amelynek képét az összeállított kirakójátékon látja.

Rendeljen kiváló minőségű fényképes puzzle-t a CEWE-től

A CEWE segítségével különlegesen könnyű megtervezni a saját puzzle-t. Először válassza ki, hogy hány darab kirakóból álljon a fotó-puzzle. Választhat például 112 vagy 266 darabos kirakót. Utána válassza ki a mintát. Használhat egyetlen fényképet is, de akár több képből is összeállíthatja a puzzle-t. Számos különböző elrendezési lehetőség közül választhat a tervezés során.

Kirakózás közben még nagyobb szórakozást garantál az 500, 1000 vagy 1500 darabos Ravensburger Puzzle. Ezeket a termékeket választva is Ön tervezheti meg személyes fotópuzzle játékának minden darabját.

Miután kiválasztotta a kívánt motívumot, a tervezés finomhangolása következik. A CEWE számtalan klipartot kínál ehhez, amelyekkel kiegészítheti a játékot. A klipartokat át is színezheti a kiválasztott fotó színvilágához passzolóan, de kereshet tematikus klipartokat – például virágokat, nap- vagy tengermintát, amelyek illenek a vakáció témájához. Az utolsó simítást a személyes szöveg, vagy a saját maga festette dizájnelemek adják termékének.